9 Smukke og søde røde neglelakker

Røde neglelakker var alle raseri i 50’erne. Fra den sultne elskerinde til den føjelige husmor til college -pigen er rød neglelak en farve, der overskrider tidens alder og generationer.

Seneste og attraktive røde neglelak til bryllupper:

Denne artikel viser de top 9 røde neglelakker.

1. Revlon Top Speed ​​Nail Emalje in All Fired Up:

rød neglelak

KOSTNAD: RS. 150

Revlon Top Speed ​​Nail Emalje in All Fired Up er en neglefarve at dø for. Neglens farve er frisk og strålende, og negleformlen er sådan, at den kan påføres uden at have noget hår. Neglens tekstur er glat, og malingen tørrer hurtigt. Flaske- og børstedesignet er meget smukt. Børsten kommer med brede børster, så påføringsprocessen er let. På trods af omkostningerne er de en god investering, og farven er også rig. Fortsæt med at male dine negle en strålende rød!

2. Lakme Fast and Fabulous 40 i Crimson Fire:

KOSTNAD: RS. 160

Lakme Fast and Fabulous 40 i Crimson Fire er langvarig, rig og levende. Neglelakken påføres meget glat, og den efterlader en glat fløjlsagtig finish, der ser smuk ud. Farven holder længe og modstår flisning. Det er også meget let at anvende. Fortsæt med at male dine negle en strålende rød!

3. Elle 18 neglepops i dyb rød:

KOSTNAD: RS. 90

Elle 18 Nail Pops i Deep Red har en farve, der dukker op i øjet, og neglelakken er også meget let på tegnebogen. Ansøgningsprocessen for farverne er fejlfri, og den er godt pigmenteret. Denne neglelak er speed dry neglelak, og den hjælper med at holde farven på neglen i lang tid. Dette er en god investering og kvalitetsprodukt.

4. Maybelline Color Show i Candy Apple:

KOSTNAD: RS. 220

Maybelline Color Show i Candy Apple er en hurtigtørrende neglelak, der er beregnet til daglig brug. Den indeholder fugtighedscreme, der forhindrer neglen i at tørre ud og hjælper med at nære den. Neglelakken er hurtigtørret, så påføringen af ​​neglens farve skal være hurtig. Børsten har en fladere bredere side, som er bedst til påføring af grundlaget i form af lange lodrette streger. Denne neglefarve kan være lidt dyr, men er investeringen værd.

5. Revlon Street Wear Shine Divine i Divine Red:

KOSTNAD: RS. 120

Revlon Street Wear i Divine Red er en skygge, der er perfekt uanset din alder eller årstid. Det er en mat neglelak, der er den bedste på markedet til skygge og pris. Neglens farve er lækker og meget stilfuld. Denne nuance er fed og vil dreje hovederne, uanset hvor du går. Ansøgningen er også meget let.

6. Beaute VOV Quick Dry i mørkerød:

KOSTNAD: RS. 70

Beaute VOV Quick Dry i mørkerød kommer til en meget billig markedspris, men lad ikke dette vildlede dig, da der til denne billige pris kommer et kvalitetsprodukt. Denne neglelak har en strålende nuance, og neglens farve falmer ikke i en måned. Det chipper ikke så let som andre neglelakker, og farven er let at påføre og fordeler sig jævnt.

7. L’Oreal Paris Color Riche Neglelak i Rød Tote:

KOSTNAD: RS.180

L’Oreal Paris Color Riche Neglelak i Red Tote er en neglefarve, der tager lang tid at falme. Skyggen er meget attraktiv og har en glat finish.

8. Chanel Le Vernis neglelak i Rouge Carat:

KOSTNAD: RS. 120

Chanel Le Vernis Neglelak i Rouge Carat er en hurtigtørret neglelak i topkvalitet, som du bør prøve.

9. MAC Nail Lacquer Neon Matte i Blood Red:

KOSTNAD: RS.320

MAC Nail Lacquer Neon Matte i Blood Red kan være dyrt, men det giver dig den perfekte finish kun i to lag.

Prøv disse røde negle nuancer i dag og få dine negle til at poppe!