Top 15 neglelaksmærker i Indien

Vi kan alle lide at bære en række forskellige farver på negle. Der er forskellige virksomheder, der tilbyder forskellige typer effekter og farver. Nogle af disse er meget let overkommelige, og nogle er meget høje priser, men giver dig farver, som mange kvinder kan lide. Afhængigt af hvilken type nuance eller farvetone du vil købe, kan du derfor tjekke varianterne fra forskellige virksomheder. Hvis du vil have særlige typer effekter som splintring eller neon eller meget mat finish eller simpelthen med holografiske glitter, skal du bruge et ekstra beløb kontanter, fordi de er dyrere end normale farver og er dyre.

Populære og bedste neglelaksmærker i Indien:

Nedenfor er de 15 bedste mærker, der tilbyder meget populære neglelakker, som du kan prøve.

1. Lakme:

neglelak mærker

KØB DET HER

Dette er et meget vellidt mærke til forskellige kosmetik, det tilbyder, det være sig til lakker eller lotioner og cremer. Du kan købe forskellige farver fra sit sortiment som Nine To Five eller Color Crush. Disse er prissat fra 160 til 250 INR afhængigt af den variant, du køber.

2. Konad:

Konad

Dette er et meget kendt sortiment, der ikke kun tilbyder polering, men også dekorative materialer som stempler, klistermærker og andre børster. Du kan købe deres runde formede flasker til en ganske høj pris som Shining Deep Green eller Club Pink til 10 ml flasker til 170 INR til 199 INR.

3. Lotus Urter:

Lotus Urter

KØB DET HER

Du kan købe deres populære farver som Gold Mist, Plum Shine og Mint Magic, der kommer i slanke flasker med en blød applikator til priser, der er meget overkommelige til 120 til 150 INR.

4. Maybelline:

Maybelline

KØB DET HER

Den populære variant, som netop denne serie kender til, kaldes Color Show. Dette har mange varianter for dem, der ønsker glitter til dem, der ønsker en metallisk effekt eller simpelthen en skinnende basisfarve. Du kan købe forskellige nuancer som Dazzling Diva eller Glitter Mania til priser 160 til 170 INR. Disse er billige, og farverne er meget overkommelige og brænder ikke et hul i lommen. Den varige effekt er også god, og du kan nemt prøve disse.

5. Street Wear:

Street Wear

Dette er et populært og overkommeligt mærke. Du kan købe deres forskellige kendte farver som Grape Shimmer eller Oceanic blue til priser fra 120 INR for 9 ml flasker til 60 INR for 5 ml flasker.

6. Avon:

Avon

KØB DET HER

Dette er også et populært navn i almindelige husstande. Du kan nemt købe deres farver, fordi disse er billige. Dette er især populært for sine små flasker fra varianten, der kommer for 50 til 70 INR hver og har nuancer som Mango Mania, kaffebønne osv. Disse sælges for det meste af individuelle sælgere hjemmefra, men i disse dage kan du finde dem i apoteker eller specialforretninger, der kun sælger Avon -produkter. Det har også hastighedstørrelsesområde, der kan koste fra 200 til 300 INR.

7. Oriflame:

Oriflame

Dette er et meget kendt mærke for sit hurtigtørrende sort. Du kan købe deres varianter som Pure Color Range eller Metallic Range til en minimumspris på 100 INR, og det kan gå op til 400 INR.

8. Kina glasur:

Kina glasur

KØB DET HER

Et meget kendt sortiment for populære nuancer som splintring, neon, glitter og også matte lakker. Disse er meget høje priser og passer muligvis ikke til alle. Men hvis du leder efter langvarig farvetone, kan du prøve deres farver for 700 til 2000 INR afhængigt af den variant, du vil købe.

9. OPI:

OPI

KØB DET HER

OPI er kendt for sine dyre farver og også de knuste lakker. Du kan købe deres forskellige varianter som Neon, glitrende eller matte effektfarver til en minimumspris på 700 til 800 INR for 15 ml flasker.

10. Colorbar:

Farvebjælke

KØB DET HER

Dette tilbyder forskellige nuancer, der holder godt, og også farverne er meget kendte. Dette er et meget kendt sortiment, og nuancerne som Amethyst, Exclusive -numre 56 og 44 sammen med Fearless Red er meget populære. Du kan købe disse for 210 til 300 INR for 9 ml flasker.

11. Viviana:

Viviana

KØB DET HER

Dette er et helt nyt sortiment, og du kan købe deres små og meget overkommelige flasker på 9 ml til en minimumspris på cirka 60 INR. De tilbyder også værdipakker med 4 eller 5 farver, og du kan købe dem for 250 INR. Disse er billige, og farverne holder godt. Du kan købe disse og prøve dem.

12. Loreal Paris:

Loreal Paris

KØB DET HER

Dette tilbyder meget holdbare farver, og nuancerne er af forskellige typer. Du kan købe glitter nuancer med partikler af glitter, og du kan også købe deres metalliske nuancer. Der er også normale farver som Beige Boheme og Versailles Gold, der ligner det meget kendte udvalg af Color Riche nuancer, og disse kommer for 300 INR til 500 INR.

13. MTV MUAH af Blue Heaven:

MTV MUAH af Blue Heaven

Dette er et nyt sortiment, og du kan købe disse fra 199 til 200 INR, og værdipakker kan komme for 300 til 400 INR.

14. Tips og tæer:

Tips og tær

Dette er et velkendt sortiment, og deres priser er også velegnede til enhver piges lomme, hvad enten det er college -piger eller teenagere. Du kan købe deres forskellige nuancer, og nuancerne er også meget langvarige. Dette har været i modebranchen i lang tid, og du kan købe farver, der er skinnende eller kan have glitter i dem. Du kan også købe deres base coat eller top coat og også de metalliske nuancer. Disse kommer fra 5 ml flasker til 9 ml flasker. Disse er prissat fra 100 til 150 INR.

15. Ansigter Kosmetik:

Faces Cosmetics

KØB DET HER

Dette er et velkendt sortiment, og disse tilbyder forskellige metalliske og andre normale farver, som du kan bruge til daglig brug. Disse er prissat fra deres High Shine -serie er også en meget kendt variant. Du kan købe farver som smeltet rust, valmuerød og jeg kan godt lide at Mauve til priser, der kan variere og kan være fra 199 INR til 400 INR.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80