Top 9 hvide neglelakker

Kvinder bruger enten makeup til at forbedre deres skønhed eller foretrækker at se naturligt ud; alligevel bruger absolut enhver kvinde neglelak. Teenagere i collage, unge, ældre kvinder og børn, der går i skole, elsker alle at bære neglelak. Der er en bred vifte af virksomheder og adskillige valg i farver, der kan vælges til enten at matche dit outfit til en lejlighed eller bare blive påført for at beskytte dine negle mod flis, tørring osv..

Farven hvid brugt som neglelak er blevet en trend på grund af frisk manicure.

De ni bedste hvide neglelaksmærker at vælge imellem er:

Her får du en af ​​de bedste hvide neglelakker til at dekorere dine negle smukt.

Lakme – Absolute Gel Stylist Nude Glow:

Lakme er et af de ældste og mest populære mærker i Indien. Lakmes Absolute gel stylist nude glow neglelak koster kun Rs. 400 for en 15 ml flaske. Børsten er stor og spreder sig fantastisk over dine negle, hvilket giver dem et blank look.

Maybelline- Moon Beam:

Maybelline har to typer hvide nuancer, nemlig Colorama prate perlehvid neglelak, som koster Rs. 100/- og Moon beam sømemaljen 103, som koster Rs. 75/-.

L’Oreal- Vendome perle:

L Oreal- Vendome perle

L’oreal color riche Vendome perle neglelak 005 er prissat til Rs. 225/-. L’oreal neglelak er krystalakryl, der giver neglene en blank finish og ikke kræver en topcoat.

Colorbar- Ice Spice:

Colorbar har også to hvide nuancer, Colorbar ice spice neglelak 104 til Rs. 175/- og Colorbar eksklusive neglelak 37 til Rs. 175.

Revlon- Neon Nail:

Revlon er et fantastisk mærke med en bred vifte af produkter og farver, som er gode i kvalitet og til overkommelige priser. Revlon Neon søm har en hvid og en anden farve emalje for en pris af Rs. 300,-. Kvaliteten af ​​produktet er fremragende, og neglelakken, når den påføres neglene, tørrer på få sekunder.

Kina glasur- hvid på hvidt:

Kina glasur neglelak er langtidsholdbare og har farver med bred vifte. Det er lidt i den højere prisklasse, med det hvide på hvide til Rs. 500/- og måneskinets farvelak til Rs. 1.473.

Inglot- 02 M 601:

Inglot 02M Nail Emalje, også kendt som “åndbar neglelak” og certificeret som “Hal”, har en hvid skygge med navnet 601 og prissat til Rs. 690/-. Denne kosmetik er fri for kemikalierne toluen, formaldehyd, kamfer og dibutylphthalat. Denne neglelak lader ilt passere gennem neglene og holder farven lang. Det undgår også chipping af negle.

Max Factor- Glossfinity:

Max Factor negleemaljer er fri for kemikaliet dibutyl, der forårsager mutation, nyre- og leversvigt og infertilitet. Også dette er en langvarig negleemalje, der holder udseendet af dine negle friskt og blankt. Max Factor Glossfinity neglelak (hvid) koster Rs. 485/-.

Chambor- fransk manicure sæt:

Chambor har to typer sømemaljer, den første er et enkelt stykke, der koster Rs. 270/- og har en lang række farver. Den anden kommer med et sæt med 2 emaljer kaldet French Manicure sæt, der koster Rs. 485/-. Et sådant sæt indeholder en hvid og lyserød skygge emalje hver flaske er på 5 ml.

Hvide neglelakker, der normalt bruges til fransk manicure, bruges også til neglekunst. Hvid farve kan være forbundet med forskellige farver for at komme med smuk neglekunst. Hver eneste farve på neglelakken definerer ikke kun din personlighed, men fortæller også om dig selv.

Farven hvid angiver personlighed eller karakteristik af personen, såsom konservativ, renlighed, renhed og balance. En person, der kan lide farven hvid, menes at have tro på fantasi i deres hjerte, og de venter på, at deres prins charmerende kommer og redder dem og bliver gift med ham for at leve et lykkeligt liv.