Hampaiden hoito karkkien avulla? Täältä saat xylitol -imeskelytabletit kilon mukaan

Jos et lopeta snackingia, sinun on usein otettava huomioon vakavat seuraukset ja pitkät odotusajat hammaslääkärissä. Näin se oli ja ainakin aikaisemmin, kun välipala liittyi suoraan haitalliseen valkoiseen sokeriin. Hampaiden sokerijäämät ja huono suuhygienia ovat syy, joka voi johtaa komplikaatioihin ja epämiellyttäviin hammaslääkärikäynteihin. Mutta itse asiassa täällä tänään on kyse jostain aivan muusta … Kyse on siitä tosiasiasta, että kaikki makean hampaat voivat nyt iloisesti jatkaa välipaloja ilman, että heidän tarvitsee huolehtia hampaidensa terveydestä. Ainoa vaatimus tässä olisi korvata suosittuja herkkuja ksylitolikarkilla tai purukumilla. Optimaalista hammashoitoa varten sinun tulee laittaa muutama karkki suuhun jokaisen aterian jälkeen. Joten voit sammuttaa haluasi pureskella tai imeä samanaikaisesti ja tehdä jotain hyvää hampaillesi haitallisen sijasta.

hammashoito ksylitoli -imeskelytabletit lapsi

Uusi hammashoito terveellisten makeisten kautta

Tunnettuja ja suosittuja ksylitoli-imeskelytabletteja löytyy monista apteekkiketjuista tai tietysti jokaisesta apteekista.

Pian loman jälkeen monet valmistajat, jälleenmyyjät tai eri palveluntarjoajat alkavat houkutella asiakkaitaan alennuksilla, alennuksilla tai muilla tarjouksilla.

Ja jos olet odottanut pitkään joidenkin hintojen alentamista, nyt on oikea aika iskeä.

hammashoito ksylitoli -imeskelytabletit lasten terveet hampaat kiinni

hammashoito xylit imeskelytabletit purukumi

Alennukset jälleenmyyjille ja tuotetestereille

Tämän päivän artikkeliin olemme valinneet aiheen, joka voisi kiinnostaa jälleenmyyjiä ja tukkumyyjiä paljon enemmän kuin keskivertokuluttaja. Yhdellä parhaista kuukausista, jolloin voidaan tehdä hyvää liiketoimintaa alhaisilla hinnoilla, on nyt mahdollisuus ostaa suurempia määriä mansikan, sitruunan ja mintun makuisia ksylitolikarkkeja tietyn ajan. Esimerkiksi sinun on nyt maksettava kilohinta välillä 17,50–24,90 euroa ja noin 10 euroa pienemmästä paketista tutustumiseen. 150 g: lle

hammashoito ksylitoli -imeskelytabletit lasten terveet hampaat

hammashoito ksylitoli imeskelytabletit laechelde nainen terve hymy

hammashoito xylit imeskelytabletit hammashoito allas

Huomio tuotetestaajat! Jos käytät Amazon -kumppaniohjelmaa, saat 30% lisäalennuksen samoista määristä alennuskoodilla A30XYLIT. (Et ole koskaan kuullut siitä? Älykkäät liikemiehet ja naiset harkitsevat laajentumista tänään ja johtavat liiketoimintaansa älykkäiden ja yksinkertaistettujen Internet -kanavien kautta.) Katso ympärillesi. Myös monet tarjoukset odottavat sinua!

Riippumatta siitä, työskenteletkö kaupassa tai myynnissä vai et kuulu kumpaankaan toimialaan, kannattaa aina tutustua uusimpaan hammashoitoon paremman suuhygienian ja optimaalisten pH -arvojen saavuttamiseksi ja hyvän hampaiden ennaltaehkäisyn varmistamiseksi! Vain tällä tavalla vuotuinen hammaslääkärintarkastus voi olla miellyttävä eikä kestää kauan.

Aina kannattaa etsiä ajankohtaisia ​​tarjouksia tai alennuksia, koska jos työskentelet tukkumyyjänä tai olet saanut jalansijaa myynnissä, erot tulevat selvästi havaittaviksi pitkällä aikavälillä ja suurilla määrillä.

Lisäksi ei ole koskaan haittaa pitää itsesi ajan tasalla tai tilata asiaankuuluvia uutiskirjeitä. Tietoisuus ei pakota ketään tekemään mitään, mutta se voi lyhentää etäisyyksiä ja säästää aikaa ja rahaa.

Tässä mielessä toivotamme hyvää uutta vuotta ja nähdään ensi kerralla!

hammashoito xylit imeskelytabletit xzlit purukumit hammaslääkäri