Jatkuva jäätyminen? Nämä 11 maustetta vastustavat kylmää

Kaikkien pitäisi nyt tietää, että kuluttamillamme ravinteilla on selkeä vaikutus nykyiseen mielialaamme ja hyvinvointiimme. Joidenkin ruokien jälkeen tuntuu hitaalta, toisten jälkeen – päinvastoin, elintärkeältä ja positiivisesti varautuneelta.

Monissa tapauksissa puhumme havaittavasta vaikutuksesta, kun elintarvikkeessa on tiettyjä mausteita. On mausteita, jotka voivat tukahduttaa tai stimuloida ruokahaluamme, ja myös joitakin, jotka viilentävät tai lämmittävät kehoamme ja mieltämme. Mausteilla voitaisiin hallita terveyttä ja ehkäistä siten mahdollisia sairauksia.

On mausteita, jotka poistavat jatkuvan jäätymisen

jatkuva jäädyttäminen mausteet lämpenevät

Vilustumis- ja flunssakaudella haluaisimme tänään tarkastella erityisesti mausteita, jotka voivat saada jatkuvan jäätymisen poistumaan. Olen varma, että ajattelette tällä hetkellä, että Internetissä on nykyään vain hölynpölyä ja olemme monesta asiasta samaa mieltä kanssanne. Kukaan ei voi koskaan kerätä tarpeeksi tietoa mausteiden vaikutuksista ja voi vain hyötyä niiden vaikutuksista.

Mutta katsotaanpa, mitkä mausteet voivat nostaa kehon lämpötilaa ja onko sattumaa, että nämä mausteet ovat kaikkein suosituimpia kylminä talvikuukausina.

Oikea ravitsemus ja maustaminen lääkekasveilla voivat auttaa

jatkuvasti jäädyttäviä mausteita etsien lämpöä

Neilikka lopettaa jatkuvan jäätymisen

Sanotaan, että jalo neilikan tuoksu lämmittää sydäntä. Jos et halua uskoa sitä, voit aina tarkistaa tämän väitteen. Kynsi on vaikutuksensa vuoksi silmun sisältämille eteerisille öljyille, joita kuvataan ensisijaisesti tulehdusta ehkäiseviksi. Paistitpa sitten neilikalla, kypsennät tai hengität öljyn höyryä, parannat aina nykyistä kuntoasi. Neilikan tuoksu auttaa sinua päästämään irti, rentoutumaan ja nauttimaan.

Neilikalla on valaiseva ja lämmittävä vaikutus sekä sisäisesti että ulkoisesti

jatkuva pakkaskynsi

Tunnet olosi paljon paremmaksi kanelin, aniksen ja katajan kanssa

Jatkuvasti jäätyvä maustepöytä

chili

Yksi viimeisistä artikkeleista oli siitä, miten voit valmistaa ja lahjoittaa mausteisen Tabasco -kastikkeen itse. Kuuman kastikkeen pääkomponentti on chili, joka voi olla toinen lämmittävä mausteemme tänään. Sen lisäksi, että chili herättää nukahtaneen elämän tulen, terve lämpö tappaa kaikki bakteerit ja piristeet. Liiallinen kuumuus voi kuitenkin vahingoittaa vatsan toimintaa, joten suosittelemme, että otat sitä vähän, mutta säännöllisesti.

Chillien kanssa elämän liekki ei sammu koskaan

jatkuva jäädyttäminen mausteet kuumia palkoja

Ne ovat myös loistava lahjaidea 

jatkuva jäädyttäminen mausteet kuumia palkoja loistavia lahjaideoita

Chili tekee juomista ja ruoasta entistä vahvempaa ja parempaa

jatkuva jäädyttäminen mausteet punainen paprika

jatkuva jäädyttäminen mausteet kuuma chili

inkivääri

Jos epäilet edelleen, että mausteet ovat vain mausteita, suosittelemme juomaan kuumaa inkivääriteetä ja tarkkailemaan sen vaikutusta kehoon. Inkivääri torjuu heti alkavaa kylmää.

Inkiväärillä kylmää vastaan 

jatkuva jäätyminen

Voit valmistaa herkullisia smoothieita tuoreista juurista 

Jatkuva jäädyttäminen mausteet inkivääri smoothie

Jatkuvasti jäädyttävä mausteinen inkiväärijuuri

muskottipähkinä

Muskottipähkinän kanssa kannattaa olla hyvin varovainen. Yliannostuksen välttäminen koskee kaikkia kuumia mausteita. On tärkeää noudattaa käyttöohjeita ja noudattaa niitä tarkasti.

Muskottipähkinä voi pieninä määrinä (1/2 teelusikallista) edistää verenkiertoa ja vahvistaa myös tahdonvoimaa.

Jatkuvasti jäädyttäviä mausteita koko muskottipähkinä

jatkuva jäädyttäminen mausteet muskottipähkinä

cinammon

Kaneli ei ole vain osa suosittuja joulun tuoksuja, vaan tehokas lääke, joka on tunnettu vuosisatojen ajan. Kanelin sisäinen ja ulkoinen vaikutus ilmenee lämmittävänä, elvyttävänä ja vahvistavana yleiskunnon kannalta. Varoitus! Kaneli stimuloi ruokahalua, eikä sitä suositella ruokavaliota noudattaville.

Jatkuva jäädyttäminen mausteet kaneli

jatkuva jäädyttäminen mausteet lämpö eteeriset öljytcurry

Siellä on herkullinen currylehti, mutta tässä on enemmän kyse mausteiden seoksesta. Curry valmistetaan eri tavalla jokaisessa intialaisessa talossa, mutta aina mausteisena. Sen vaikutukset ovat samat kuin chilillä ja inkiväärillä.

Jatkuva jäädyttäminen mausteet bunti

jatkuva jäädyttäminen mausteet värikkäitä

korianteri

Sekä korianterin siemenet että lehdet sisältävät voimakasta öljyä, joka on meille niin hyvä. Korianterin vaikutus myös lämmittää, se myös edistää muistia ja vahvistaa elinten toimintaa.

Jatkuva jäädyttäminen mausteet korianterin siemenet

Jatkuva jäädyttäminen mausteet korianteri lämmin

Laurel

Laakerin herkkä tuoksu saa sinut juhlallisesti tunnelmaan. Sen sisältämät eteeriset öljyt saavat verenkierron jälleen käyntiin ja yleensä rauhoittavat vatsaa.

jatkuva jäädyttäminen mausteet laakeri

jatkuva jäätyminen

Katajanmarjat

Kuivatut marjat puhdistavat hengitysteitä ja estävät vilustumista. Kataja antaa keholle ja mielelle voimaa ja luottamusta.

jatkuvasti jäädyttäviä mausteiden vaihtajia

Jatkuva jäädyttäminen mausteet kataja marja maustepippuri

Jatkuva jäädyttäminen mausteet kataja

Kuminansiemen

Tykkäämme käyttää kuminaa ilmavaivoja vastaan, mutta ihmeelliset siemenet voivat tehdä muutakin. Muun muassa niiden vaikutus lämmittää ja virkistää kehoa yleensä.

jatkuva jäätyminen kuemmel

kurkuma

Erinomaisilla makuominaisuuksillaan keltainen juuri on yksi lääkekasveista. Vaikutus on lämmittävä ja pahimmassa tapauksessa tulehdusta ehkäisevä.

jatkuva jäätyminen

Jatkuva jäädyttäminen mausteet kurkuma

Toivomme kovasti, että olet oppinut ja tunnistanut jotain jälleen panoksemme kautta ja toivotamme sinulle hyvää joulunaikaa!

jatkuva jäädyttäminen mausteet kuumia mausteita

lämpimien mausteiden jatkuva jäädyttäminen

jatkuva jäädyttäminen mausteet nainen vapisee työssä

jatkuva jäätyminen

jatkuva jäädyttäminen mausteet kuuma palot balsami teetä