13 specielt udseende store næse ringbøjler til kvinder

Næsering er en af ​​de mest populære tendenser i nutidens mode, hver kvinde kan lide at bære den, og den kan passe til ethvert moderne eller traditionelt outfit. Næseringen er også en af ​​de integrerede dele af indiske bryllupssmykker, hver brud kan lide at bære den, og den forstærker en dames skønhed. Det kan være tilgængeligt i alle metaller som sølv, guld og diamant med mange former og størrelser. En næsering er et smukt kompliment for en dame.

Mange forskellige slags næseringe kan give dig eksklusiv, og du kan lave en fed stilerklæring ved hjælp af en stor næsering som rekvisit. Disse næseringe hænger ned i næsen og giver et eksklusivt og spektakulært udseende til en kvindes ansigt. Det får kvinden til at fremstå attraktiv og tiltrækningspunktet i mængden og er en temmelig iøjnefaldende iørefaldende.

Nyeste og smukke næseringe i stor størrelse:

Lad os få et blik på traditionelle design med store næseringe til særlige udseende i bryllupsceremonier.

1. Traditionel brude stor næse ring:

Traditionel brude stor næse ring

På bryllupsdagen ønsker bruden at se anderledes, stilfuld, men alligevel traditionel og etnisk ud. Denne type guld- og perle store næseringe kan give hende et himmelsk og rent udseende. Denne type næsering giver et attraktivt udseende til brudens ansigt og giver hende et forbløffende udseende.

2. Ren guld 10 mm bred stor næse ring:

Ren guld 10 mm bred big næse ring

Næseringen er lavet af rent guld og er næsten 10 mm bred i ånde. Disse typer store næseringe er også kendt som klikker og kan bæres, selvom din næse ikke er gennemboret. Denne type næseringe ser cool ud og kan bæres med ethvert tøj og giver dig hiphop.

3. Etnisk Maharashtra Style Big Nose Ring:

Etnisk Maharashtra Style Big Nose Ring

Denne type næsering bæres i Maharashtra (den vestlige del af Indien). Næseringen er designet med perle og har et langt udseende. Det bæres generelt på siden af ​​næsen og tilføjer en enorm skønhed til kvindens ansigt.

4. Diamant Big Nose Hoop Ring:

Diamant Big Nose Hoop Ring

Hvem kan modstå efter at have kigget på denne sydende diamantring? Næseringen eller “Bali” er designet med 14 hvide, skinnende diamanter og en lille hængende, hvilket giver et ekstra forstærket look. Disse typer af store sløjfer ser godt ud på skarp og spids næse og geler med traditionelt slid mere.

5. Big Nose Ring med Polki:

Stor næsering med Polki

Polki store næseringe ser smukke ud og ser meget smukke ud og fremstår meget attraktive. Tre sten er besat i en betelbladform med en lille sydende polka over det hele og en perfekt til enhver særlig lejlighed eller festivaler på næseringen.

6. Kundan Big Nose Ring Hoop:

Kundan Big Nose Ring Hoop

Denne kundan store næsering fremstår meget smuk og giver et traditionelt udseende til en kvindes ansigt. Ringen er designet i guld, og de små røde klokker, der er knyttet til den, giver et fascinerende udtryk til et kvindeansigt. Denne type næseringe er meget populære i indisk, især i Rajasthan og tilstødende områder.

7. Røde og grønne sten Big Nose Ring:

Røde og grønne sten Big Nose Ring

Den store næsering betegnes også som “nath” i Indien og betragtes som et lovende og hellig ornament, der bæres ved en særlig lejlighed. Det er udført i rød og grøn sten på det solgte metal og har en perlekæde til at ordne det ordentligt.

8. Sølv Big Nose Stud i blomstermønster:

Sølv Big Nose Stud i blomstermønster

Næseringen er udført i sølv og giver en kvinde et himmelsk look. Det er udformet i et blomstermønster cirkulært og ser smukt ud på kvinden, der har skarpe træk. Næseringen ser meget cool ud med de fleste outfits og giver dig et tiltalende udseende.

9. Big Blue Nose Stud:

Big Blue Næse Stud

Disse typer nitter kan håndlaves og endda skræddersyes efter din smag og stil. Ringen er udformet i en rund form og ser helt sikkert meget smuk og opsigtsvækkende ud, når den vinder af unge eller teenagepiger til college og alle fester eller hangouts.

10. Blomster næse stud:

Blomster næse stud

Studs kan fås i mange former, men denne blomsterform og røde krystal er iøjnefaldende for alle, og det giver det perfekte touch til dit look; og kan bære disse store næsestifter når som helst og hvor som helst og kan passe dem med enhver kjole.

11. Store næseringe i guld:

Store næseringe i guld

Denne store guld næse ring kan give hende et rent og eksklusivt look, og disse to røde krystaller forbedrer ringens skønhed. Dette er et perfekt valg for guldelsker. Det kan passe bedre på det runde ansigt.

12. Black Metal Big Nose Ring:

Sort metal stor næse ring

Denne store næsebøjle ser smuk og charmerende ud med en sort hængende diamant, hvilket gør det til et spektakulært udseende. Det er nyttigt for enhver fest at gå i gang, da sort er en farve, der passer til ethvert outfit.

13. Big Nose Pin:

Big Nose Pin

Denne smukke næsestift af gylden blomst med rød krystal og hængende perle, der ser charmerende ud, kan give dette til enhver på grund af sin unikke stil, den kan bruges til enhver lejlighed. Det kan passe til enhver næseform og enhver aldersgruppe.

Store næseringe bæres generelt ved enhver særlig lejlighed af kvinder, som ægteskab eller enhver vellykket lejlighed. Berømtheder bærer den store stilfulde næsering i Hollywood og Bollywood for at få det varme og smarte look. Denne type næseringe markerer en generel skønhed og forbedrer kvinders udseende og generelle skønhed.