15 forskellige typer af guldnålestifter fra Indien

Guld har altid været et appel til folk. Næse piercinger er ekstremt populære i hele verden, og næseringe er et stykke smykker, som kvinder kan bære i ansigtet. Der er ikke noget mere stilfuldt og elegant som de gyldne næsestifter, der kan føjes til et smukt ansigt. I Indien havde neseringene oprindeligt søgt at have deres oprindelse, især dem lavet af guld, selvom disse ikke er særlig obligatoriske at bære. I dag, over hele kloden, havde kvinder denne næsestift på som den kongelige pryd. Og de fleste af guldnæsestifterne kommer med en diamantsten besat på den.

guld næsestifter

Uanset hvilke næsestifter du har valgt, får du altid potentiale til at indramme dit ansigt og fremhæve dine træk smukt. Næsenåle er lige så gamle som menneskeheden. Set fra kulturstykker blev det set, at det blev brugt til krigerstatus, hjælp til børn og religiøse referencer eller til alderdomsritualer.

Indiske næsestifter i guld til alle ansigtsformer:

I øjeblikket er der forskellige slags og typer af guldnæsestifter tilgængelige, og Septum er en af ​​slagsen af ​​en guldnåle, der ikke er sat på siden af ​​en næse, snarere på den midterste skillevæg af næse, der ligner en tyresfære. Når du køber online, kan du få forskellige typer næsestifter som angivet her!

1. Designer guldnålestift med diamantsten:

Designer guldnålestift med diamantsten

Denne 22 karat nålestift i massivt gult guld var besat med amerikanske diamantsten. Dette er mest attraktivt, da det blev lavet i sommerfuglmodellen, som de fleste kategorier af kvinder vil kunne lide. Brug af denne næsestift vil tilføre brugeren ekstra skønhed.

2. Indisk ikke -piercing type næsering med zirkonsten:

Indisk ikke -piercing type næsering med zirkonsten

Ovenstående Gold vermeil næsefyr med zirkonsten besat på det er velkendt blandt de andre ikke-gennemborende indiske næseringsmodeller. Kvinder i en kategori vil kunne lide ikke -piercing næsestifter, og for dem vil det være det bedste valg at vælge dette.

3. 22K Gold Vermeil Zircon Studded Næse Pin / Piercing Næse Pin:

22K Gold Vermeil Zircon Studded Nose Pin / Piercing Nose Pin

En 22K guld vermeil næsestift besat med zirkonsten er en model, der tilhører gennemborende modeller, hvor denne næsestift vil have skruen bag sig, som kan justeres af brugerne, når det er nødvendigt. Denne stil findes i forskellige varianter.

4. Ikke -piercing næse ring lavet af 22kt guld:

Ikke -piercing næse ring lavet af 22kt guld

Der er nogle kategorier af kvinder, der vil elske at have et unikt og stilfuldt design, der står foran mængden, og for dem vil det være det bedste valg at bære dette, da dette vil tilføre ansigtet ekstra skønhed. Dette passer til alle slags outfits, enten traditionelle eller trendy.

5. Hvid og lyserød næsestift gulddesign:

Hvid og pink næsestift gulddesign

Kvinder af natur vil altid elske at have de lyserøde farvejuveler, da dette vil være den lyseste, men alligevel attraktive farve. Dette hvide og lyserøde blandede design er til dem, som får dem til at se elegant ud. Dette passer til alle slags outfits, enten traditionelle eller trendy.

6. Sort blomst indisk guld næse pin design:

Sort blomst indisk guld næse pin design

Selvom næsestifterne kommer i forskellige farver, er sort farve altid elsket farve, da dette har den særlige plads i kvinders hjerter. Dette er bedst egnet til at bære sammen med de traditionelle designs.

7. Small Pearl Design Gold Nose Pin til kvinder:

Small Pearl Design Gold Nose Pin til kvinder

Lille perle designet næsestift lavet med 22-Karat guld er et attraktivt design, der let kan bæres af alle mennesker. At have perler i alle smykkedesign vil nogensinde elske, da de får dem til at se mere attraktive og stilfulde ud.

8. Guld indisk design næse Pin 22 karat:

Guld indisk design næsestift 22 karat

Blandt alle de andre næsestiftdesigner vil indisk næsestift designet med rent guld være et yndigt design, der tiltrækker kvinder i alle aldre. Denne findes i alle størrelser, og du kan vælge den, der passer bedst til dig.

9. Pink og Red Crystal Lotus Gold 22-gauge næsestiftdesign:

Pink og rød krystal Lotus guld 22-gauge næsestift design

Lyserøde og røde krystaller afbildet i lotusmønster lavet af 22 Karat guld er et forbløffende design, der blev indsat med sølvbolten. Hvis du er en modeform, vil valg af dette design være det kloge valg, da dette vil skildre deres syn.

10. 22kt massivt gult guld & American Diamond Studded Half Moon Nose Pin:

22kt Solid gul guld & amp; American Diamond Studded Half Moon Nose Pin

Den solide gule farve guld næsestifter besat med amerikanske diamanter blev designet på halvmånestilen vil være forskellig fra andre ved den måde, den er designet og lavet af guldmaterialet. Hovedstørrelsen måler cirka 8 × 5 mm.

11. Amerikansk stil Diamond Stone Nose Pin Design i guld:

Amerikansk stil Diamond Stone Nose Pin Design i guld

At gå med amerikansk stil diamantbesat næsestift vil være virkelig unik, da dette vil være den anderledes. Dette er det perfekte valg for næsestifterne, der elsker at klæde sig på en stilfuld måde.

12. Wire Type Indian Gold Nose Pin Design til Brude:

Wire Type indisk guld næse Pin Design til brude

Forskellige kategorier af næsestifter er tilgængelige online, og med den enkle søgning kan du få de yndige designs, der får andre til at se på dit udseende, hvilket gør dig smukkere end nogensinde før.

13. Piercing guld næse pin i skildpadde design:

Piercing guld næse pin i skildpadde design

Kvinder, der elsker piercing type guld næse pins, vil få et personligt look iført denne type piercing guld næse pins lavet i skildpadde design. Dette vil være langvarig og lang holdbar uden ændringer i deres skinnende.

14. Designer 22kt guld næsestift med besat diamanter Design:

Designer 22 kt guld næse pin med besat diamanter design

Designerstilarter har altid stor indflydelse på alle de andre designs, og denne næsestiftguld er en blandt dem, der giver brugeren et smukt udseende. Dette vil være det bedste over tusinder af tilgængelige designs.

15. Piercing Guld og Diamant Studded Trillion Næse Pin Design:

Piercing Guld og Diamant Studded Trillion Næse Pin Design

Piercing guld- og diamantbesat næsestift er en blandt de billioner samlinger, der vil give et forbandet sødt look. Hvis du bærer denne ene nål, bliver ansigtet lyst, og det vil hovedsageligt blive båret ved bryllups- og jubilæumsfester.

I dag, i modeverden, foregiver enhver kvinde rundt om i verden at være klædt på med denne næsetappe af guld. Bortset fra de gyldne næsestifter, er der flere andre slags næsestifter, der er lavet med sølv og metal med diamantstenene indlagt på den. Kvinder, der ikke kan lide at bære disse næsestifter ved piercing, kan gå med dem, der har clipsene. Det vil være lettere at have på, men tilføjer ikke skønheden til brugerens ansigt.

Sædvanlige designs af næsestifter vil blive designet kunstnerisk, hvilket kan tilføre pragt til den nederste del af ansigtet. Traditionelt set vil dit udseende være ekstremt dyrt ved at bære denne næsestift. Flere personer bærer den på begge sider af deres næse, og ingen mennesker ønsker at pryde en næsering, der svøber bare halvdelen af ​​deres bund, og folk vil heller ikke bruge på en diamant, der er beklædt med diamanter.