15 forskellige typer diamantnæsestifter

Ædelsten- og smykkeindustrien omfatter store varianter af diamantsmykker og tilbehør, der fås i masser af attraktive designs til alle formål og lejligheder. Diamanttilbehør vil faktisk opfylde kravene fra mennesker både moderne og traditionelle, og de er blevet populære på grund af deres skønhed, sjældenhed og udholdenhed.

Et sådant velkendt og bemærkelsesværdigt tilbehør er “Diamond næsestifter”, der er værdifulde bare på grund af sin sentimentale værdi end dens markedsværdi. Diamanter har overskredet grænsen for næsestifter, da disse var en gammel form for kropsmodifikation, der startede for tusinder af år siden.

forskellige-typer-af-diamant-næse-pins

Næsetappene blev bragt i det 16. århundrede fra Mellemøsten og venstre næsebor var det almindelige sted at bære disse næsestifter, men piercing i begge næsebor blev også opfyldt. Dette levested opstod som et resultat af troen på, at gennemborende næseringe bogstaveligt talt var forbundet med hunnerne, hvilket lod dem lettere at føde barnet. I dag bæres næsetappene almindeligvis af hensyn til skønhed og stil.

Seneste indiske næsestiftdesign i diamant:

Diamantnæsestifter fungerer meget godt med flere metaller som guld, sølv, titanium og så videre. Tilgængeligheden af ​​disse fascinerende diamantsten, skåret og sat med nye teknikker har udvidet deres appel på udviklingsmarkeder. Som et næsten uendeligt udvalg af tilbehør var diamantnæsestifter tilgængelige i dag som betagende designs med kombinationen af ​​flere andre ædelsten som vist nedenfor.

1. Diamant næse pin stud med blå safir i 14 K gul hvid og Rose guld design:

diamant-næse-pin-stud-med-blå-safir-i-14k-gul-hvid-og-rose-guld-design1

Dette stykke diamantnålestift er en ny tilføjelse til samlingen af ​​diamantnæsestifter, og dette bestod af seks runde formede diamanter på 0,005 ct, der hver er 1,3 mm i diameter. Sættet måler rundt omkring 0,01 blå safirer i midten.

2. Diamant næsestift besat med blå sten design:

Diamant næsestift besat med blå sten design

Dette er endnu et vidunderligt stykke fra samlingerne af diamantnæsestifter, der er blevet skabt med flere Ceylon -safirer rundt omkring og en kvalitetsdiamant i midten. Diamanterne er normalt farveløse og ser meget gnistende ud.

3. Diamantnæsestift i 14K gul hvid og rosaguld:

Diamant næsestift i 14K gul hvid og rosaguld

Dette er det smukke næsestiftdesign lavet af 14 k gule syv sten klynge, der sætter på en 20 gauge wire omgivet af seks diamantsten i midten. Iført dette pin -design vil kvinder se så yndige ud og aldrig undlade at få komplimenterne.

4. Diamant næse pin stud i 14K hvid næse pin design:

Diamond Nose Pin stud i 14K White Nose Pin Design

Dette diamantnæsestiftdesign kommer med twisteren for enden, som giver dig mulighed for at vride enten i højre eller venstre side. Dette er klyngesæt, hvor twisteren er lavet af 20 målere. Det kan tilpasses med en knogleindstilling og L -formet design på bagsiden for brugervenligheden.

5. Håndlavet Diamond Nose Pin Stud i 14K White Pin Design:

Håndlavet Diamond Nose Pin Stud i 14K White Pin Design

Denne håndlavede næsestift består af seks diamantsten rundt om designet, og hvis du er en person, der ønsker et nyt og trendy design, vil det at gå med denne næsestift være det bedste valg, da det bliver matchet til alle typer tøj og kjoler.

6. Justerbar smuk diamantfølsom næsering:

Justerbar smuk diamant delikat næsering

Denne justerbare og smukke diamant næse ring er den, der har mange ekstra fordele, da denne kan justeres med deres ben baseret på brugerens behov. Denne fås i alle størrelser.

7. Solitaire Diamond Nose Pin med Diamond Studded Design:

Solitaire Diamond Nose Pin med Diamond Studded Design

Solitaire diamant næsestift er den velkendte med stenene besat på blandt smykkemarkedet, da dette vil være det prydende design, der fanger opmærksomheden over for seerne. Du kan få tonerne besat i forskellige farver baseret på din smag og lyst.

8. Fantastisk Fiery Diamond Nose Pin Stud i 14K 18K og Platinum Nose Pin:

Fantastisk Fiery Diamond Nose Pin Stud i 14K 18K og Platinum Nose Pin

Dette er et af de foretrukne designs af næsestifter til kvinder, og det er meget enkelt, men alligevel elegant. Det bliver helt fantastisk med sit brændende og gnistrende look. Dette er det design, som alle næsestiftelskere skal have, da dette ikke vil få seernes opmærksomhed.

9. Gorgeous Sparkly Canary Green Diamond Nose Pin:

Smuk Sparkly Canary Green Diamond Nose Pin

Gorgeous gnistende Canary Green diamant stud næse pin er smukt håndlavet, der har et gnistret look. Ægte grøn farve diamant er blevet brugt i dette design, og overraskende er den lyse farve blevet implementeret. Dette vil være et perfekt valg for den, der kan lide noget intens gnistre for at tilføje en blændende glans til deres outfit og stil.

10. 18ct hvidguld diamant hjerte næse pin:

18 karat hvidguld diamanthjerte næsestift

Diamantnæsestifter kommer i forskellige fantastiske designs, der tiltrækker kvinder i alle aldre. Brug af denne type næsestift vil blive påbegyndt fra den ældre periode, hvor vanen med at bære næsestift opstod. Begynd at bære dette design, hvis du er modebevidst.

11. 100% Natural Diamond Nose Pin Design:

100% naturlig diamant næsestift design

Denne 100% naturlige diamantnæsestift blev lavet med de 100% naturlige diamantsten, der havde en længere levetid. Dette er et af de designs, der varer i en længere varighed, uden at andre sten bruges.

12. Smuk Diamond Cut Nose Pin:

Smuk diamantskåret nålestift

Den smukke enkelt diamantnæsestift i diamantsleben design er en ny ankomst til markedet for diamantnæsestifter, der tilføjer skønhed ved den måde, den er blevet båret på. At gå med dette design vil være traditionelt og give et dejligt look.

13. 14K gul lille hjerte med diamant accent næse pin:

14K gul lille hjerte med diamant accent næse pin

Ovenstående show næse pin diamant er lavet med den 14 k lillebitte gule hjerteformede diamant sten, der vil fremhæve udseendet af brugeren. I dag forsøger folk dette design, da det giver et elegant og godt look.

14. Smuk Rajasthan Style Peacock Nose Pin Design:

Smuk Rajasthan Style Peacock Nose Pin Design

Denne påfugldesign næsestift blev lavet i Rajasthani -stil, og denne vil blive båret ved bryllupsceremonierne, da dette anses for at være noget særligt. Rajasthani -kvinder forsøger at prøve disse næsestifter, da dette er baseret på designet af traditionel indisk kultur.

15. Diamant næse ring gul guld massiv 14KT 3mm næse pin:

Diamant næse ring gul guld massiv 14KT 3mm næse pin

Diamantnæsestiften i gul ensfarvet med 14 karat guld blev smukt lavet af de forventede håndværkere, der kommer med en twister lavet af 2 gauge guld hård tråd.

Som allerede nævnt ovenfor var næseringene udbredt i hele verden, og man troede, at piercing af disse ringe på venstre næsebor kunne gøre fødslen lettere. I dag var der masser af diamantnæsestiftdesign til rådighed, som hjælper dig med at vise status, religiøs reference og af mange andre grunde. At få en diamantnæsestiftdesign vil være meget kompatibel med afslappede sammenkomster, særlige begivenheder og kan lave gode julegaver. Priserne på diamantnæsestifter vil variere betydeligt baseret på deres farve, snit, klarhed og karatvægt. Disse næsestifter fremstillet af diamant vil blive brugt i smykkesæt vil blive dyrere, da de kan bruges til særlige og værdifulde lejligheder.

Elegant og bredt udvalg af stilarter var tilgængelige for dig på det indiske marked, og med den bedste søgning kan du få den bedste stil, der passer til dig. Generelt er der ikke etableret nogen verdensmarkeder for diamanter, men standardiseringen af ​​4C’erne sammen med prisrapporter vil være tilgængelige, og glem ikke at få det, mens du køber. Tag en anmeldelse for at få diamantdesign i næsestift af høj kvalitet, der tilføjer dit ansigt skønhed.