17 Spellbounding og trendy Nose Pin designs

På denne jord har konventionen om at pynte sig selv været den største charme for alle kvinder, og indiske kvinder er ingen undtagelse fra det. Traditionen med næsepiercing i Indien har været en lang affære i over tusinder af år. Altid har næsepiercing været et vigtigt skønhedsregime for kvinder over hele verden. I en eller anden kultur blev det også taget som betydelige smykker til en gift kvinde. På trods af sin betydning er næsestiftdesigner ikke altid lige så attraktive som i dag. Efter at body piercing er blevet en trend, er de trendy og stilfulde næsestifter blevet set som en afgørende make over.

nyeste-næse-pin-design

I dag var de nyeste næsestiftdesign meget langt end de enkle stenbesatte stifter eller almindelige stifter. Denne form for næsestifter er blevet en uadskillelig del af den indiske kvindes liv, da de skulle være den symbolske repræsentation af den indiske kultur. At være den flerårige inspirationskilde for mange, har næsenåle vundet over kan hjerter kendt for sin variation, elegante udseende og en indviklet ekspertise. Kunsten at pryde altid er kun beregnet til kvinder. Få glimt af nogle af de mest attraktive nyeste designs af næsestifter her med guddommeligheden og den æstetiske essens er intakt!

Seneste næsestiftdesign:

Her er de top 15 nyeste næsestiftdesign som følger.

1. Guldblomstret næsestift med diamanter:

Guldblomstret næsestift med diamanter

Denne lækre næse i design er inspireret af naturens skønhed. De åbne kronblade symboliserer velstand og rummelighed. Denne guldnæsestift får dig til at ligne en perfekt indisk Diva, og diamanterne tilføjer et glimt til dit ansigt. Par det med en rig Kanjeevaram saree til et bryllup, og gør dig klar til at stjæle showet.

2. Guld Patti Næse Pin i Ganesha Design:

Guld Patti Næse Pin i Ganesha Design

Hvis du ønsker at tilføje lidt drama til dit ellers traditionelle look, er denne Gold Patti næsestift bare perfekt. Den lille rubin på Ganesh -designet pynter din næse og får dig til at ligne en million kroner. Denne næsestift tilføjer ikke kun en modeerklæring, men symboliserer også indisk kultur.

3. Rose guldbelagt sølv næse pin design:

Rose guldbelagt sølv næse pin design

Rose guldbelagt sølv næse pin design har en simpel bar og kugle næse stud lavet af 18 karat forgyldt sterling sølv. Denne næsestift har en L -formet bar for let indføring og kan justeres.

4. Unikke næseringe med skruedesign:

Unikke næseringe med skruedesign

En smuk skræddersyet gul nålestift har en skrue, og den blev udstyret med en smuk og ægte diamant med EFG -farve og SI -klarhed. Det er perfekt til daglig brug. At bære denne næsestift vil passe til alle kvinders outfits ved at gøre dem personificerede skønhed.

5. 925 Solid Silver Antiquated Nose Pin Design:

925 Solid sølv forældet næsestiftdesign

925 massivt sølv forældet næsestiftdesign er et traditionelt design, hvor det har en næseboreskrue, der kan justeres efter kravene. Dette er s wire type næsestift. Hvis du vil prøve et nyt design, skal du begynde med dette næsestiftdesign, der virkelig vil være værd.

6. Traditionel 925 massiv sølv forældet næsestift med næseboreskrue:

Traditionel 925 massiv sølv forældet næsestift med næseboreskrue

Den traditionelle 925 Solid Silver Antiquated Nose Pin med Næsebor Skruet næsestift er af smukt sølvtrådstypedesign. Dette er det mest populære blandt alle næsestudedesign til et etnisk look.

7. White Gem Stone Studded Seneste Design Næse Pin:

Hvid ædelsten Studded Seneste Design Næse Pin

Denne hvide perle sten besat nyeste design næse pin design er et håndlavet design med en ædelsten besat i det og måler omkring 9 × 9 mm diameter og 16 × 2 mm i hovedet. Dette er let vægtet og langtidsholdbart, så det er let at have på.

8. Solid sølv blomsterklips på næsestift:

Massiv sølv blomsterklips på næsestift

Silver Floral Clip on Nose Pin er det fantastiske design, der tiltrækker et stort antal mennesker. Det er fint håndlavet ved hjælp af ædelstenene, der tilføjer den ekstra skønhed til den person, der bærer dette.

9. Flerfarvet ædelsten Studded Nose Ring:

Flerfarvet ædelsten besat næsering

Denne flerfarvede næsering besat med forskellige farver af ædelstene er belagt med guldmetal, der for det meste tiltrækkes af store kategorier af mennesker. At bære denne næsestift vil være beregnet med den traditionelle tro på, at bæreren vil få held og lykke i deres liv.

10. Håndlavet traditionelt næsebor -klippet næsestiftdesign:

Håndlavet traditionelt næsebor -klippet næsestiftdesign

Håndlavet traditionelt næsebor -klippet næsestiftdesign er gjort klassisk med et indviklet design, der endte med det fint udformede kunstværk. Dette bringer et elegant oxideret sølvklip til de ikke-gennemborede næseringsbærere med det etniske design, der pryder deres skønhed.

11. Solid sølvblå safir besat blomstermotorer gennemboret næse pin:

Massiv sølvblå safirbesat blomstret gennemboret næsestift

Iført dette blå safirbesat blomstret gennemboret næsestiftdesign vil elske stammesmykkernes ægthed i sin mest sarte og udsøgte form med det fantastiske look og stammedesign i sterling sølv.

12. Klassisk Håndlavet Floral Pierced Nose Pin Design:

Klassisk håndlavet Floral Pierced Nose Pin Design

Det blomstret gennemborede næsestiftdesign er klassisk håndlavet element med et indviklet og smukt håndværk af de dygtige håndværkere. Dette er et klassisk stykke, der giver det stilfulde look til brugerne ved at få dem til at stå unikke foran mængden.

13. 925 Solid Silver Studded Rose Color Nose Pin Design:

925 Solid Silver Studded Rose Color Nose Pin Design

Ovenstående næsestift var besat med rosenfarvet stud og lavet af 925 solidt sølvmetal er en type store indiske næsestifter, der måler cirka 15x15x1,5 × 1,5 cm med 24 gauge og besat med 9 rubinrosa sten.

14. Etnisk forældet med skrue næse pin design:

Etnisk forældet med skrue næse pin design

Denne forældede næsestift med et skruedesign er en af ​​de populære etniske samlinger, der havde været slidt siden oldtiden. Dette er det traditionelle design for stammefolk baseret på deres stammekultur.

15. Røde glassten med kædenæse:

Røde glassten med kædenæse

Disse næsestifter er designet og lavet af forgyldt messing og dekoreret med et stykke ekstremt smukke røde glassten med kæde. Hvis du bærer denne næsestift, får kvinderne til at stå skinnende og attraktive.

16. Gudinde Kaali Mata 925 Silver Pierced Nose Pin Design:

Gudinde Kaali Mata 925 sølv gennemboret næsestift design

Goddess Kaali Mata sølvskåret er et gammeldags indisk næsetærte design. Denne trådnæsestuds er traditionel sølvimponeret næsestift med sort rusten finish. Disse næsestifter afbildet med en kvinde, der er meget beundret for hendes skønhed, og hun er en sejrens gudinde, så iført denne næsestift vil det give et smukt udseende. Disse fås i størrelsen L: 14,50 mm, B: 12,65 mm.

17. Traditionel massiv sølv blomsterklips på næsestift:

Traditionel massiv sølv blomsterklips på næsestift

Den kompakte sølv blomsterklemme på næsestiften er det traditionelle design af indisk storklippet næsestift, næseborclip på næsestud. Dette klassiske håndlavede og smukke arbejde blev udført af dygtige håndværkere. Dette er velegnet med eksklusive elegante oxiderede sølvclips til den ikke-gennemborede næse med etnisk design. Størrelsen fås for det meste i L: 16 mm, B: 13 mm eller 1,6 cm x 1,3 cm cirka.

Traditionen med at bære næsestift er ikke ny, men den blev introduceret og forplantet længe før, og siden den primitive tid har den oprindelige stil med næsestifter sat den indiske smykkekonvention langt fra andre. Metaller som guld, sølv, messing, kobber, diamant og ædel- og halvædelsten blev dygtigt omdannet til næsestifter af de dygtige håndværkere, der har hentet inspiration.

I dag kan du få adskillige designs af næsestifter, som helt sikkert vil pryde dit udseende, og sorterne i næsestifter er usædvanligt fremragende, som er meget elskede af mange kendere. Etnicitet og nutidig mode var så godt blandet i disse næsestiftdesigner, hvor denne juvel vil blive lokket af dette meget attraktive udseende. Du kan vælge mellem mange forskellige stilarter, lige fra stammefolk til trendy, der er blevet omfavnet af smykkefreakserne.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80