9 designere i indisk stil til design af næseringe til daglig brug

Designer smykker har altid fascineret kvinders, uanset om det er fremstillet i guld, sølv eller andet metal. Piercing af næsen betragtes som vigtig siden oldtiden, da man mente, at den menneskelige sjette sans befandt den lige over næseenden. Piger bærer næseringe, da det giver dem et eksotisk og smukt udseende og får dem til at se komplette ud. Det er en overbevisning om, at næseringe forbinder selv med romantik, seksuel, fertilitet og forstærker følelsesmæssige følelser hos en kvinde. Det er grunden til i asiatisk kultur iført næseringe i en vigtig for næsten enhver kvinde.

Næseringe fra Designer:

Designer har overvejet udseendet og mønsteret på næseringe og givet dem et nyt perspektiv og udseende. Lad os få et blik på top 9 designer næseringe.

1. Designer diamant næse ring:

Designer diamant næse ring

Den mest populære type ringe er disse diamanter næseringe. Designeren har givet denne næsering et nyt udseende og givet dem et charmerende look. Næseringen har fire kronblade lavet i hvidguld med små mousserende diamanter mod kanterne og i midten blændende hvid diamant udformet, hvilket giver et elegant og kongeligt udseende til en kvinde.

2. 14 K massiv guld 4 -lags designer næsering:    

14 K massiv guld 4 -lags designer næsering

Unge piger kan godt lide at eksperimentere med deres udseende ved hjælp af næseringe. Denne næsering er lavet af guld i 14 k og er udformet i 4 lag, der giver brugeren et nyt look. Denne type ring forbedrer de unges påklædning og giver dem et hiphop -look.

3. Næsering i sterlingsølv med blå sten:

Næsering i sterlingsølv med blå sten

Nogle kvinder foretrækker at bære næsespor, der er ret små i størrelse, men ser fascinerende ud, når de bæres. Denne type ringe er et godt valg, da den er lavet i sterlingsølv og har attraktiv blå safirsten besat og tilføjer mere fantastisk look til teenagepiger.

4. Designer guldring med næse:

Designer guldring med næse

Denne form for trendy designermærke med næsering i y når formen ser ekstraordinær ud og giver et nyt look til enhver kvinde. Næseringen er udformet i guld og er et godt valg, der skal bæres på daglig basis samt et godt collageslid. Denne type næsering kan kombineres med enhver form for tøj, du har på.

5. Designer “Om” graveret sølv næsering:

Designer “Om” indgraveret sølvring

“Om” -graverede vedhæng og ringe var meget populære, men designerne har designet en næsering, hvorpå “Om” er præget, hvilket giver unge piger et fabelagtigt og unikt udseende, når de bæres til alle samfundslag..

6. Designer Næse Stud Ring med små sten:

Designer Næse Stud Ring med små sten

Mange kvinder sætter pris på at bære nitter på deres næse. Så denne type stilfulde designer studs ville være et godt valg. Næseringen er lavet af guld og små farverige sten i fast, hvilket giver et strålende look, når den bæres.

7. Designer Kundan næsering:

Designer Kundan næsering

Denne form for designer kundan næsering giver en kvinde et traditionelt og elegant look, når den bæres. Denne type næseringe kan bæres til enhver særlig og lovende lejlighed, hvilket giver dig et elegant look.

8. 18 K guld designer næse ring med klokker:

18 K guld designer næse ring med klokker

Disse typer af 18k massiv guld næse ringe fremstår meget opsigtsvækkende og giver et sker look. Næseringen er udformet i en blomstform og under den hænges to små klokker, der giver et moderigtigt look til enhver kvinde.

9. Designer Brude næse ring med kæde:

Designer brude næse ring med kæde

Hver brud ønsker at fremstå som den smukkeste pige på hendes bryllupsdag, designerens har designet en fantastisk og traditionelt udseende næsering med kæde, der kan fastgøres over ørerne. Ringen er stille stor og giver bruden et himmelsk udseende.

Designer næseringe har altid været fascinerende siden årtier på grund af dets ekstra almindelige designs og ændrer personens udseende fuldstændigt. Næsen er den mest synlige og tiltrækker meget let andres opmærksomhed, så designer næsering kan helt ændre hendes påklædning, når den bæres på kontoret, collager eller til fester.