9 Nye designs til presning af næsestifter til kvinder

Enhver normal indisk pige ville få hul i næsen, før hun blev gift. At bære næseringen fremhæver simpelthen din næse. Dette fører til korrekt balance i ansigtet. Løsningen på den smertefulde tortur ved piercing er at trykke på næsestiften. Det er som et klip på øreringe. Det har samme udseende og stil som en almindelig næsestift.

Smuk og nyeste presserende næsenåle Design til damer i trend:

Lad os se på de bedste designs til at trykke på næsestifter til piger.

1. Single Diamond Pressing Nose Pin:

Single Diamond Pressing Nose Pin

Single Diamond Pressing Nose Pin har kun en diamant- og guld- eller sølvring. Diamanten ligger på næsen og ringen går bagud. Det trykkes forsigtigt. Det ser meget elegant og smukt ud. Mange piger bærer dem som en trend. Det er ved at blive funk -trend. Men de vil have en hurtig flugt, så det er den bedste ting at have på.

2. Multipel diamantpressende næsestift:

Multipel diamantpressende næsestift

Hvis du skal til en familiefunktion, og du skal bære en næsestift, er dette den bedste mulighed for dig. Multipel diamantpressende næsestift har sæt diamanter. Det er lavet til at se trendy ud. Det er også let, derfor er det lidt mere behageligt. Men sættet med diamanter giver dem nok gnistre, der kræves til funktion.

3. Brudepressende næsestifter:

Brudepressende næsestifter

Ikke alle brude ønsker at gennembore næsen bare til et bryllup. Så en smart idé om at bære brudepressende næsestift er kommet på markedet. Du kan bære den tunge brude næse ring ved blot et tryk. Det ser det samme ud og føles mere behageligt og let.

4. Guldplattet pressende næsestift:

Guldpladet pressende næsestift

Næsenåle koster ikke rigtig meget, men mange af kvinderne har en tendens til at miste dem meget. Mange af kvinderne ønsker ikke at investere i ægte næsestift. En guldplettet Pressing Nose Pin redder dagen. Ved denne næsestift behøver du ikke bruge mange penge i det og stadig se smuk ud uden smerter.

5. Sølvpressende næsestift:

Sølvpressende næsestift

Mange af os synes at have guld på er lidt klæbrig og skinnende. Silver Pressing Nose Pin er lavet af sølv fuldstændigt. Dette design af næsestift bæres hovedsageligt af unge piger på college. Det er meget trendy uden smerter ved egentlig piercing.

6. Dobbelt tryk på næsestift:

Dobbelt tryk på næsestift

Double Pressing Nose Pin er næsestift, der bæres i begge sider af næsen. Det ses i nogle dele af Indien. For at redde alt traumer ved at gennembore din næse på begge sider er Double Pressing Nose Pin enkel og elegant. Det er for det meste blomsterdesign.

7. Etnisk presning af næsestift:

Etnisk pressende næsestift

Tendensen nu er at tage til Indien. Vi vil have alt, der har etnisk og traditionelt præg. Selv i næsetappen. Etnisk pressende næsestift har et enkelt traditionelt design, der kan trykkes for at bære. Det er en meget sej stil. Det er enkelt, men får helt sikkert opmærksomhed. Det er for det meste lavet af sølv.

8. Maharashtrian presser næse Pin:

Maharashtrian presser næse Pin

Maharashtra har sin egen unikke kultur og påklædningsstil. Maharashtrian Pressing Nose Pin kaldes ‘Nath’. Den har perler og sten. Det ligner en måne. Det er meget stilfuldt og er blevet set båret af mange skuespillerinder over hele kloden.

9. North East Indian Pressing Nose Pin:

Nordøstindisk presning af næsestift

North East Indian Pressing Nose Pin er den mest unikke form for næsestift. Det er enormt. Det er som en stor rund armring med designs omkring siden. Det er en af ​​sine egne slags. Det er lidt tungt. Du kan bære den efter lidt øvelse med næsestift.

At trykke på Nose Pins er kommende trend. Det sparer smerten ved piercing og ser godt ud på samme tid. Du skal prøve det en gang, før du går til egentlig piercing. Dette giver en fornemmelse af en egentlig næsestift. At trykke på næsestifter kan bæres af alle. Der er ikke behov for at næse skal gennembores. Du kan også bære på arbejde. Det koster dig heller ikke meget. Nyd denne smertefrie trend og bliv smuk.