9 nye mode næse ringbøjler til daglig brug

Hvem elsker ikke altid at blive opdateret om mode? Kvinder såvel som mænd holder i disse dage sig opdateret om i og omkring modetrends, stilarter og modetilbehør. Den nye hurtigt fangende trend er næsestifter, næsestifter og næsebøjler. Kvinder med forskellige ansigtstræk og ansigtsskær kan vælge de dejlige næsestifter i henhold til ens valg og krav.

Cute Nose Ring Hoops:

Her får vi et kig ind i de top 9 næse ringbøjler til piger i teenageårene

1. Enkle runde næsebøjler:

næse ringbøjler

Disse er en af ​​slagsen, som enhver kvinde har og flaver ved en eller anden lejlighed på grund af dets minimalistiske design i enten guld eller sterlingsølv. Denne enkle runde næsebøjle har været berømt af mange berømtheder og har fanget alles opmærksomhed i disse dage. Dette er perfekt til daglig brug til kontor, arbejde, college osv.

2. Beaded Nose Ring Hoops:

Beaded næse ring bøjler

Disse smukke, perlerede næsebøjler er udelukkende til etnisk og traditionel brug. Det går mest med indiske traditionelle outfits. Man kan bruge denne fabelagtige perlerede næseringsbøjler til at kombinere outfits med bryllupper, familiefunktioner osv. Disse passer dog ikke til vestlige outfits. Kvinder med bred næse kan bære dette look med stil.

3. Diamant næsebøjle:

Diamant næse ringbøjler

Hvem elsker ikke diamanter? Derfor er ordsproget egnet til at være diamanter en kvindes bedste ven. En af de bedste gaveindstillinger kan være disse super søde diamantringe. Unge kvinder og teenagere kan let bære denne diamantbøjle af. De er påfaldende forskellige og unikke fra de traditionelle næseringsbøjler. Diamanterne kan besættes i hvidt guld, eller der kan være en række diamanter besat i guld- eller hvidguldsringe.

4. Sort næsebøjle:

Sort næse ringbøjle

Mere fed og fashionabel er disse søde næseringe i sort farve. Disse er på samme linjer som gyldne eller sølvbøjler, men ser mere fremtrædende ud i ansigtet, fordi den sorte farve skiller sig ud som tilbehør. Man kan kombinere det med vestlige outfits, jeans, tees, skuldertræk osv. For det moderne, men afslappede look. Disse sorte næsebøjler er lavet af metal og kan også være dobbeltringet.

5. Clip On Nose Ring Hoops:

Klip på næseringsbøjler

Disse slår i trend og er meget moderigtige. Disse er ingen piercing næse ringbøjler og kan klippes på enhver side af næsen som venstre, center/ midten eller højre. De kan være af guld, sølv eller rosaguld med farverige sten eller diamanter besat på dem for mere skønhed og mode. De er klip på dem og kan derfor justeres efter ens størrelse. Få det boho chic look med disse klip på bøjler.

6. Swarovski krystalring med næse:

Swarovski krystal næse ringbøjler

Bøjler kan håndlaves og tilpasses efter ens krav. Swarovski -krystaller er meget på mode, og disse ser fantastiske ud, og man kan tilpasse looket på en klassisk måde. Farvede Swarovski -krystaller kan smukt bruges i næsebøjler, og man kan matche ethvert outfit. Disse ser traditionelle og meget indiske ud. Disse mister aldrig glans eller bliver heller ikke plettet.

7. Næse ringbøjler med en stjerne:

Næse ringbøjler med en stjerne

Stjerner er de dejlige genstande, der findes i næsten ethvert modetilbehør, det være sig armbånd, charms, medaljoner, øreringe osv. En lille stjerne i en næseringbøjle ser fantastisk ud, når den er slidt og er trendy og cool på samme tid. Kvinder med skarpe træk kan prale af dette stjerneklare look med stil.

8. Kundan Pearl Nose Hoop Rings:

Kundan perle næse ring bøjler

Kundaner og perler er meget vigtige smykker i en indisk brudes bryllupstrousseau. Brudeoutfittet har matchende, tunge og dyre Kundan- og perlesmykker til bruden for at fuldføre brudelooket. En kvinde ser strålende ud, når hun bærer de traditionelle Kundan -perle store næsebøjler, og der er en særlig charme i hendes udseende på grund af bøjlen. Bøjlen i gylden er besat med kundaner og perler.

9. Ametyst næse ringbøjle:

Amethyst næse ringbøjle

Wow er bare ordet for denne skønhed. En næsebøjle med tre ametyststen perfekt besat er en skat til beholdninger. Med glansen, klarheden og den tydelige farve på ametyststen er denne næsering helt sikkert et hit blandt unge kvinder for at prale af det nye stiltilbehør til deres nye modeerklæring, som er næseringe.

Trendy næseringe i forskellige designs, mønstre og stilarter er et øjeblikkeligt blikfang. Næsenåle, ringe, nitter og bøjler er nutidens mode med næsten alle, der praler med et næsetilbehør fra berømtheder til næsten alle berømte personligheder. Den bedste del er, at næsebøjler er de bedste, der prales med ethvert outfit.