9 Nye og stilfulde designer næsestifter til kvinder

Næsenåle er meget almindelige i disse dage, især i Indien blandt teenagere og kvinder. De tilføjer skønhed og stil til allerede smukke ansigter. Jamen, gør de ikke? Fås i mange slags og stilarter, der er mange muligheder for dig. Især i designer næsenåle er guld eller diamant altid efterspurgt sammen med andre halvædelstens ædelstene. Designer styles vil altid have en kant i forhold til andre styles.

Nyeste og smukke designer næse pin designs med billeder:

Lad os se på trendens top 9 designer næsestiftdesign:

1. Designer guld stud næse pin:

Designer Guld Stud Næse Pin

Dette er den mest almindelige type designer næsestud, du vil få. Enkel, men elegant, der er rigeligt med designs at vælge imellem. Plus disse studs ville passe korrekt med enhver ansigtstype – det være sig runde, hjerteformede eller firkantede. Så denne næsestift er for alle, der passer til alle former for påklædning.

2. Designer guldnålestift med diamant:

Designer guldnålestift med diamant

Denne designer næse pin kan være lidt dyr på dit budget; ikke desto mindre ser det trendy ud og giver dig et smukt look. Igen kan du vælge næsestifter i guld med amerikanske diamanter besat på dem.

3. Designer Diamond Stud Næse Pin:

Designer Diamond Stud Næse Pin

Denne diamant stud designer næse pin er enkel, men elegant. Plus det ville passe til enhver ansigtstype. Dette er noget, du kan gå efter, hvis du er i tvivl. Dette ville helt sikkert give en erklæring og gå med alle dine outfits.

4. Designer Gold Vermeil næsestift med zirkonsten:

Designer Gold Vermeil næsestift med zirkonsten

Denne designer næse ring er en piercing type og kommer besat med zirkon sten. Den er justerbar og fås i forskellige stilarter og designs. Disse næsestifter vil altid se godt ud på brugeren, uanset ansigtsformen.

5. Designer turkis stud næse ring:

Designer turkis studs næsering

Nu er dette for de eksperimentelle, der elsker etniske klassiske næsestifter, der giver dem komplimenter hele vejen. At vælge en ædelsten i designer næseringe er bestemt et smart træk. Dette look er populært blandt teenagere, da mange ønsker at skille sig ud i mængden.

6. Designer Sølv Stud Nose Pin:

Designer Sølv Stud Næsestift

Et strejf af etnicitet i dit udseende vil helt sikkert give dig komplimenter og iøjnefaldende øjeblikke. Hvordan kan vi efterlade sølv, mens vi diskuterer om designer næsestifter? Sølvnålestifter er meget almindelige og efterspurgte i disse dage, absolut værd at prøve at tilføje skønhed til dit udseende. Bedst egnet til etisk slid, du kan få mange varianter i sølv næsestifter.

7. Designer hvid perle næse pin:

Designer hvid perle næse pin

Vi vedder på, at hver kvinde elsker perler, ikke sandt? Designer næsestifter i perler er også i mulighed for dig, hvis du vil se unik ud og ikke gå efter guld eller sølv at vælge imellem. Et perleagtigt look vil helt sikkert tilføre charme i dit ansigt og er super stilfuldt.

8. Designer guld stud næse pin med ædelstene:

Designer guld stud næse pin med ædelstene

Kombination af guld med ædelstene er almindeligt i designer næsestifter i disse dage. De ser super feminine og klassiske ud på samme tid. Så hvis du er vild med ædle ædelsten, kan du gå efter disse næsestifter til noget stiludtalelse.

9. Designer guldring med næse:

Designer Gold Hoop Nose Ring:

Hoop øreringe er meget populære i disse dage. De er en mulighed for både teenagepiger og kvinder. Denne næsering passer til alle slags outfits – både traditionelle og vestlige. Gå efter ringe -stilede næseringe for at personificere dit look.

At få hul i næsen og vælge den rigtige næsestift er en kedelig proces. Ikke desto mindre tilføjer næsestifter et stort fokus og skønhed til dit look. Der er mange stilarter og sorter at vælge imellem, til din ansigtsform og tøj. Vi har katalogiseret 9 forskellige typer designer næsestifter, som du kan vælge imellem.