9 søde og stilfulde designs af septum næseringe i trend

Septumring bæres på din næseseptum. Du skal gennembore din bløde plet under nasal septum for at bære septum næseringe. Der er også en falsk septumring. Septumringen kører bredt nu om dage. Selv berømtheder efterlades ikke. Det er en fast trend at udsmykke dit ansigt. Skillevæggen er ikke synlig, medmindre du har slidt ring. Det uddyber dit ansigts skønhed med næsesmykker. Selv fyre bærer denne slags skillevægsring. Septum næsering kan endda få dig til at se fed ud.

Nyeste og fashionable designs af septum næseringe til kvinder:

Lad os se på de 9 bedste septum næseringe.

1. Simple Hoop Septum Ring:

Enkel Hoop Septum Ring

Det er en simpel septum næse ring. Det er af stål og forårsager ikke hudirritation. Nogle gange er enkelhed bedre. Det er en lille septumring perfekt til almindeligt slid. Det er kun synligt, når en person er tæt på dig. Det hænges på dit næsebor.

2. Septumring med blå sten:

Septumring med blå sten

Denne septum piercing ring har blå turkis sten præget imellem. Der er et lag med tre stålkugler på begge sider af blå sten. Denne blå sten er iøjnefaldende og ligner din kærlighed til sten. Ringen og kuglen den besidder den lidt tyk.

3. Hestesko Næsering Septum:

Hestesko Septum Ring

Det er en guld septumring og har form som hestesko. Hesteskoen anses for at være heldig. Ligesom hestesko er den rund og ender med to små perler på hver side. Dette perleområde forbliver på ydersiden, og ringdelen går ind mellem næsehullet.

4. Rose guld næse Septum smykker:

Rose guld septumring

Denne ring består af rosaguld og to øjenformede diamanter. Denne septumring i rosaguld er åben og sætter sig fast med dit næsebor -område. Det ser ud til, at diamanter sover på ringen. Denne diamant forbliver hængt på dine overlæber.

5. Cute Diamond Studded Septum Ring:

Diamantbesat septumring

Det er sort septumring med en linje af hvid diamant. Der er en stor diamant i midten og linje med fem små diamanter på hver side. Du er nødt til at skubbe disse sorte perler ind i næsen for at komme tæt på. Sort skillevæg med hvid diamant er en sjælden kombination.

6. Septumring med rød sten:

Septumring med rød sten

Det er to cirkel septum ringe. Denne smukke septumring har en lille cirkel i midten hængt med en rund rød sten. Og der er en større cirkel af sølvring forbundet med den lille. Dette ser ganske fængende ud på næsen og bliver først bemærket.

7. Halvmåne Septum -næsering:

Halvmåne Septumring

Denne skillevægsring har halvmåneform. Der er perler indeni, som holder ringen. Dette sølv halvmånedesign ser fantastisk og forvirrende ud. Dette er et festival tema baseret design som Karwa Chauth eller Eid. Der er større betydning for Moon på disse to festivaler.

8. Septum næse perlering:

septum næse ringe

Det er en sød septumring med en kæde af perler. Der er fastgjort en ring i almindeligt guld med en kæde af små guldperler. Denne perlekæde vil forblive som Latkan og vil blive ved med at bevæge sig, når du flytter dit ansigt. Perlekæden er højdepunktet i denne septumring.

9. Glas Septum Næsering:

Septumring i glas

Denne glasfremstillede ring er en unik septumring. Det har også en sort silikonkugle imellem. Glasset er mindre farve og skal være yderst omhyggeligt med at have på. Hvis det er ødelagt, kan det skade dig. Der er også farverige glas i denne septumring.

Septum næseringen tager fart dag for dag. Ikke en eneste person er væk fra dette. Der er en enkel skillevægsring, der får dig til at se subtil og farverig ud for også at få dig til at se fed ud. Du kan endda ændre det dagligt for at matche dit outfit. Du kan endda prøve septumring med usædvanlige designs og få et ærefrygtindgydende udseende.