9 Seneste klip om næsestiftdesign til damer

Clip on næse pin er en rund clip form næse pin. Til dette behøver du ikke at gennembore din næse. Det bliver fikset af to sider af næsen. Den indeholder en masse sorter i næseklemme. Det ser så smukt ud på damer. Clip on nose pin er meget berømt blandt stammefolk. De bærer det dagligt. Når man så dem, blev det populært blandt byfolk. Næseklip bruges også mere af college -piger. Det giver et sexet look til deres ansigt. Svømmere bruger obligatorisk næseklemme. Og dem, der har for vane at snorke i søvn, det er meget nyttigt for dem.

Stilfuldt og attraktivt klip på næseringsdesign til unge piger i trend:

Lad os se på de 9 bedste næseklemmer på ringe.

1. Næseklips med turkis sten:

Næseklips med turkis sten

Dette er bare en enestående klip på næsestiften. Der er udført et meget smukt sølvmønster i denne runde klip. Mange cirkulære former udføres med en slags prikker. Der er en turkis sten i rund form besat imellem. Stenen har fået et sølvbetræk.

2. Stamklip på næsestift:

Stammeklemme på næsestift

Dette er en slags næseringsklemme med hellige billeder. Disse designs bæres af Tribal area damer. Tre forskellige formklip er der. Den ene er hjerteform med ‘om’ skrevet. Den ene er rund med nogle stråler og cirkel imellem. For det tredje er der et billede af gudinden.

3. Bladklip på næsestift:

Bladklip på næsestift

Det kommer til at se fortryllende klip på næseringen. Det har tre blade mønster i sølv. Denne runde klip bliver fastgjort inde i næsen. Det har traditionelt design perfekt til din etniske kjole som choli. Det er enkelt og modtager opmærksomhed med sin enkelhed.

4. Hjerteklip på næsestift:

Hjerteklip på næsestift

Denne næseringsklemme er lavet af plastik specielt til børn. Det er hjerteformet i rød farve. Under hjerteformen er tråden bøjet og givet rund form, der går ind i næsen. Rød farve næseklips fanger øjeblikkeligt opmærksomhed. Det er en sød næseklemme.

5. Diamant næse klip:

Diamant næseklemme

Det er klip på næseringen i guld. Den er besat med tre funklende diamanter. To er på række, og en er under de to. Damer kan lide mere denne næsebøjle i diamantstil og diamanter tilføjes smag. Blandingen af ​​diamant og guld appellerer altid til damer.

6. Brudeklip på næsestift:

Brudeklip på næsestift

Dette design af klip på næsebøjle bæres af bruden på hendes særlige dag. Det er en stor bøjle præget med en stor rød sten og antal små hvide sten. En kæde er fastgjort med en bøjle, som du skal fikse med dine hår. Kæden indeholder en række små perler på et bestemt mellemrum.

7. Blomsterklip på næsestift:

Blomsterklip på næsestift

Det er en næsering med blomsterdesign. Det er i sølv og skabt charmerende med blomsterform. Der er en hvid sten i midten og med kronblad design besat med blå sten. Dette er et antikt design, der aldrig går af mode. Blomstret design er stedsegrønt og attraktivt.

8. Klip på næsestift til svømmere:

Klip på næsestift til svømmere

Denne svømmende næseklip er en særlig skabelse for svømmere. Damer, mens de går til svømning, kan bære denne næseklemme. Det beskytter vand mod at gå inde i næsen, og hun kan svømme behageligt. Det bliver fastgjort over din næse og har tre studs på begge sider.

9. Påfuglmotiv næseklemme:

Påfugl motiv næse clip

Det er et fantastisk klip i næsering med påfuglemotiv. Det virker som om det er oxideret metal. En dansende og glad påfuglvæsen er lavet på denne næseklip. Damer føler sig henrykte over at se dansende påfugl. Denne næseklemme har et engagerende design.

Som vi så, er der så mange designs i klip på næseringen og også nyttige. Ideen om at fremstille næseklip til svømmere stammer fra denne traditionelle næsering. Damer kan prøve denne række af næseklemmer og få et forførende ansigt. Det kan gøre deres dag.