9 Seneste Magnetiske Næse Stud Design til Kvinder i Mode

Magnetiske næsestuds er af metal med stærk kvalitet. Den kommer i 2 stk. En du skal indsætte inden i næsen og den anden del forbliver ude. Den indvendige del vil have en magnetisk overflade, som vil tiltrække den ydre del og vil sidde fast i den. På denne måde kan du bære næsestuds uden piercing. Det kommer i forskellige farver. På den måde kan du undgå en eller anden proces med at gennembore din næse. I øjeblikket kan piger ikke lide at bære næsering dagligt og få hul på næsen. Denne magnetiske næsestud er til dem, så de kun kan bære næseringen på en særlig dag.

Smukke designs af magnetiske næseringe til damer i trend:

Her er de bedste magnetiske næsestifter.

1. Magnetisk krystal næse stud:

Magnetisk krystal næse stud

Denne magnetiske næsestud er præget med hvid krystalsten. Hvid krystalsten fås i fem forskellige størrelser. Du skal vælge efter din næsestørrelse. Den har stålplade, der tiltrækker denne krystalsten og bliver til en næsestud.

2. Unik magnetisk næsestuds:

Unik magnetisk næsestuds

Det er et sjældent design i næsemagnetpind med et elefantmotiv. Et meget sundt og sødt elefantdesign er der i næsestudsen. Inde i næsen er der en rund plade med høj magnet. Det ser ud til, at en elefant bevæger sig på din næse.

3. Pearl Magnetic Nose Stud:

Perle Magnetisk Næse Stud

Denne næsestud er med tre størrelser perle. Den lyserøde farve magnetiske næsestud er af høj standard. Denne smukke perle vil sidde fast på denne magnetiske plade. Pearl on nose stud ser fantastisk ud med glat overflade. Bortset fra pink findes andre farver også i perledesign.

4. Magnetisk stålhjertepind:

Magnetisk stålhjertepind

Det er et valg af romantisk dame. Den magnetiske næsestift indeholder hjerte i stålmateriale. Dette gyldne farvehjerte skal limes på en rund sølvplade. En dame kan tiltrække sin mand gennem denne næsestift. Hjertedesignet viser kærlighedens kronblad på hendes ansigt.

5. Magnetisk mousserende næsering:

Magnetisk mousserende næsering

Dette er en fantastisk magnetisk næsering i sølv. To runde perler er fastgjort til hinanden med magnet. Den ydre perle er præget med en skinnende sten. Sten i forskellige farver er der. Sten fastgjort på ringen ser squashy og henter hjerte af damer.

6. Magnetisk sølvring i sølv med blå kugle:

Sølv magnetisk næsering med blå kugle

I denne næsering er magnetpladen fastgjort på indersiden. Denne sølv næse ring har himmelblå farve skraveret bold. På begge sider af bolden er der to sølvhvirvler for at holde bolden stabil. Dette er et etnisk design og perfekt med traditionelt tøj.

7. Indisk stil stor næsebøjle:

Indisk stil stor næse Hoo

Det er en indisk stil magnetisk stor næsering. Der er et stjernedesign på guld næsering. Denne næsering er stor og vil blive ved med at dingle i dit ansigt. Det er et forbløffende design med funklende stjerne. Du kan endda slutte sig til en kæde som en brude næse ring.

8. Enkel magnetisk næsering:

Enkel magnetisk næsering

Dette er en antik sølv magnetisk næsering med et lille cirkeldesign. Der er et åbent cirkulært mønster på den ydre næse. Og ringen går indenfor, hvor der er en magnetisk plade. Det er meget enkelt og let at have på hver dag. Enkelheden er dens værdi.

9. Magnetisk populær næsering:

Magnetisk populær næsering

Dette er en utrolig magnetisk næsering og også berømt. Der er hvid diamant oven på næseringen, og farven på ringen ændres. Med denne række ringfarver kan du matche dit outfit. Disse fantastiske næseringe besidder tiltrækningskraften.

Magnetisk næsestuds og ring er i trend i øjeblikket. Det blev berømt på grund af dets ikke-piercing kvalitet. Det er beundringsværdigt og fantastisk inspirerende dejligt humør. Magnetisk næsestud er rimelig, så du kan have så mange du kan lide. Du kan bære nyt hver dag. Næsten alle damer vil foretrække at have det på grund af dets slående designs. Det er mere behageligt.