15 legújabb egyszerű nyaklánc -dizájn nőknek a divatban

A fiatal lányok és hölgyek szeretnek egyszerűen megtervezett kiegészítőként viselni a nyakukban, ami nemcsak növeli a nők szépségét, hanem valóban dicséri a viselt öltözéket. Egy egyszerű kurta és farmer monoton megjelenést kölcsönöz, de ha egy egyszerű nyaklánccal párosul, amely bármelyik üzletben kapható.

egyszerű nyakláncok

A lányoknak itt az ideje, hogy megismerjék az egyszerű nyakláncok top 15 -ös dizájnját, amelyek valóban megváltoztatják öltözködési stílusát. Sima lánc és egy műanyag dollár medál eltűnt azokban a napokban, most itt az ideje frissíteni az új és legújabb dizájnnal, amely passzol egy egyszerű ruhához vagy egy kurtához.

Gyönyörű egyszerű nyakláncok a trendi fiatal hölgyek számára:

Itt vannak az egyszerű nyakláncok legjobb modelljei képekkel.

1. Többszínű gyöngy egyszerű nyaklánc:

Többszínű gyöngy egyszerű nyaklánc

A lenyűgöző sokszínű nyaklánc darab sima megjelenést kölcsönöz, ha sima kurtával vagy ruhával kombinálják. A gyöngyök különböző méretűek és formájúak, amelyek a menet segítségével vannak összekötve a gyűrűkhöz rögzített, kézműves kör alakú gyűrűkkel..

2. Menetes nyaklánc ezüst medállal:

Menetes nyaklánc ezüst medállal

A zöld szál nagyon egyszerű, mégis saját stílusmegjelenítő tartozék. A cérna nyaklánc általában rövid a horoggal. Ezt a típusú nyakláncot oxidált német ezüst medállal kombinálják. Az egyik híres dizájn az oxidált üreges ezüst medál, antik kialakítással a medál körül. A vékony fekete szál a medálhoz van csatlakoztatva egy kampóval, amely a medálhoz van rögzítve.

3. Bib Design nyaklánc:

Bib Design nyaklánc

A vállpántos nyaklánc, ahogy maga a neve is megmagyarázza, ennek a nyakláncnak a dizájnját úgy replikálják, mint a vállpántot, amelyet a gyerekek nyakára kötnek, amely a mellkas területét takarja. Ugyanez a kialakítás jön létre az egyszerű nyakláncok tervezésénél. Ez a kialakítás úgy alakul ki, hogy sok medált egyetlen nyakláncba kapcsol. Az ezüst vállpántos nyaklánc viszonylag olcsóbb, mint a valódi arany előke nyaklánc. A színes bevonatú fém előkezes nyaklánc népszerűbb a fiatalok körében.

4. Nyakörv arany nyakék:

Nyakörv arany nyaklánc

A gallér nyakláncot úgy tervezték, hogy lefedje a nyak alatti nyakörvet, így úgy néz ki, mint a nyaklánc. Ez az egyszerű sima arany nyaklánc a láncot a nyaklánc hátuljához rögzíti a horoggal. Az ilyen típusú nyaklánc felületét matt vagy fénytelen nyakláncként lehet elkészíteni

5. Fonott textil nyakék:

Fonott textil nyakék

Ez a fajta egyszerű nyaklánc 90% pamut anyagból készül, amelyet újrahasznosított hulladékanyagként gyűjtenek össze a textiliparban. Ez az anyag fonva és összeillesztve három horgolt nyakláncot képez. Ez a típusú nyaklánc készülhet egy vagy többszínű textil anyagból.

6. Hering Bone Design Egyszerű ezüst nyaklánc:

Herring Bone Design Egyszerű ezüst nyaklánc

A halszálkát fémből készült, szorosan összekapcsolt folyam teszi laposnak és vastagnak. A nyaklánc szélessége vékony vagy nagyon vastag lehet. A nyakláncot leginkább sima láncként lehet viselni medál vagy extra kövek nélkül.

7. Arany és gyöngy nyaklánc:

Arany és gyöngy nyaklánc

Ez a fajta egyszerű nyaklánc -kialakítás aranyból és gyöngyből készült. Ez a rózsa arany lánc öt gyöngyökkel, egyenlő távolságra rögzítve. Ez a nyaklánc alkalmas egyszerű alkalmakra és partikra.

8. Egyszerű sima rózsa arany nyaklánc végtelen szimbólum medállal:

Egyszerű sima rózsa arany nyaklánc végtelen szimbólum medállal

Az Infinity medál a fiatal lányok legkeresettebb és legkedveltebb medáltervévé vált. Ezt pozitív előrelépésnek tekintve a tervezők rózsa arany nyakláncot készítettek végtelen medállal, amely szintén rózsaaranyból készül. Az ilyen típusú nyaklánc hossza körülbelül 6-9 hüvelyk.

9. Csavart arany-ezüst nyaklánc:

Csavart arany-ezüst nyaklánc

Az ezüst és az arany kombinációja olcsóbbá teszi a nyakláncot, mint a tiszta arany nyaklánc. Ezek miatt a fiatal lányok ezt a nyakláncot választották. Az arany és ezüst fém ötvözete a legújabb gépi technikával csavart dizájnt eredményez.

10. Rolo lánc egyetlen gyémánt medállal:

Rolo lánc egyetlen gyémánt medállal

A Rolo lánc mintázat gyakori a férfiak és a nők csoportjában. A hölgyek számára természetes, hogy minden más kőnél gyémánt medált választanak. Ez az egyetlen gyémánt medál Rolo lánc nyaklánccal egyszerű látványt nyújt estélyi ruhával.

11. Arany nyaklánc kristályos szegecses nyakékkel:

Arany nyaklánc kristályos szegecses nyaklánccal

A 6-7 hüvelykes arany nyakláncot egy erős rúdból készült arany blokk emeli ki, amely fehér rúddal tarkítva a rúd közepén teszi bájosabbá. A lányok minden bizonnyal csinosak és kiemelkedőek lesznek egy parti ruhában.

12. Aranyos szív alakú medál nyaklánc:

Aranyos szív alakú medál nyaklánc

Aranyos szív alakú medál nyaklánc, amely egy egyszerű ezüst láncot drágábbá és drágábbá tesz. Férfiaknak ez a tervezett nyaklánc a legjobb ajándék, amelyre Valentin -napi ajándékként gondolhatunk!!

13. Bojt medál egyszerű nyaklánc:

Bojt medál Egyszerű nyaklánc

Bojt függeszték függő függő kialakítás, amelyet úgy alakítanak ki, hogy sok vékony szálat egy lófarokhoz hasonló fésülnek össze. Ezt a fajta kialakítást medálként használják cérnával vagy kötéllel, valamint ezüst nyaklánccal. A bojt úgy is kialakítható, hogy vékony ezüstfémet fésül egy vastag ezüst nyaklánchoz.

14. Márvány medál arany nyaklánc:

Márvány medál arany nyaklánc

Ez egy szemet gyönyörködtető nyaklánc, amelyet sok lány szereti a nyaklánc kollekciójában. A márvány mérete kicsi vagy hatalmas lehet. Egy egyszerű nyaklánchoz egy kis négyzet alakú márvány, amely arany alaphoz van rögzítve, és az arany nyaklánccal lóg, amely a márványt a helyén tartja.

15. Fából készült gyöngyfüzér nyaklánc:

Fából készült gyöngyfüzér nyaklánc

Egy kis juta színű szálból gyönyörűen egyszerű nyakláncot lehet készíteni, csak néhány fadarabból, amelyeket színes medálokba faragnak. A medál alakja kerek -hatszögletű. Az ilyen típusú nyaklánc hossza körülbelül 5-7 hüvelyk.

A fiatal lányok és hölgyek mindig szeretik kiegészíteni ékszerkollekciójukat, ami nem téves gondolkodásmód, de ez a divatirányzat, amely különböző formatervezéssel és ékszergyűjteménnyel jön létre, ami vonzza a nőket és szereti őket birtokolni díszgyűjteményükben. Határozottan ehhez a listához tartoznak a fent említett egyszerű nyakláncok is!!