25 Arany nyakláncok legújabb kollekciója 15 grammban

A modern divatirányzatok és iparág most a bonyolult, egyszerű, mégis elegáns és divatos díszekről szól. Elmúltak azok a napok, amikor az ember nehéz és merész megjelenést kedvel, és most van itt az ideje, hogy az elegancia és a királyi megjelenés fontosságot kapjon. Ezzel párhuzamosan számos modern nő szerte a világon 15 grammos nyakláncot szeretne, ami fontosabb az általános megjelenésnél, mint a súly. Ezek az arany nyakláncok egyszerűek, mégis gyönyörűen faragottak, és számos preferencia és korcsoport számára elérhetőek. Ha kíváncsi arra, hogyan néznek ki ezek, itt van az útmutatónk, amely bepillantást nyújt a felkapott, 15 grammos arany nyakláncba..

A legújabb arany nyakláncok 15 grammban – 2020:

Nos, a legtöbb arany nyakkendő ezekben a súlyokban gyönyörűen a modern preferenciákkal és éles megjelenéssel rendelkezik. Gyönyörűen lenyűgözőek, és illeszkedhetnek a különböző stílusú nők számára. Íme a legjobb és rangos 15-20 grammos arany nyakláncok listája, amelyet nem szabad kihagyni ebben a szezonban! Teljesen gyönyörűek, és mind a költségvetésben, mind a drága csúcskategóriában megtalálhatók.

1. Arany nyaklánc tervezés gyöngyökkel:

Arany nyaklánc design gyöngyökkel

VÁSÁROLJ MOST

Mindannyian szeretünk gyakran pörögni az éles és modern megjelenéssel. Ha kíváncsi, hogyan tegye ugyanezt az arany díszekkel, itt a titkos nyom. A gyöngy mindig az időtlen szépség, amely soha nem megy ki a trendből. Ez az arany nyaklánc, ha gyöngyökkel párosul, olyan bonyolult és gyönyörűen elkészített nyakkendőt eredményez, alkalmas minden bájos és kecses modern nő számára, akik az eleganciát és az élénk megjelenést keresik.

 • Tervezés: Bonyolult faragású arany nyaklánc gyöngyökkel és virágos kivitelben
 • Fém: 22 kt sárga arany
 • Alkalom: A felek
 • Stílus tipp: Viselje ezt mély nyakú ruhával vagy ruhával, hogy elegáns megjelenést biztosítson.

2. Signity arany nyaklánc:

Signity arany nyaklánc

VÁSÁROLJ MOST

Ha Ön nem a túl modern és elegáns megjelenést részesíti előnyben, de mégis inkább az enyhe hagyományos hangnemet részesíti előnyben, akkor mi a legjobb, mint ez a 17 grammos arany nyaklánc! A nyakkendőbe ágyazott kristályok és kövek tovább javítják az általános megjelenést, és minden bizonnyal könnyedén királyi és királyi megjelenést kölcsönöznek!

 • Tervezés: Kör alakú és könnycsepp formatervezés kövekkel és vörös kristályokkal
 • Fém: 22 Kt sárga arany
 • Alkalom: Esküvők
 • Stílus tipp: Viselje ezt a hagyományos ruhákkal, mint például a szári.

3. Aamrapali arany nyaklánc:

Aamrapali arany nyaklánc

VÁSÁROLJ MOST

Mindannyian hallottunk már az Aamrapali névről. Ezek a jól ismert nyakláncgyártók visszatértek a nyakék e gyönyörű törzsi kialakításával. Egyedülállónak tűnik, és kétségkívül ellopja szívünket a dizájnnal és a plüss megjelenéssel. Ha valaki nem szereti a hagyományos és megszokott megjelenést, ez kétségtelenül az Ön számára!

 • Tervezés: Arany nyaklánc kör alakú mintákkal
 • Fém: Sárga arany
 • Alkalom: Parti viselet
 • Stílus tipp: Viselje ezt ruhákkal és félig hagyományos ruhákkal, hogy élénk megjelenést biztosítson

4. Tanishq egyszerű nyaklánc készlet:

Tanishq egyszerű nyaklánc szett

VÁSÁROLJ MOST

Ha inkább olyan ember vagy, aki szereti az egyszerűséget és az egyszerű megjelenést, mi a legjobb, mint ez a nyaklánc -szett? Ezek a körülbelül 18 grammos arany nyakláncok ideálisak mindazoknak a nőknek, akik erőfeszítés nélkül kedvelik a kecses és bájos megjelenést. Ha te is ilyen vagy, nem szabad ezen gondolkodni. Kétségtelenül a legkeresettebb megjelenések közé tartozik. Mit gondolsz?

 • Tervezés: Négyzet alakú, bonyolult kialakítású nyakkendő
 • Fém: Sárga arany 22 kt
 • Alkalom: Ünnepi viselet
 • Stílus tipp: Viselje ezt egyszerű etnikai viseletsel, hogy kellemes megjelenést biztosítson

5. Louis nyaklánc a Blue Stone -tól:

Louis nyaklánc kék kővel

VÁSÁROLJ MOST

Aki a divatos és luxus megjelenést részesíti előnyben, ne hagyja ki ezt a gyönyörű, mégis drága darabot. Ez a nyakkendő sok nő szívdobbanása, azonnali varázst és kegyelmet kölcsönöz mindenkinek, aki viseli. Ennek a nyakkendőnek a ragyogását és megjelenését nem lehet szavakkal leírni. Abszolút szerelmesek vagyunk ebbe!

 • Tervezés: Virágmintás nyakkendő kövekkel
 • Fém: sárga arany
 • Alkalom: Kiváló események
 • Stílus tipp: Viselje ezt nyugati és indo-nyugati ruhákkal, hogy jól kiemelkedjen.

6. Becca arany nyaklánc készlet:

Becca arany nyaklánc szett

Ez a gyönyörű arany nyaklánc körülbelül 19 gramm, és nem tudjuk megállítani a nyáladzást. Az egyedi kialakítás meglehetősen divatos ránézésre, és minden bizonnyal elegáns megjelenést kölcsönöz az egyszerűségnek és az egyszerű stílusnak. Azoknak, akik egyedit és a zónán kívüli nyakkendőt szeretnének, ez kötelező!

 • Tervezés: Félig virágos, bonyolult kialakítású nyaklánc
 • Fém: 22 kt sárga arany
 • Alkalom: Esküvők
 • Stílus tipp: Viselje ezt szári vagy fél szárival, hogy nagyszerű megjelenést kapjon

7. Regal Gold nyakkendő a Malabarból:

Regal arany nyakkendő a Malabar -tól

VÁSÁROLJ MOST

Nos, mindazoknak, akik virágos nyakkendőt, de szokatlan és bulizós stílusú kijelentést szeretnének, ez lehet a végső lehetőség. Ez a nyakkendő egyedi, mégis kecses, és a legjobb azoknak a nőknek, akik enyhe megjelenést szeretnének. Kiváló dél-indiai tapintású, tovább erősítve a hagyományos elemet az újkori stílusban és a jól felszerelt megjelenésben

 • Tervezés: Körkörös kialakítás bonyolult virágos stílusban
 • Fém: Sárga arany
 • Alkalom: Esküvő és ünnepi viselet
 • Stílus tipp: Ez jól néz ki hagyományos és ünnepi viselet mellett, hagyományos módon.

8. Arany nyaklánc blinggel:

Arany nyaklánc Blinggel

VÁSÁROLJ MOST

Ha szereti a bling és csillogó megjelenést, megértjük preferenciáit. Itt van egy ilyen nyakkendő, amely még az Ön igényeit és stílusnyilatkozatait is kielégíti. Ez a 16 grammos arany nyaklánc tökéletes minden divatos igényedhez, és kétségtelenül félreállít a tömegből. Van egy öregkori hagyományos és vintage elem, amely kiegészíti a meglévő stíluspreferenciákat.

 • Tervezés: Könnycsepp formatervezés vörös és zöld kristálykövekkel
 • Fém: Sárga arany
 • Alkalom: Esküvők és fogadások
 • Stílus tipp: Viselje ezt kiváló hosszú ruhákkal vagy ruhákkal

9. Rács arany nyaklánc kialakítása:

Rács arany nyaklánc design

Íme az egyik kedvenc arany nyakláncunk, 20 gramm. Ez már egy jól ismert népszerű stílusterv, amellyel találkoztunk, azonban a szívünkbe épül a végső megjelenéssel. Ez sohasem megy ki a trendből egyhamar, tekintettel a sokoldalú és plüss kijelentésre, könnyedén nyújt. Mit gondol ugyanarról?

 • Tervezés: Arany nyaklánc rácsos kialakítással
 • Fém: 22 kt sárga arany
 • Alkalom: Esküvők
 • Stílus tipp: A Sarees az egyetlen legjobb páros és stílusos lehetőség ehhez a megjelenéshez.

10. Antik arany nyaklánc kialakítás:

Antik arany nyaklánc design

VÁSÁROLJ MOST

Végül, de nem utolsó sorban, itt van egy ilyen templom ihlette arany ékszer ötlet és design. Gyönyörű díszes kivitelezéssel rendelkezik, és élénk és lenyűgöző megjelenést kölcsönöz. Mindazok számára, akik nem szívesen kísérleteznek, és a hagyományos formatervezés mellett döntenek, ez lehet az egyik lehetőség, amire figyelni kell, és amely a legkeresettebbek közé tartozik!

 • Tervezés: Boldog nyaklánc virágos függő kialakítással
 • Fém: sárga arany
 • Alkalom: Esküvők
 • Stílus tipp: Sarees vagy fél-sarees vagy etnikai viselet lehet a legjobb ehhez az elegáns díszhez.

11. Virágos nyaklánc 15 grammban:

Virágos nyaklánc 15 grammban

Íme egy csodálatos arany nyaklánc, 15 grammban, amely funkciókhoz viselhető. A virágos nyaklánc kialakítású, középen kerek medál tüskékkel és függő aranyfüzérekkel. Az arany gyöngyök egészen a nyakláncig lenyűgözőnek tűnnek.

12. Gyöngyös arany nyaklánc 15 grammban:

Gyöngyös arany nyaklánc 15 grammban

Próbálja ki ezt a szép 15 grammos arany nyakláncot, amely elegánsnak és finomnak tűnik. A két húros gyöngyös arany nyaklánc szépen el van helyezve. Az aranygyöngyök mérete nagyról kicsire változik. Ha ajándékot szeretne adni édesanyjának, akkor vegye meg ezt az arany nyakláncot 15 grammban anyjának egy nagyon különleges anyák napján, ő biztosan értékelni fogja ezt a választékot.

13. Choker Style 15 Gm nyaklánc kialakítás:

Choker stílusú nyaklánc 15 grammban

Ez a 15 grammos arany nyaklánc nagyon hagyományos és csodálatos viselet fontos funkciókhoz és házassági szertartásokhoz. Az arany choker stílusú nyaklánc nagyon jól néz ki, mivel lefedi a nyak területét. Ezt a nehéz kinézetű nyakláncot jó áron lehet kapni 15 grammos aranyból.

14. Virág függők nyaklánc 15 grammban:

Virág függők nyaklánc 15 grammban

Kipróbálhatja ezt a csinos arany nyaklánc szettet 15 grammban lenyűgöző áron. A nyaklánc körül kis virágok függők. A virágok mérete középről oldalra változik. Ez egy szép nyaklánc nyugati és hagyományos öltözékhez.

15. Arany és gránát nyaklánc 15 grammban:

Arany és gránát nyaklánc 15 grammban

Ha valami hagyományosat szeretne, akkor ezeket az arany hosszú nyakláncokat 15 grammban érdemes megvenni. Ez a nyaklánc gránát drágaköveket és smaragdokat tartalmaz, hogy dicsérje az aranyat. Ez nagyon szépvé teszi a hosszú fülbevalókat is.

16. Templom design nyaklánc 15 grammban:

Templom kialakítású nyaklánc 15 grammban

Ez a templom design nyaklánc nagyszerű azok számára, akik szeretik a dél -indiai ékszert. A nyaklánc medáljában Isten képe van faragva. A zöld és a piros gyöngyök használata kellemes tapintást kölcsönöz ennek a szép medálnak.

17. Réteges nyaklánc 15 grammban 15 grammban:

Réteges nyaklánc 15 grammban 15 grammban

Szép megjelenés ez a réteges nyaklánc, arany nyaklánc, 15 grammban. Ez a réteges nyaklánc négy sor láncot tartalmaz, amelyek különböző méretűek. Az egyes rétegek aranyos harangfüggője finom megjelenést kölcsönöz a nyakláncnak.

18. Gyöngy arany nyaklánc minták 15 gramm:

Gyöngy nyaklánc 15 grammban

Gyöngy és arany színű ékszert kaphat, amely nagyon lenyűgözőnek tűnik a hagyományos öltözékkel. A 15 grammos arany nyaklánc üveggyöngyökkel és drágakövekkel is színesíthető. Az ingyenes fülbevalók nagyszerűek, mivel nagyok, és jól mutatnak a lehengákkal és más hagyományos indiai viseletekkel.

19. Jhumka Design nyaklánc 15 grammban:

Jhumka Design nyaklánc 15 grammban

Ez a Jhumka dizájn nyaklánc csodálatos, mivel a 15 grammos súlyon belül van. A nyaklánc részletei tökéletesek a fülbevalókhoz. Ez a 15 grammos nyaklánc hosszú, a medál közepén nagy.

20. Modern nyaklánc kialakítás 15 grammban:

Modern nyaklánc kialakítás 15 grammban

Mehet bele valami modernbe, és mégis tökéletesen néz ki indiai viselet mellett. A modern, 15 grammos arany nyakláncot virágok és madzaghurkok tervezték. Ez a hurok teszi a dizájnt nagyon kényessé. Ez egyszerűnek tűnik, de biztosan felkelti a figyelmet a tömegben.

21. Mango design nyaklánc 15 grammban:

Mango design nyaklánc 15 grammban

Itt van egy szép indiai stílusú nyaklánc, amely a mangó tervezésén alapul. A mangó design zöld és rózsaszín drágakövekkel rendelkezik, amelyek stílusossá teszik. Ez a nyaklánc nagyon jól illik a sarikhoz és az indiai viselethez. A színek és az arany is nagyszerű funkciókhoz. A zöld és sötét rózsaszín színek kombinációja kiemelkedő megjelenést kölcsönöz nyakláncának; a férfiak ezt az egy dizájnt is megkaphatják a feleségüknek.

22. Fekete kő arany nyaklánc 15 grammon belül:

Fekete kő minták 15 grammban

Ez a hagyományos nyaklánc fekete köveket használva szintén megvásárolható. A 15 gramm alatti arany nyaklánc is megéri az árát. Az itt használt minták virágokat és páva részleteket tartalmaznak. Használhatja ezt bármelyik házassági funkcióra vagy vallási szertartásra, amelyen részt vesz, vagy kipróbálhatja ezt a mintát a buli idején is.

23. Csillag arany nyaklánc 15 gramm alatt:

Csillag arany nyaklánc

Próbálja ki ezt a gyönyörű csillag design arany nyakláncot, amely 15 gramm aranyból készül. A finom nyaklánc kialakításának közepén egy szép medál található. A nyaklánc oldalán négy csillag van. Ez egy szép nyaklánc a modern nő számára. Ez egy klasszikus dizájn, amely jobban hat az öltözékére.

24. Lánc stílusú nyaklánc:

Lánc stílusú nyaklánc

Itt van egy erős lánc hurok nyaklánc, amely vastagnak és nehéznek tűnik. A 15 grammos nyaklánc tökéletes a pénztárcához is, mivel költséghatékony. te

25. Sárga arany nyaklánc:

Sárga arany nyaklánc

Ez a gyönyörű lenyűgöző nyaklánc sárga aranyból, zöld drágakövekkel tökéletes a modern nő számára. A nyaklánc csavart vonalait ovális drágakövek választják el egymástól. Biztosan lenyűgözően fog kinézni ebben a choker stílusú darabban. Ez a legjobb ajándék a menyasszonyodnak az eljegyzési napon.

A 15 grammos arany nyakláncok a legjobbak árcédulájuk és a rendelkezésre álló stílusok miatt. A nyakláncokat choker stílusban vagy hosszú hosszúságban is beszerezheti. Ha azt tervezi, hogy megajándékozza kedvesét vagy kedvesét, akkor ez az arany nyaklánc 15 g -os kivitelben szép választás lesz a napra egy különleges estén.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80