25 csodálatos kollekció arany nyaklánc minták

A kiegészítők minden nő viselni vágynak. A nyakláncok közé tartozik. A choker a nyaklánc stílusa. Fémből, gyöngyökből, bőrből és bármilyen más képlékeny anyagból készülhetnek. Amint látta, a nyak körül viseli, a bőrt érintve, nem pedig a hosszabb nyakláncokat, amelyek lógnak. A Choker nyakláncokra nagy igény volt a régi időkben, különösen Bollywoodban és más elbűvölő eseményekben. Ez a stílus évek óta ki van kapcsolva, és folyamatosan helyet foglal el a hölgyek szekrényében. Azonban nehezen talál jó fojtó nyakláncokat. Tehát itt vagyunk, hogy megkönnyítsük a feladatát.

Arany Choker nyaklánc

Aranyból készült Choker nyakláncok gyönyörű formái:

A nyakláncok alábbi listája segít kiválasztani a legjobb fojtókat a legjobbak közül!

1. Dainty Beaded Choker nyakék:

Finom gyöngyös Choker nyakék

A nyak körül kopott, gyöngyökkel szőtt, vonzó díszdarab biztosan előkelő megjelenést kölcsönöz, akár rendezvényen, akár alkalmilag viseli. Az arany nyaklánc biztosan növeli a szépséget. A nyaklánc neve magával ragadja az alkotást, a finom nyakláncot, a szemet gyönyörködtető dizájnnal.

2. Lánchoker nyakék lányoknak:

Lánc Choker nyaklánc lányoknak

A láncfojtós nyaklánc, alatta kerek gyöngyökkel, szép megjelenést kölcsönöz. A nyaklánc bármilyen ruhával együtt viselhető, és józan megjelenést kölcsönöz. A nem így tervezett, de egy sima choker nyakláncot továbbra is tervezőként választják.

3. Tökéletesen rétegezett arany nyaklánc:

Tökéletesen rétegezett arany nyaklánc

A nyakláncot, amely a nyak körül szorosan illeszkedik arannyal töltött kerek golyókkal, egy szál köti össze. A másik laza lánccal alatta még egyedibbnek tűnik. A másik lánc a kicsi arany medállal kiegészíti a fenti csillogó nyakláncot. Az egymással párhuzamos két nyaklánc együtt hordva minden hölgynek azt kívánja, hogy a szekrényében legyen.

4. Fehér tartály arany nyaklánc lányoknak:

Fehér tartály arany nyaklánc lányoknak

A divat olyan dolog, ami folyamatosan elmúlik és visszatér. A nyaklánc hasonlít azokhoz, amelyeket a 90 -es években viseltek híres színésznők. A széles arany nyaklánc divatos kialakítású, csomókkal nagyon lazán tapad a nyakához, és bármilyen öltözékhez illik. A képen látható lány gyönyörűen hordozza, és hasonlóan megtalálhatja ezeket a régi filmekben is, miközben nézi őket, miután megvásárolta ezt a nyakláncot!

5. Triangle Bar Choker Drop nyaklánc:

Triangle Bar Choker Drop nyaklánc

Ez a nyaklánc az egyik legjobb lehetőséget nyújtja egy buli vagy egy rendezvényen való részvételhez. A vékony kialakítású, téglalap alakú, arany medállal ellátott fülbevaló úgy néz ki, mint a legláthatatlanabb dísz, mégis a leginkább látható az emberek számára. A függőben lévő vékony és kicsi aranylánc a függő háromszöggel geometriai megjelenést kölcsönöz. A kreativitás és a művészet ötvözése a lánchoz rögzített formákkal együtt boldogság.

6. Gold Metal Chokers:

Arany fém fáklyák

Ez a choker nyaklánc egyike azoknak, akik lehetővé teszik, hogy viselkedésük során hozzáadhassanak egyéniséget személyiségéhez. Bármilyen sima ruhában, amit visel, a choker szexi megjelenést kölcsönöz Önnek, és növeli a forróság hányadosát. Ez egy sima kivitelű nyaklánc, széles méretekkel, amely lefedi a nyak nagy részét. Ez feltűnő megjelenést kölcsönözne neked, és erre vágyik minden nő!

7. Finom szív báj nyaklánc arany:

Finom szív báj nyaklánc arany

Ez a nyaklánc lehetővé tenné, hogy bármely pár azonnal megvegye ezt. Az arany lánc, a szív között, mint a medál, boldogság minden srác számára a barátnőjének. Lányok, a legjobb lehetőség, hogy megmutassátok a lányaitoknak, amikor a srácok ajándékba adják. Mutasd meg neki ezt, és hordd a cicáidat, és gyere össze anélkül, hogy egyetlen fillért sem költene rá!

8. Arany drótfojtó a gyöngyökkel:

Arany drótfojtó a gyöngyökkel

Ezt a nyakláncot örökké felkapott arany nyakláncnak nevezhetjük. Az aranyból készült choker, extra nagy gyöngy illeszkedik közéjük, az egyik elit nyaklánc; egy nő szeretne viselni. Amikor hivatalos bulikon és rendezvényeken vagy nagyszabású rendezvényen vesz részt a házban vagy a rokonoknál, ez a nyaklánc lenne a legjobb viselet. Ez nemcsak a személyiségét emelné ki, hanem lehetővé teszi, hogy úgy viselkedjen, mint egy osztályos hölgy.

9. Filigrán virágos csokor nyakék arany színben:

Filigrán virág virágfojtó nyaklánc arany színben

Az újonnan tervezett choker nyaklánc választható, ha követni szeretné a trendet. A gyönyörűen megtervezett, filigrán munkával ellátott fojtó egyedi dísz. Az apró aranygyöngyök láncokkal körbecsavarva kreatív műalkotás. Ezenkívül a nyaklánc széles alapja filigrán kialakítással láthatóvá teszi a tömegben.

10. Half Moon Choker nyaklánc arany:

Half Moon Choker nyaklánc arany

Ismertem valakit, aki szerelmes a félhold formájába, és ez nagyszerű ajándék lett volna számára. A különleges kialakítású nyaklánc, medálként félholdként, hasonló lehetőség lenne számodra ajándékként valakinek. A letisztult rétegű láncok és a holdfüggők alternatívaként is elbűvölő megjelenést kölcsönöznek. A köztük lévő láncok kék színű gyöngyei kiemelt megjelenést kölcsönöznek. Bárki, aki viseli, kiemelkedne a tömegből.

11. Urban Outfitter Choker nyakék:

Urban Outfitter Choker nyakék

A három nyaklánc a chokerrel együtt a városi outfitter díszét képezi. A hézagos nyaklánc résszel egyedi megjelenést kölcsönöz, a lánc a félholddal, a másik pedig a lapos, téglalap-háromszög alakú medállal, ha tökéletesen rétegesen viselik, gyönyörű megjelenést kölcsönöznek. Ez az aranyszínű nyaklánc nagyon szépen illik a nyugati öltözékhez.

12. Fish Bone Gold Choker nyakék:

Fish Bone Gold Choker nyaklánc

Az arany nyaklánc teljes egészében halszál alakú apró részecskékkel készült. A csont alakú kiegészítő, amelynek vonalai között vannak, az óramutató járásával megegyező irányban van elrendezve, és a nyak körül viselve nagyon bonyolultnak tűnik. Ha józan ruhát szeretne viselni, akkor ez a nyaklánc a tökéletes választás az Ön számára.

13. Tüskés aranypofás nyaklánc:

Tüskés aranypofás nyaklánc

Ez a nyaklánc etnikai darab, fojtogató. A kerek lemezek gyémánttal szegélyezve remek hagyományos megjelenést kölcsönöznek. A nyakláncban lévő gyémántok is utalnak arra a párhuzamos kialakításra, amelyet az ékszerkészítő követett volna a nyaklánc megalkotásakor. Amikor azt tervezi, hogy szári vagy bármilyen etnikai ruhába öltözik, és gyönyörűen öltözik, ez az arany nyaklánc tökéletes dísz lesz az Ön számára.

14. A Gola Chik:

A Gola Chik

A rendkívüli nevű, gola chik, arany nyaklánc széles nyaklánc gyémántokkal és drágakövekkel, például smaragddal és rubinnal tűzdelve, nehéz kiegészítő a szertartásokon és a hagyományos alkalmakkor. Nehéz kialakítású, hosszú kőszálakat csavart össze, és a gyémántokat a szálak rétege fölé tűzték.

15. Arany Choker nyaklánc smaragddal és rubinnal:

Arany Choker nyaklánc smaragddal és rubinnal

A keresztezett keresztmetszetű nyaklánc, a smaragdkővel nagyobb méretben és a félig spirális kivitel alatt lógó smaragdkővel, hitelesen tervezett hagyományos nyaklánc, amelyet nők viselhetnek..

16. Diamond és Gold Choker nyakék Saree számára:

Gyémánt és arany nyaklánc Saree számára

Ez a darab antik ékszerekre emlékeztet, és úgy néz ki, mint azok másolata. Számtalan nő érdeklődik az ilyen ékszerek iránt. Ha Ön egy közülük, akkor ez a választás az Ön számára.

17. Három darabból álló gyémánt arany pofa nyakék:

Három darabból álló gyémánt arany pofa nyakék

Choker nyaklánca egy elasztikus kialakítású nyaklánc, három rétegben, a gyémántokkal ismét három mintával külön -külön. Egy klasszikus ruha, amelyet hagyományos ruhával lehet viselni, ez a darab tökéletes választás lenne, ha ringatni szeretne az öltözékével.

18. Arany Ruby Choker nyaklánc menyasszonynak:

Arany Ruby Choker nyaklánc menyasszonynak

Az extra széles nyaklánc órákig kényszerítené bárkit a nyakláncra. Egy kreatívan megtervezett, mindkét oldalán ferde mintázattal rendelkező áldás lenne a birtoklása. Egyik oldala sima, levélmintákkal a felületén, míg a másik oldalon aranyfüzérek vannak összefonva, és a kettő együttesen csodálatos megjelenést kölcsönöz. Az alatta lévő dob alakú függő részecskék a legalsó rétegen vannak rögzítve. A felső és alsó réteg rózsaszín gyöngysora kiemelve jelenik meg a nyakláncban, és színes megjelenést kölcsönöz.

19. 1 grammos arany nyaklánc kerek arcra:

1 grammos arany nyaklánc kerek arcra

Az egyszerű kialakítású nyaklánc és a köztes helyek, mégis az alsó felületen található gyöngyökkel és a köztük lévő rubinnal gyönyörű megjelenést kölcsönöznek. Bárki, aki küzd a nyakában megbújó fuldoklókkal és átkozza a nyaklánc nehézsúlyát, ez a darab tökéletes választás lenne a hölgy számára. Olcsóbb, kisebb súlyú, mégis erőteljes megjelenésű, és tökéletes ahhoz, hogy bulikon vagy rendezvényeken viselje.

20. Arany tüskés nyaklánc:

Arany tüskés nyaklánc

Ha azt tervezi, hogy hozzáadja a megjelenését, ez a nyaklánc jó választás lenne. Az egyiptomi stílusban összefogott tüskékkel együtt kialakított nyaklánc pofátlan viselet. Ha bársonyos öltözékkel szeretné ringatni és szexi megjelenést szeretne, viselje az öltözékével.

21. A Vanessa Choker nyaklánc aranya:

Arany Vanessa Choker nyaklánc

Ez a nyaklánc ismét ringató megjelenésű, de egyfajta hagyományos megjelenéssel is rendelkezik. Egy sima széles fojtó, vékony lánccal, gyönyörűen kialakítva, hogy megfeleljen a dísztárgyakat viselő nők közös igényeinek. Ezt megvásárolhatja, ha a fenti megjelenést szeretné adni.

22. Többrétegű Choker nyaklánc nőknek:

Többrétegű Choker nyaklánc nőknek

Egyedülálló nyaklánc nyaklánccal, 4 rétegű rugóval és a vastag medál között. Nem lenne rossz választás hagyományos ruhával viselni. A köztük lévő arany csatlakozó gyönyörű megjelenést kölcsönöz. Ez egy hírességek által tervezett nyaklánc, és mindenképpen szeretné viselni bármely funkciójához ”.

23. kundan és Polki Choker nyaklánc:

kundan és Polki Choker nyakék

A nehéz etnikai nyaklánc egy antik darab megjelenésével terjedelmes, de szemet gyönyörködtető. Gyémánttal és polkival tűzdelve ragyogó megjelenést kölcsönöz. Különösen a különböző formájú gyémántok, a téglalapok, a kundan és a nagy fekete kő között. Az ásó alakú fehér gyöngyök lelógva, vörös gyöngyökkel összekeverve adják a nyaklánc megjelenését. Nagy fülekkel kombinálva bárki hordhatja etnikai viseletben egy nagyszerű alkalomra.

24. Hajlított Choker nyakék:

Lehajtott Choker nyaklánc

A choker nyaklánc mélyvörös háttérrel, és más módon van megtervezve. A köveket a két felső és alsó rétegre ültetik, egyenes vonalban, a köztük lévő smaragdokkal és rubinnal. A nyaklánc, hasonlóan a többi nyaklánchoz, mégis más.

25. kundan Choker nyakék esküvőre:

kundan Choker nyakék esküvőre

Régimódi ékszereknek tűnik, de manapság divatirányzat. A számos kundan és az alatta lévő függő kiegészítők csodálatosan megtervezett fojtók. A felváltva elhelyezett különböző színű gyémántok kreatív megjelenést is kölcsönöznek neki. Ez egy erősen tervezett nyaklánc, és csak kiegészítő öltözékhez illik. Ha ki akarja dobni a hagyományos nagy bulit, akkor viselje azt minden pofával és mutassa meg.

Így a fenti lista összefoglalja a legszebb choker nyakláncok választott lehetőségeit. A hagyományostól a pofátlanokig, az etnikai viseletre tervezett, erősen megtervezettől a simaig, a vékonyoktól a szélesekig számtalan lehetőség közül választhat. Legalábbis ezek egyike biztosan elcsábít. Tehát gondolkozz tovább, és vedd fel a számodra legmegfelelőbbet, és gondolkodás nélkül vedd meg.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80