25 legújabb indiai ékszer nyaklánc díszlet hölgyeknek

Művészi hajlama van, és szenvedélye az ékszerek iránt? Az egyik módja annak, hogy elmerülhessen az ékszerek iránti szeretetben, ha a különböző nyaklánc -készleteket választja. A fülbevalóval ellátott nyaklánc szett viselése nem modern pakolás. Több mint néhány évvel ezelőtt láttak embereket különböző kategóriájú nyaklánc készletekben, amelyek aranyból, gyémántból, rubinból, ezüstből és platinából készültek, és díszítik a viselőket.

A divatékszer nyaklánc -készletek széles választéka áll rendelkezésre, amelyek általában gyöngyökből és aranyból készülnek. Van néhány egyszerű és elegáns kivitel pasziánsz medálokkal és bonyolult mintákkal, amelyek szintén végtelen lehetőséget kínálnak különleges alkalmakra. Ettől eltekintve az aranyból és ezüstből készült dizájner nyaklánc -szettek divatot jelentenek a mai divattudatos nők körében!

nyaklánc szett

Egyszerű nyaklánc -készletek nőknek:

Ma az internet gyorsabb és legújabb fejlesztésével számos nyaklánc -dizájnt és -mintát kaphat, amely tökéletes ajándék lehet barátnőjének vagy rokonának. Itt megtalálhatja a nyaklánc -készletek 25 legjobb kivitelét, mint tökéletes tartozékot, amely minden alkalomra megfelel. Ezek a jellemek elegáns és elegáns megjelenést kölcsönöznek viselőjének, ezáltal megmutatva a személy kreativitását és személyiségét. Ezenkívül ezek a formatervezések kiemelik a minden korosztály és bármilyen stílusú személy szépségét.

1. Terrakotta Ganesha nyaklánc szett Jhumkával:

Terrakotta Ganesha nyaklánc szett Jhumkával

Ezt a terrakotta Ganesha nyakláncot a hozzá tartozó Jhumkával egyedülálló és rendkívül hétköznapi műalkotásnak tekintik a templom ékszereinek híres tervei közül. Ez egy medál Ganesha medállal, amelyet az indiai istenségek imádnak. Kézzel faragott design sült agyaggal az ékszer keménységéért, ez a nyaklánc hihetetlenül könnyű és hipoallergén

2. Lakshmi istennő nyaklánc és fülbevaló:

Lakshmi istennő nyaklánc és fülbevaló

Ezt az istennő Lakshmi nyaklánc -készletet nagyon jó lesz viselni, mivel ezt a gazdagságra, a vagyonra és a jólétre bízzák. Ez volt a nagyon egyedi és inspirált nyaklánc, Lakshmi istennő függővel, kézzel faragott mintával. A nem mérgező színekkel festett és szabadalmaztatott akril festék tartósabbá teszi a nyakláncot.

3. Páva Design nyaklánc készlet:

Páva Design nyaklánc készlet

Különféle nyaklánc -készletek vannak. A legelterjedtebb nyaklánc -készletek terrakotta kivitelben készülnek, pávatollakkal, vonzó színekkel. Ez a nyaklánc szett díszes páva medáljal sima és finom megjelenést kölcsönöz. Ez a nyaklánc szett remek darab alkalmi és esküvői viseletre. Állítható horog áll rendelkezésre; ez divatos és klassz megjelenést kölcsönöz.

4. Palm Beach gyöngy és kristály arany nyaklánc szett karkötőkkel:

Palm Beach gyöngy és kristály arany nyaklánc szett karkötővel

A fent látható sárga arany nyaklánc gyönyörűen készült a gazdagsággal teli vörös rubin kövekkel, amelyek díszíthetők a karpereccel. Ez az ékszer klasszikus 14 karátos sárga arany anyagból készült. A nyaklánc viselése szépséget kölcsönöz viselőjének azzal, hogy ragyogó piros színnel egészíti ki mindennapi ruhatárát. Ha divatfüggő vagy, akkor ez lesz a legjobb választás a szekrényedhez.

5. Menyasszonyi ezüst nyaklánc szett fülbevalóval:

Menyasszonyi ezüst nyaklánc szett fülbevalóval

A menyasszonyi ezüst nyakláncok a nők számára nagyon szép ékszerválaszték, amely mindig izgat. A különleges célú ékszerek legjobb választása érdekében az ezüst nyaklánc készlet lehet a tökéletes választás. Ez a menyasszonyi ezüst nyaklánc szett ezüstből készült, és friss fehér kövekkel díszített, ami vonzó kilátást nyújt az egész megjelenéshez..

6. Divat gyémánt 3 részes nyaklánc készlet:

Fashion Diamond 3 részes nyaklánc szett

Ez az elegáns, bájos stílusú Fashion Diamond 3 részes nyaklánc-készlet egy nagyon részletesen megtervezett levéllel és az Ön által választott megfelelő csapokkal párosult. Ez elegáns és vonzóbb megjelenést kölcsönöz, miközben vékony lánccal társul. Ez is elérhető többféle kivitelben, ezüst töltő láncon. Ez egy szép és legjobb választás koszorúslányoknak, és viselheti ezt a nyaklánc -készletet.

7. Arany virágos nyaklánc készlet:

Arany virágos nyaklánc szett

Az arany virágmintás nyaklánc készlet virágmintában készült, és káprázatos megjelenésű lesz, ha viselői minden alkalommal viselik. A Topaz virág alakú medál egy további szépség, amely tökéletes kiegészítőjévé teszi számos ruhafajtát, mivel a megjelenést és a megjelenést sokkal jobbá teszi..

8. Strasszos gyémánt nyaklánc készlet:

Strasszos gyémánt nyaklánc szett

A gyémánt nyaklánc szett úgy készült, hogy egyszerűen teljessé teszi azt az eleganciát, amelyet minden nő különleges alkalmakkor ki szeretne fejezni. A gyémánt nyaklánc szett minden olyan nőnek megfelel, aki szeretné fokozni szépségét. Az elegáns és gyönyörű gyémánt nyaklánc szett gyémántkövekből készült, és lenyűgöző megjelenést kölcsönöz másoknak.

9. Hagyományos érme tervezésű nyaklánc arany színben:

Hagyományos érme tervezésű nyaklánc arany színben

A Simply Geometric lekerekített nyaklánc készlet két öt lekerekített medálból állt, és egy aranynyal töltött láncra függesztették. Ez az arany lekerekített nyaklánc egyszerű és gyönyörű darab, amely tökéletes egy különleges személynek való ajándékozáshoz vagy szeretteinek ajándékba. Ez a nyaklánc -készlet egyszerű és elegáns megjelenést kölcsönöz a nyakának, és bármilyen alkalomra alkalmas. Ezt a láncot alkatrészek kopására is használhatja.

10. Nyitott szív gyémánt nyaklánc készlet:

Nyitott szív gyémánt nyaklánc készlet

A gyémánt ékszerek a nap melegéről és a szíved szenvedélyéről beszélnek. Ez a 4 rétegű nyaklánc -készlet büszke és népes dizájnná tesz más nyaklánc -szettek között. A gyönyörű és jó minőségű réteges nyaklánc -készlet egyedi megjelenést kölcsönöz. A négyrétegű arany nyaklánc gyémántkövekből áll, amelyeket vékony lánccal csomagolnak.

11. Gyöngyös nyaklánc füllel lógva:

Gyöngyös nyaklánc füllel lógva

A gyöngy nyaklánc szett nagyon híres természetes színéről és minőségéről. A nők szeretnek gyöngy nyakláncokat viselni. Az elbűvölő menyasszonyi gyöngy nyaklánc készlet édesvízi gyöngylánccal és ezüst kövekkel díszített; a lánc medálja gyöngyöt tartalmaz kövekkel, amely elegáns kilátást nyújt viselője nyakára.

12. Türkiz nyaklánc szett:

Türkiz nyaklánc szett

Ez az elegáns türkiz nyaklánc rézbevonatú zöld színű nyaklánc készlet az élénk zöld színű gyöngyöket mutatja be lekerekített vágással, amelyet egy hosszabb szálra fűztek össze. Ezt a nyaklánc -készletet erősen rögzítették egy 14 karátos sárga arany homár karomcsattal. Ezt az alkalmi salwartól a tökéletes esküvői jelmezig minden ruhával viselheti, mivel ez gyönyörűen készült, elegáns megjelenésű.

13. Modern ezüst nyaklánc szett:

Modern ezüst nyaklánc szett    

Az ezüst nyaklánc -készletek sokoldalú darabok, amelyeket különleges alkalmakra és mindennapi használatra lehet viselni. Egyedi személyiségekkel és dizájnnal rendelkeznek. Ezt az ezüst nyaklánc -készletet türkizkő díszítette, amelyek modern és trendi megjelenést kölcsönöznek; ez tökéletes kiegészítő lehet bármilyen ruhához.

14. Borostyán kristály nyaklánc készlet:

Borostyán kristály nyaklánc szett

Egyedi borostyánsárga kristály nyaklánc -készlet apró piros színű kövekkel, és vékony fehér kövekkel a körvonalakon, amelyek egyedülálló látványt nyújtanak. Ez a nyaklánc készlet lekerekített kialakítással készülhet; a kapocs sterling ezüstből készült. Ezt a vörös színű nyakláncot bármilyen esküvői szertartáshoz viselheti, amely egyedi megjelenést kölcsönöz a többieknek.

15. Sárga arany fekete és szürke színű nyaklánc:

Sárga arany fekete és szürke színű nyaklánc

A sárga arany fekete és szürke színű nyakláncot szelektív és megfelelő színű szegecsekkel tervezték. Ezek az egyedi tervezésű fekete nyaklánc -készletek fekete köveket tartalmaznak, és minden kő kiemelésre kerül. Ez vonzóbb és vonzóbb megjelenést kölcsönöz, mint a többi nyaklánc-készlet.

16. Party Wear aranyozott nyaklánc készlet:

Party Wear aranyozott nyaklánc szett

Ez az egyik tökéletes parti nyaklánc szett, amelyet kundan kövekkel és formatervezéssel terveztek. Ez lehet egy kézzel készített parti nyaklánc készlet, amelyet különféle csillámokkal és kövekkel lehet díszíteni. Ez a nyaklánc -készlet aranyozott lánccal tervezhető, és fekete gyöngyökkel díszítve, amely tökéletes hagyományos megjelenést kölcsönöz viselőinek.

17. Egyszerű és csábító nyaklánc -készlet:

Egyszerű és csábító nyaklánc szett

Ez az egyszerű és csábító gyémánt nyaklánc szett gyémántkövekből és egyedi kövekkel díszített medálból készült. Ezt a medált normál láncával is viselheti. Ez a gyémánt nyaklánc -készlet nagyon szépen készült, és elegánsan végződött. Ez a gyémánt medál színtelen, ami a legjobb tisztaságot biztosítja.

18. Arany -fehér kör fülbevaló és nyaklánc szett:

Arany -fehér kör fülbevaló és nyaklánc szett

A kerek alakú medál nyaklánc szett amerikai kövekből készült, matt fehér árnyékos kövekben. A minta elöl és hátul azonos. Ez a finom nyaklánc szett eleganciát kölcsönöz minden ruhának. Ezt a nyaklánc -készletet rendszeres használatra és különleges alkalmakra is viselheti.

19. Menyasszonyi fehér gyémánt nyaklánc készlet:

Menyasszonyi fehér gyémánt nyaklánc szett

A gyémánt nyaklánc -készletek egyedülállóak más ékszerkollekciókból. Különféle stílusok és minták állnak rendelkezésre az amerikai gyémánt nyaklánc készlettel, amelyet vörös gyémánttal és tökéletes kivitelben terveztek. Ez a gyémánt nyaklánc -készlet tökéletes kiegészítő a parti és esküvői rendezvényekhez. Ezt a nyaklánc -készletet bármely menyasszonynak megajándékozhatja, ami tökéletes ajándék az esküvőjükhöz.

20. Arany és gyémánt nyaklánc készletek esküvőre:

Arany és gyémánt nyaklánc készletek esküvőre

Ez a kézzel készített nyaklánc szett két hozzáillő fülbevalóval, az egyik népszerű stílus gyönyörű nyaklánc. Meglepődhet, ha azt hallja, hogy a lánc nyakláncok már nagyon régóta léteznek. Ez egy egyedülálló, kézzel készített tárgy ezüstözött anyagokból, a kristályokkal és gyémántkövekkel együtt. Ez a nyaklánc -készlet bonyolult kialakítású, és a nők minden alkalomra használhatják az esküvőktől a bulikig.

21. A járdaszegély nyaklánc készlete:

A járdaszegély nyaklánc készlete

A megfelelő menyasszonyi nyaklánc -készlet kiválasztása csak azért fontos, mert a megfelelő menyasszonyi ruha kiválasztása teljes képet, összképet mutat. Különböző típusú esküvői nyaklánc -készleteket kell figyelembe venni a menyasszony számára. Ez a teljesen Curb link nyaklánc -készlet nagyon népszerű a nyaklánc -készletek között. Ezt fékezett mintával lehet kialakítani, amely klasszikus megjelenést kölcsönöz.

22. Abbey stílusú smaragd nyaklánc készlet:

Abbey stílusú smaragd nyaklánc szett

Az apáti stílusú smaragd nyaklánc szett ritka új -zélandi smaragdból ​​készült. Ez egy többszínű apátsági stílusú nyaklánc-készlet, apró friss smaragdokkal társítva, és drótba csomagolható réz vékony, lekerekített lánccal. A nyakláncon lévő smaragd különleges megjelenést kölcsönöz a készletnek. Ez a fajta kiváló minőségű nyaklánc-készlet valóban kegyelmet és eleganciát kölcsönöz viselőjének.

23. Lila színű nyaklánc készlet:

Lila színű nyaklánc szett

Ez a valódi lila színű gyöngy nyaklánc szett sötétlila kövekből készült, és a tökéletes kivitelben végződik. Különböző hosszúságokat választhat. Ez a nyaklánc szett tökéletesen illik minden korosztály divatos hölgyéhez.

24. Aranylevelű motívum nyaklánc és fülbevaló szett:

Arany levél motívum nyaklánc és fülbevaló szett

Ezt a levélnyaklánc -készletet polírozott kivitelben fejezték be, ami ennek a nyakláncnak az igazi vonzó része volt. Minden levél 100% -ban egyedi, így remek ajándék egy barátnak vagy koszorúslánynak! Ez a leveles nyaklánc szett fülbevalóval tökéletes kiegészítő bármilyen ruhához. A lánc nyaklánc szett széles körben készült tizenéves lányok és minden korú nők számára. A piacon különféle nyaklánc -készletek állnak rendelkezésre, amelyek a személyek élénk megjelenéséhez készültek.

25. Deco Art nyaklánc készlet:

Deco Art nyaklánc szett

Az art deco nyaklánc -készlet nagyon ismerős volt az 1920 -as évek elejétől. A bíbor bíbor színű aranyozással valóban kifinomult megjelenést kölcsönöz, amikor bármilyen alkalomra viseli. Ezt is a hozzáillő, bíbor organza szalaggal rögzítették, amely lehetővé teszi a viselőjének, hogy szükség esetén beállítsa a viseletet. A nyaklánc készletek ezen változatával sok színt kaphat.

A nyakláncok nagyszerű módja annak, hogy más embereket vonzzanak. Az óriási verseny és a divatirányzatok miatt az emberek jobban vonzzák a nyaklánc díszleteket. A nyaklánc -készletek tökéletes választás minden korú nő számára, bármilyen alkalomra. Különösen a személyiségét és hangulatát jelzi. Energikusnak és lenyűgözőnek tűnik. Kiválaszthatja saját nyaklánc -díszleteit, amelyek nemcsak kreativitását, személyiségét és hangulatát mutatják meg; de jól megfelel a kereskedelmi korlátainak.

Ebben a cikkben számos nyaklánc -készlet szerepel. Új és divatos nyaklánc -készletek állnak rendelkezésre a piacon. A nyaklánc -készlet kiválasztásakor kissé módosíthatja a boltokban kapható termékeket, mivel a választékban nincs hiány. Kiválaszthatja a legjobb nyaklánc -dizájnt, és minden alkalmat kiélvezhet ezzel a nyaklánc -készlettel.