50 grammos arany nyaklánc minták – legújabb kollekció esküvőre

A lányok mindig nagyon szeretik viselni az ilyen típusú hiteles arany ékszereket. Az itt látható nyakláncok mind 50 gramm alatti súlyúak, és biztosan nagy segítséget jelentenek azoknak, akik a legjobb kollekciók legjobb mintáit keresik.

Gyönyörű és felkapott arany nyakláncok 50 grammban:

Az alábbiakban megtalálja a legjobb Top 9 formatervezésű arany nyakláncot 50 grammban, jól leírva.

1. Csodálatos arany nyaklánc kialakítás:

Csodálatos arany nyaklánc design

Keresse meg ezt a gyönyörűen szegecselt Emerald nyakláncot, amely hagyományos megjelenéssel rendelkezik. Napjainkban a legtöbb fiatal kedveli, mivel egyedülálló kialakításának köszönhetően feltűnő megjelenésű, kényelmes viselet. Ezek az 50 grammos arany nyakláncok csak megfizethetőek.

2. Polki Diamond Gold nyaklánc kialakítása:

Polki gyémánt arany nyaklánc tervezés

Különböző színű gyémántok vannak kitűzve itt az arany nyaklánc különleges kialakításában. Ez az 50 grammos arany nyaklánc nagyon klassznak tűnik, és nagyon szép is lenne, ha viselik. Nagyon könnyű kialakítású, és nem rendelkezik más merevséggel, ami megnehezíti a viselését.

3. Rubin és smaragd arany nyaklánc kialakítás:

Rubin és smaragd arany nyaklánc tervezés

Fókuszáljon erre az 50 grammos arany nyakláncra, amelynek megjelenésében Ruby és Emerald is gravírozott. Ez az arany nyaklánc lenyűgöző felülettel rendelkezik, amely valóban kívül esik a világon. Azok, akik rápillantanak, soha nem hagyják figyelmen kívül a vásárlást.

4. Tervező arany nyaklánc tervezés:

Arany nyaklánc tervező

Tegye a szemét erre a gyönyörű nyaklánc -készletre, amelyben világos árnyalatú piros drágakövek vannak. Ez szó szerint a tervezői készlet egy darabja, amelyen minden lánynak és hölgynek feltűnést keltene. Ez a legjobb választás, ha gazdag divatos partit választ egy gazdag ruhával.

5. Dicsőséges arany nyaklánc kialakítás:

Dicsőséges arany nyaklánc design

Fedezze fel ezt az arany hosszú nyaklánc mintát 50 grammban, ami mennyei és hihetetlen kivitelű. Senki sem utasíthatja el ezt a mintát, mivel elképesztő pillantást vet az ember általános megjelenésére. Nagyon jól illik minden ruhához, és minden korosztályú nőnek is.

6. Baajirao Mastaani arany nyaklánc kialakítása:

Baajirao Mastaani arany nyaklánc tervezés

Ez a híres bollywoodi filmek egyedülálló gyűjteménye, Bajirao Mastani, ennek a mintának az alapkoncepciója. Ez egy teljesen antik stílus, de tiszta, 22 kt -os aranyból készült. Ez az 50 grammos arany nyaklánc nagyon jól illik egy hagyományos ruhához, mint a szári vagy a ghagra cholis.

7. Hagyományos arany nyaklánc kialakítás:

Hagyományos arany nyaklánc

Nézze meg ezt az 50 grammos tisztán sima arany nyakláncot, amelyben nincsenek színes kövek vagy gyémántok. Ez a nyaklánc kis arany golyókat tartalmaz, és egy kis virág jön a közepén. Nem túl bonyolult kialakításúak és nagyon kényelmes viseletük, többnyire minden öltözködési kóddal.

8. Menyasszonyi arany nyaklánc kialakítás:

Menyasszonyi arany nyaklánc design

Ez az 50 grammos arany nyaklánc sima kollekciója is, amelyet leginkább menyasszonyi szettként preferálnak. Kombinálható modern és divatos menyasszonyi ruhával, vagy hagyományos megjelenéssel. Ez az 50 grammos arany nyaklánc dizájn három dolláros kivitelben készül, ugyanazzal a fülbevalóval.

9. Virág ihlette arany nyaklánc design:

Virág ihlette arany nyaklánc

A hatalmas méretű virág a nyaklánc egész megjelenésének középpontja. A nyaklánc teljes súlya a készlettel együtt körülbelül 50 gramm. Az itt használt oldallánc kézzel készített, és rugalmas is.

Itt egy pillantást vet, hölgyeim, ezt a lenyűgöző és fantasztikus kollekciót, 50 gramm arany arany nyakláncot. Egyszerűsítettük a dolgát azáltal, hogy összegyűjtöttük a legjobb modellek sorozatát. Megnézheti, és eldöntheti, hogy megvásárolja az Önnek leginkább megfelelőt.