9 Aranyos vaskos nyaklánc különböző formákban

A vaskos ékszerek olyan kijelentések, amelyek merészek és merészek. A vaskos nyakláncok azért készültek, hogy különálljanak és divatos éllel rendelkezzenek. Ezek a nyakláncok nagy vastag kövekkel vagy gyöngyökkel készülnek.

A legjobb 9 vaskos nyaklánc új stílusban:

Választhat vaskos nyakláncokat, amelyek a dizájner viseletéhez vagy a hagyományos öltözékhez is passzolnak. Itt válassza ki a legjobbat, és válassza ki.

1. Vintage vaskos nyaklánc:

Vintage vaskos nyaklánc

Ez az évjárat vaskos nyaklánc üreges arany virágokból és filigrán munkákból készült. Az arany vaskos nyaklánc két rétegből készül, az alsó réteg fésűs szélű. Az elvégzett aranymunka páva kialakítással is rendelkezik, amelyet mindkét oldalon elhelyeznek. Ez a vintage nyaklánc jól illeszkedik a nyakra, mint egy gallér.

2. Vaskos gyöngy nyaklánc:

Vaskos gyöngy nyaklánc

Szerezd meg ezt a gyönyörű lenyűgöző vaskos gyöngy nyakláncot, amelyben gyöngysorok vannak összefonva strasszokkal és tejpohárral. A nyaklánc vaskos, és leginkább a parti viseletére alkalmas. A felhasznált gyöngyök pezsgő színűek és lélegzetelállítóak. Válassza ezt a remekművet, és biztos, hogy elfordítja a fejét.

3. Vaskos ezüst nyaklánc:

Vaskos ezüst nyaklánc

Imádni fogja ezt a vaskos ezüst nyakláncot, amely egy nyilatkozat nyaklánc. Az ezüst vaskos nyaklánc nagy merész mintákkal és kövekkel rendelkezik. A lánc ovális kövei és a medál nagyok és teljesen lenyűgözőek. Válassza ezt az ezüst nyakláncot a hagyományos viselethez és a dizájner designer ruhákhoz.

4. Arany vaskos nyaklánc:

Arany vaskos nyaklánc

Menjen merészen és utcai stílusban ezzel a vaskos arany nyaklánccal, amely illeszkedik a designer viselethez. Ez a vaskos nyaklánc tökéletes akár alkalmi viselethez is, például farmerhez és fehér felsőhöz. Az arany nyaklánc vastag arany linkekből készül, amelyek össze vannak kötve.

5. Gyöngyös vaskos nyakláncok:

Gyöngyös vaskos nyakláncok

Ez a fekete vaskos nyaklánc három sor fekete gyöngyöt tartalmaz, amelyek különböző méretűek. A fekete gyöngyöket fekete lánc köti össze. Csodálatos párosítani fekete fülbevalóval és a feketéhez illő öltözékkel. A vaskos fekete nyaklánc nagyszerű alkalmi partikhoz és vacsorákhoz.

6. Kő vaskos nyaklánc:

Kő vaskos nyaklánc

Használja ezt a vaskos jade kőből készült nyakláncot, hogy káprázatos és lenyűgöző legyen. Az értékes jade gyönyörű kék ​​színe lélegzetelállító. Ez egy réteges nyaklánc, amely lebegő könnycsepp gallérral rendelkezik. A fő lánc kerek jade gyöngyökkel rendelkezik, amelyek nagy méretűek.

7. Színes blokk vaskos nyaklánc:

Színes blokk vaskos nyaklánc

Válassza ezt a színű, nagydarab nyakláncot, hogy bármilyen ruhához passzoljon. A nyaklánc három színű gyöngyökkel rendelkezik, amelyeket egy alakzatban helyeznek el. Az ilyen típusú nyakláncokhoz általában azokat a színeket választják, amelyek összeolvadnak.

8. Darabos vaskos nyaklánc:

Darabos vaskos nyaklánc

A csecsebecse stílus a vaskos nyakláncok egyik leggyakrabban használt formája. Az itt készült golyók kövekből és gyöngyökből állnak. A csecsebecsék egyszerű mintázatban vannak lerakva, de minden csecse apró arany gyöngykerettel rendelkezik, ami lenyűgöző megjelenést kölcsönöz. A gyöngyök vége is aranyhálóval van ellátva.

9. Kristály vaskos nyaklánc:

Kristály vaskos nyaklánc

Ezzel a strasszkőből és kristályból készült vaskos nyaklánccal feltűnően szépnek tűnhet a menyasszony. Az ezüst nyaklánc a legszebb ékszer, amit a menyasszony viselni fog. A nyakláncban használt strasszok és kristályok könnycsepp és kör alakúak. Virágok formájában csatlakoznak egymáshoz. Nincs látható lánc, csak a végéig összekapcsolt virágok.

Választhat vaskos nyakláncokat, amelyek a dizájner viseletéhez vagy a hagyományos öltözékhez is passzolnak. Ezek a vaskos nyakláncok színesek, és drágakövekből is készíthetők, mint a jáde. Válasszon egy vaskos nyakláncot, hogy kiegészítse az egyszerű ruhadarabot. Ettől kifinomultabb lesz.