9 egyszerű és legújabb menyasszonyi nyaklánc

Ami az esküvői díszeket illeti, a hölgyek általában nem takarítanak meg költségeket a hibátlan megjelenés eléréséhez. Míg ezreket égetünk meg, amikor észrevesszük a makulátlan ragyogó karperecet, kiegészítőt vagy az ideális drágakőgyűrűt, meglepődhetsz azon, milyen kiválóak lehetnek a házasság -megszemélyesítés drágakövei. A költségek kis összegéért felfedezheti a piacon a legjobb esküvői ékszerterv egy részét hatalmas napjára.

Menyasszonyi nyakláncok

Hagyományos és gyönyörű nyakláncok menyasszonynak:

Íme 9 sodródó nyaklánc az óra asszonyának kövekből, aranyból és gyémántból, hogy nagyszerű napodon jól érezd magad.

1. Arany Choker nyakék esküvőre:

Arany Choker nyaklánc esküvőre

Ez a bonyolultan megmunkált briliáns choker a menyasszonyi arany ékszerek elbűvölő példája. Az antik terv kiemeli a paisley formájú függő, értékes kövekkel díszített. A készlet ezenkívül pár, egymással összehangoló, ragyogó szegecset is tartalmaz, amelyek értékes kövekkel vannak behelyezve.

2. Gyémánt és arany nyaklánc menyasszonynak:

Gyémánt és arany nyaklánc menyasszonynak

Ez a csodálatos arany kiegészítő készlet olyan területre visz, ahol elengedhetetlen a szimmetria. Drágakövek szabálytalanul rögzítik ezt a 22K nyakpántot. Ez egy házasságkötésből készült arany díszítés, így pár koordináló csapszeget kísér.

3. Egyszerű menyasszonyi arany nyaklánc rubinokkal és gyémántokkal:

Egyszerű menyasszonyi arany nyaklánc rubinokkal és gyémántokkal

Ez a káprázatos, 18K aranyból készült arany ékszer 234 drágakőből áll! A vörös rubin strukturálja a medál belső részét, míg a kisebb rubinok szépítik a tartozékot normál időközönként.

4. Ocean Blue Pearl nyaklánc menyasszonynak:

Ocean Blue Pearl nyaklánc menyasszonynak

Ez az óceánkék gyöngyház nyakpántos szett polki munkával úgy néz ki, mint egy nagyon szükséges frissítő. A polki munkája Rajasthanban sok száz évvel ezelőtt meg is valósult. Ez egy rendszer, amely radzsasztáni díszeket készít csiszolatlan gyémántokkal. Ezt a kedves kiegészítőt káprázatos, gyöngyhájas karikák egészítik ki.

5. Esküvői ékszerutánzat Jali Work esküvői nyakék:

Esküvői ékszerutánzat Jali Work esküvői nyakék

Ezek a megdöbbentő esküvői megszemélyesítési díszek gyakorlatilag minden olyan drágakő, amire szüksége lenne. A börtönmunka régies képzőművészetét kiemelve, ez a készlet a kiszámíthatatlan filigránumok kivételesen okos felhasználását teszi lehetővé egy ragyogóan befejezett és kreatív elem megvalósításához. Kíséri a koordináló csapszeget, a hosszú nyakpántot, valamint a maang tikkát és a haath phool -t.

6. Antik menyasszonyi arany nyaklánc ékszerek:

Antik menyasszonyi arany nyaklánc ékszerek

Abban a pillanatban, amikor a múltbeli hölgyek képeit nézegetjük, nem tudunk ellenállni annak a lehetőségnek, hogy megdöbbenjünk drágaköveik alaposztályán. Ez a gazdag, antik esküvői megszemélyesítő ékszerkészlet segít emlékezni a korábbi időszakra. Aranyozott, zöld és rózsaszín kövekkel és gyöngyökkel tűzdelt házasságszemélyesítő díszekből álló készlet Jodha Baira hasonlíthat hatalmas napodon!

7. Kundan Paisley Ruby nyakék menyasszonynak:

Kundan Paisley Ruby nyaklánc menyasszonynak

Ez a gazdag kundan munkakészlet kiemelkedik a legtökéletesebbek közül, amelyeket láttunk. A rubin minden szempont középpontjában áll, míg az ideális kundan mű és a gyöngydíszítések tovább hangsúlyozzák.

8. Swarovski menyasszonyi ékszer készlet:

Swarovski menyasszonyi ékszerutánzat

Ez a csodálatos házasság -megszemélyesítő díszítés nem lenne furcsa egyetlen keresztény esküvőn sem. Az elefántcsont személyiségű gyöngyszemekből és a Swarovski drágakövekből való nyakláncból készült nyaklánc az óra bármelyik hölgyét csillogóvá teszi a napon. A készlet szintén pár gyöngyszegecset kísér

9. Divatos ezüst menyasszonyi nyaklánc ékszer készlet:

Divatos ezüst menyasszonyi nyaklánc ékszer szett

Ez az ékszerkészlet napjainkban és kifinomult. A BIS fémjelzett ezüstből készült kiegészítő középpontjában egy mesterséges paisley drágakő található. A botanikai tervek a jobb felén, a filigrán körvonalak pedig az egyik oldalon harmóniában működnek, hogy általában káprázatosnak tűnjenek.

Tehát ez az esküvői megszemélyesítés ékességeinek halmaza volt. Tehát minden hölgy, aki olvassa, gondolnia kell arra, hogy mire hasonlít esküvői drágakövei. Tartsd észben, függetlenül attól, hogy milyen drágaköveket viselsz, az elragadó vigyorok fognak lenyűgözőnek tűnni hatalmas napodon!