9 Gyönyörű dizájn bájos nyaklánc a trendben

A bájos nyakláncok azok a finom nyakláncok, amelyeket mindenki szeret. A nyakláncokon apró varázsa lóg, mint a medálok. A varázsa általában kicsi, és általában két vagy több varázst helyeznek el minden láncon.

Legújabb és stílusos bájos nyakláncok a női divathoz:

Nézzük meg a nyaklánc 9 legjobb formáját, amelyek varázsaival vannak ellátva.

1. Személyre szabott báj nyaklánc:

Személyre szabott Charm nyaklánc

Szerezd meg magadnak ezt az eklektikus, személyre szabott báj nyakláncot, amelyen gravírozás készült. Az itt használt varázsa kör alakú és téglalap alakú. A kör alakú névre van vésve. A téglalap alakú dátumnak fontosnak kell lennie. Ezek inkább az évfordulókhoz stb., Hogy érzelmi értéke legyen.

2. Rövid bájos nyaklánc:

Rövid bájos nyaklánc

Ez a különleges báj nyaklánc rövid lánccal rendelkezik, és jól illeszkedik a nyakához. Az itt használt apró bűbájok különböző mintákból állnak, kezdve a szívtől, a csillagtól, a csontváz fejétől, az ajkaktól stb. A varázsa lehet többszínű vagy egyszínű, mint az ezüst vagy arany.

3. Silhouette Charm nyaklánc:

Silhouette Charm nyaklánc

Tartsa a gyerekeit a szíve közelében azzal, hogy ezt a sziluett bájos nyakláncot viseli. Az itt használt nyaklánc varázsa a fej alakjában van. Elkészítheti a gyerekek fejének sziluettjét fémből, majd a nevüket a középpontba véshetik. Ez a nyaklánc varázsaival tökéletes ajándék egy anyának születésnapjára vagy akár anyák napjára.

4. Constellation Charm nyaklánc:

Constellation Charm nyaklánc

Ha az egész állatöv -naptárba beletartozik, és kitart amellett, amit előre megjósolnak Önnek, akkor tetszene ez a csillagképes báj nyaklánc. Az aranybájos nyaklánc egyik oldalán kör alakú gravírozott egész csillagkép található. A varázslat ellenkező oldalára az összes állatövi jel be van vésve. Ez jó azoknak, akik hisznek az állatövben.

5. Birthstone Charm nyaklánc:

Birthstone Charm nyaklánc

Ez az ezüst színű nyaklánc nagyon jó választás azoknak, akik születési követ szeretnének viselni. Kiválaszthatja az Önre alkalmazható születési követ, és a varázslatos kéz tetszés szerinti megfogalmazásokkal pecsételhető. Ez a különleges báj nyaklánc hold alakú varázsa egyszerűen imádnivaló.

6. Lebegő báj nyaklánc:

Úszó bájos nyaklánc

Építhetsz egy lebegő bájos nyakláncot, amelynek kerek üvege van, több varázslattal. Az egész ötlet az, hogy a varázsa úgy nézzen ki, mintha a levegőben lebegne. Ez a csodálatos lebegő báj nyaklánc tökéletes a fiatalabb generáció számára. Még az üvegkeret körül is szövegeket véshet.

7. Megfelelő Charm nyakláncok:

Hozzá illő Charm nyakláncok

Ez a legjobb barátoknak való. Két bájos nyaklánc van, mindegyik a barátoknak. Minden nyakláncnak megvan a varázsa fele. A hozzá illő báj nyakláncokban a legtöbb mintát ying és yang, szívek stb. Itt a ying design az egyik nyakláncon, a yang pedig a másikon lesz. Így két ember barátságát szimbolizálja.

8. Kezdeti Charm nyaklánc:

Kezdeti Charm nyaklánc

Csodálatos bájos nyakláncot kaphat, amelynek varázsa a neved kezdőbetűje. Az egyszerű és elegáns varázsa ezüstből vagy aranyból készülhet, és tökéletes ajándék szeretteinek is. A kezdőbetűk bármilyen betűtípussal elvégezhetők, a dőlt betűkkel a leggyakrabban.

9. Képkeret Charm nyaklánc:

Képkeret Charm nyaklánc

Szerezd meg ezt a szentimentális értékű báj nyakláncot, hogy családod közel legyen hozzád. Ez a képkeret báj nyaklánc apró képkeretet tartalmaz varázsként. Apró képeket állíthat be családjáról vagy szeretteiről minden bájban. Kiválaszthatja, hogy egy vagy több keret legyen a láncban.

A bájos nyakláncok személyre szabhatók vagy horoszkópoddal rendelkezhetnek. A kezdőbetűt varázsként szerezheti be, és ugyanazokat a varázsait is elkészítheti a legjobb barátjának. Akárhogy is, egy bájos nyaklánc lehet a legjobb választás személyes ajándékként.