9 Gyönyörű drágakő nyakláncok a trendben

Valójában nem lehet tudni egy Nőről, hacsak nem látta ékszergyűjteményét. „Ebbe a kategóriába tartozik a Drágakövek nyaklánc kollekció. A drágakövet drágakőnek is nevezik, amely megtöri a különböző színek szépségét a törésmutató, a kristályrészecskék törése és a kémiai összetétel szerint.

A drágaköveket csoportokba és fajokba sorolják. A Beryl faj smaragdot, akvamarint, vörös berilt, heliotropot, morganitot és goshenitet tartalmaz, a korund pedig a Ruby és zafír nevű kövek csoportját foglalja magában.

A legújabb és stílusos drágakő nyakláncok a divatban lévő nők számára:

Nézzük meg a hölgyek drágakő nyakláncának 9 legjobb formáját.

1. Több alakú csiszolt drágakő fehér arany nyaklánc:

Több formájú csiszolt drágakő fehér arany nyaklánc

Ez a fajta kivitel a drágakő különböző alakját tartalmazza, amely a sokszínű drágakő nyaklánc design alá tartozik. A több nyakláncban található kövek a leggyakrabban használt kék topáz, zöld színű gránát, lila színű ametiszt, csillag rubin (vörös), citrin (sárga). Az értékes és féldrágakő kombinációja varázslatos színeket sugároz.

2. Zafír-gyöngy hosszú nyaklánc:

Zafír-gyöngy hosszú nyaklánc

Ez egy drágakő, amely a szeptemberi születési kő. Ez a kő a Corundum faj alá tartozik, amely a királykék színét a narancssárga-rózsaszínes színű ritka színig bocsátja ki. Ha a királykék és a fehér gyöngyöt hosszú drágakő nyakláncot alkotják, szavakkal nem lehet kifejezni a csodálatos ékszert.

3. Körte alakú rubin -gyémánt nyaklánc:

Körte alakú rubin -gyémánt nyaklánc

Ez a legfontosabb drágakő, amelyet ékszerek készítéséhez használnak. Világos vörös színt bocsát ki, és színe a krómtartalomtól függ. A rubin jól illik a gyémántokhoz, ami vonzóbbá teszi és megnyugtatja a szemet. Ez a születési drágakő a júliusban született emberek számára.

4. Viking Kötött Ametiszt Drágakő Nyaklánc:

Viking Kötött Ametiszt Drágakő Nyaklánc

Ametiszt félig értékes lila színű drágakő. Ez a születési kő a februárban született emberek számára. Pók alakú rézhuzal, Ametiszt kővel, közepén a szépséggel.

5. Aquamarine Gemstone Linked Gold-Necklace:

Akvamarin drágakő aranyozott nyaklánc

Akvamarin Zöld-kék színben pompázó féldrágakő, a márciusban született emberek születési köve. Érdemes egy női ékszerdobozban egy arany nyakláncot kékes szállal futni, négyzet alakú akvamarin kő függő nyaklánccal, amely kettős nyakláncot alkot!

6. Macskaszem kvarc platina nyaklánc:

Macskaszemű kvarc platina nyaklánc

A macskaszem vagy a sárkányszem a leggyakrabban használt ékszer a fiatalok körében. Ennek az átlátszó kvarcnak mozgó szeme a „Chatoyancy”, azaz macskaszem. Ez a kő segít a vércukorszint szabályozásában, fenntartja a szem látását

7. Onyx drágakő fekete szál nyakék:

Onyx drágakő fekete szál nyakék

Ez az egyszerű és elegáns fekete cérnás nyaklánc elképesztő fekete színű drágakővel egy elképesztő kombináció, amely bármilyen szokással együtt viselhető. Azok az emberek, akiknek születési kőjük (az oroszlánoknál) oynxként vannak, ezt a drágakőből készült nyakláncot nem csak bármilyen alkalomra, hanem napi ékszerdarabként is viselhetik. Ez a drágakő gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítenek a szorongás gyógyításában.

8. Turmalin többszínű drágakő nyaklánc:

Turmalin többszínű drágakő nyaklánc

Ez egy egyedülálló drágakő gyöngy nyaklánc, a turmalin különböző színekben kapható, a legnépszerűbb a görögdinnye színű turmalin kő. Ezek a kövek által kibocsátott több szín természetes, ami különlegessé teszi más kövek között.

9. Favázas rózsakvarc medál nyaklánc:

Fa keret Rózsakvarc medál nyaklánc

Rózsakvarc, amely finom rózsaszínt bocsát ki, így gazdag és királyi megjelenésű, ha nyaklánc medálként használják. Ez a drágakő, fából készült kör alakú kerettel kombinálva, boldogság. Ez az egyszerű medál kombinálható arany lánccal vagy egy gondolom fekete szál lánccal.

A gemológusok iránti kereslet világszerte megnövekedett, bizonyítva az egyik fő tényezőt, hogy a drágakövek hatalmas pozitív hatásokkal hatalmas hatást gyakoroltak mindenki életére. A megfelelő kő kiválasztása és formatervezése megéri az eltöltött időt.