9 gyönyörű kézzel készített nyaklánc a nők számára

A kézzel készített ékszereket lehet összeszerelni és kézzel létrehozni, nem pedig gépekkel. Ez az ékszer nagyon szépnek tűnik, és létrehozhatja saját stílusát és divatját. Annyira kreatív lehet, amennyit csak akar. Nyakláncot gyöngyökből, gyöngyökből, sőt ezüst érmékből és lógókból is készíthet. Ezek a kézzel készített nyakláncok nagyon egyediek, és ha akarod, létrehozhatsz a személyiségedhez illő funky -kat.

kézzel készített nyakláncok

Kézzel készített ékszer nyaklánc minták:

Ezek a nyakláncok tökéletesen illeszkedhetnek bármilyen ruhához, és bármilyen korú nők és lányok is viselhetik. Itt bemutatunk néhány egyedi, kézzel készített nyakláncot:

1. Személyre szabott, kézzel készített ezüst nyaklánc:

Személyre szabott, kézzel készített ezüst nyaklánc

Az ezüst az a fém, amelyen keresztül saját kezűleg készített nyakláncot tervezhet, és személyre szabhatja. Bármilyen kreatív lehet, és exkluzív nyakláncot készíthet magának. A nyakláncban ezüst érméket használhat függőelemként, és rögzítheti művészi függönyökhöz, így exkluzív nyakláncot hozhat létre az Ön számára. Az ilyen típusú kézzel készített nyakláncok tökéletesek irodai viseletre, és hűvösnek tűnnek a társalgásokon és a bulikon is.

2. Swarovski piros kristály szív kézzel készített nyaklánc:

Swarovski piros kristály szív kézzel készített nyaklánc

Hűvös Swarovski nyakláncot készíthet vörös kristályok felhasználásával, így tervező nyakláncot tervezve. Ha szeretné, különböző színű kristályokat használhat a napi öltözékének megfelelően. Között akassza a lógót a szív alakjára, javítva a nyaklánc megjelenését. Ez a típusú nyaklánc hűvösnek tűnik bármilyen ruhán, amelyet visel.

3. Kézzel készített gyöngyös nyakék fém virágokkal:

Kézzel készített gyöngyös nyaklánc fém virágokkal

A fémgolyók segítségével fantasztikus megjelenésű nyakláncot is készít. A fekete és kék gyöngyök keveréke mennyei megjelenést kölcsönöz. A gyöngyökön kialakított ezüst virágok között a nyaklánc és a nyakkivágás megjelenése javul, és még bókokkal is megrakodhat.

4. Többgyűrűs csillogó kézzel készített lánc nyaklánc:

Többgyűrűs csillogó kézzel készített lánc nyaklánc

Itt egy egyszerű, de stílusos, kézzel készített nyaklánc az Ön számára. Egy egyszerű ezüst láncba bronz ezüstből és aranyból készült gyűrűket helyezhet be. Ez a kombináció csillogó megjelenést kölcsönöz a nyakláncnak, és hűvösnek és lenyűgözőnek tűnik.

5. Kézzel készített nyaklánc gyöngyök:

Kézzel készített nyaklánc gyöngyök

A kézzel készített gyöngy nyaklánc figyelemre méltó, és úgy tűnik, hogy nagyon különbözik a többi fém nyaklánctól. Kreatív gondolkodásmódját ábrázolja, és így másképp néz ki, mint mások. A gyöngy nyakláncban színes gyöngyöket használhat, és gyönyörű nyakláncot tervezhet a nyakához.

6. Kézzel készített gyöngy nyaklánc biztonsági tűvel:

Kézzel készített gyöngy nyaklánc biztonsági tűvel

A biztosítótűk segítségével művészi nyakláncot tervezhet, amely a gombok szélén gyöngyöket domborít. Közé akaszthat egy egyszerű hegyes lógót, hogy csillogó megjelenést kölcsönözzön a nyakláncnak, és gyöngyözze bármely fekete fém láncra. Az ilyen típusú kézzel készített nyakláncok menőnek tűnnek a tizenéves lányoknál, és funky és hűvös megjelenést kölcsönöznek nekik.

7. Egyszerű kézzel készített nyaklánc rubinnal:

Egyszerű kézzel készített nyaklánc rubinnal

Az egyszerű, kézzel készített nyaklánc nagyon elegánsnak tűnik, és egyediséget érez. A sima egyszerű fehér fémláncban csak egy dollár vörös rubint kell felakasztani. Akár különféle drágaköveket is felakaszthat a stílusának és a napi öltözékének megfelelően.

8. Kézzel készített pillangó nyaklánc lányoknak:

Kézzel készített pillangó nyaklánc lányoknak

Itt jön a gyönyörű kézzel készített nyaklánc csinos lányoknak. Egy egyszerű láncban gyönyörű, színes lógót akaszthat a lánc közepére. A függők pillangó, mackó, virág, csillag stb. Alakúak lehetnek.

9. Kézzel készített nyaklánc keresztmetszettel:

Kézzel készített nyaklánc keresztmetszettel

Ez a típusú nyaklánc a szellemi gondolkodásmódját és a legfőbb hatalomba vetett hitét ábrázolja. A nyaklánc nagyon klassz és jól néz ki. Ez a fajta kézzel készített nyaklánc viselhető partikon is, napi viselet nélkül, attól tartva, hogy eltörik.

A nyaklánc az, amely más megjelenést kölcsönöz, és személyisége más megjelenést kölcsönöz. A kézzel készített nyakláncot tervezheti igényeinek megfelelően, és használhatja a kívánt színeket. Tervezzen tehát nyakláncot, és ennek megfelelően vőzze meg magát, hozzon létre stílusnyilatkozatot a sajátján, és hagyjon csillogó benyomást másokon.