9 stílusos nagy nyaklánc a trendi nők számára

A formatervezett fém ékszerek mindig megőrizték helyüket a divatiparban. Az egyik ilyen fémből készült ékszerdarab a vaskos nagy nyaklánc, amely feltűnő színeket és mintákat ábrázol, és amelyek felhívják a figyelmet egy buliban vagy egy találkozón. Van -e jobb módszer a női ékszerek bemutatására, mint egy egyszerű indiai vagy nyugati ruhával viselni ?? Egy jó darab Statement nyaklánc „félelmetes” megjelenést kölcsönöz a hölgyeknek.

A legújabb és gyönyörű nagy nyakláncok esküvőre:

A lenyűgöző megjelenés elérése érdekében itt van a 9 legnagyobb nagy nyaklánc, amelyek elkerülik a bánatot egy buliban.

1. Vaskos Bib divat nyaklánc:

Vaskos Bib divat nyaklánc

A vállpántos nyaklánc hasonló a galléros nyaklánchoz, de a különbség abban rejlik, hogy milyen formájú az előkezes nyaklánc, amely a test mellkasának közepéig fed, mint egy normál gyerekeknek használt szemetes. A vaskos nyaklánc készülhet normál fémkeretből vagy aranyból is, ami ennek megfelelően növeli a nyaklánc árát. Ezt a nyakláncot úgy tervezték, hogy egy galléros nyakláncot kombinál a láncolt nyaklánccal.

2. Nagy, többszínű kristály nyaklánc:

Nagy, többszínű kristály nyaklánc

A sokszínű nyaklánc mindenféle ruhával kombinálható, így univerzális kiegészítővé válik. A nyaklánc középpontja fehér kristályok, amelyeket aztán különböző színű kristályok vesznek körül. A kristályok alakja lehet szabályos vagy szabálytalan keret.

3. Vaskos aranyozott fém nyaklánc:

Vaskos aranyozott fém nyaklánc

Az aranyozott vastag fém nagy nyaklánc nemcsak gazdag megjelenést kölcsönöz, hanem pazar megjelenést is kölcsönöz. Az ilyen típusú vaskos nyaklánc bármilyen geometriai kialakítású lehet, akasztós rögzítéssel a nyaklánc hátoldalán.

4. Hatalmas fekete szalag vaskos kő nyaklánc:

Hatalmas fekete szalag vaskos kő nyaklánc

Egy sima fekete szalagot nem használnak ajándékcsomagoló kiegészítőként, hanem segít egy gyönyörű és extravagáns nyaklánc létrehozásában. Az itt választott fekete szalag vastag és elég széles ahhoz, hogy ragasztani tudja a hatalmas színes köveket, amelyek lehetnek műanyag kövek vagy kristályok, vagy akár gyöngyök más drágakövekkel kombinálva.

5. Hammered Gold Design Link nyaklánc:

Kalapált arany design link nyaklánc

A kalapált fém kialakítás a nyakláncok készítésében használt egyik legművészetibb kivitel. Az ebből az anyagból készült nagy nyakláncok teljességet kölcsönöznek a nyaknak, túlméretezett geometriai kialakításának köszönhetően, kalapált és csiszolt megjelenéssel. Az arany nagy nyaklánc művészi módon készült ezzel a kalapált tervezéssel..

6. Vaskos türkiz nyaklánc:

Vaskos türkiz nyaklánc

Türkiz az egyik híres drágakő, amely kék színű. A leghíresebb türkiz szín az ég kék színe. A sima türkizkék gyűjteménye egy terjedelmes, nagy nyakláncba a legelegánsabb ékszerdarab, amelyet a nők a ruhatárukban tarthatnak.

7. Gyémánt-rubin vaskos gallér nyaklánc:

Gyémánt-rubin vaskos galléros nyaklánc

A gyémánt nyaklánc mindig szemet rögzítő ékszer, és amikor nagy gyémántokat, amelyek az egész nagy nyakláncmintát rubin kővel borítják, érdemes viselni egy különleges alkalomra, például esküvőre.

8. Vaskos szürke gyöngy nyaklánc:

Vaskos szürke gyöngy nyaklánc

A gyöngyök különböző színűek és méretűek, az egyik ilyen szín a szürke, amely világosabb megjelenést kölcsönöz, mint a hagyományos gyöngyök. A kegyelem és az elegancia növelése érdekében a tervezők egy nagy nyakláncot készítettek, a szürke gyöngyök felhasználásával, amelyek a szokásosnál viszonylag nagyobbak voltak. Ez a nagyméretű gyöngy sok sorba kerül, és csavarva terjedelmes nyakláncot képeznek.

9. Crystal Flower Statement nyaklánc:

Crystal Flower Statement nyaklánc

A virágmintát minden lehetséges ékszertervezésnél használták. Mindazonáltal ugyanazt a virágmintát használják egy innovatív, nagyméretű nyaklánc megalkotásához. A kristályos virágmintázat kecsesebbnek tűnik a gyöngy kombinációval.

Ezek az építészeti tervezésű nagy nyakláncok minden olyan hölgy tekintetét megragadták, akik különleges tervezői viseletet készítenek, mint a szokásos vékony rétegű lánc vagy egy vékony lánc. A nyakláncokat ennek megfelelően kell megválasztani, hogy a medál ne mozduljon mindig egyik oldalra.