Arany nyaklánc minták 40 grammban – 15 örökzöld kollekció

Ami a dísztárgyakat illeti, a nők széles körben választják az arany díszeket, amelyek tökéletes befejezéssel és formatervezéssel érkeznek. Az idő változásával azonban a nehéz arany dísztárgyakat most 40 grammos arany nyakláncokkal helyettesítik, ami hasonló kilátást biztosít kisebb súly mellett.

Gyönyörű és legjobb arany nyakláncok 40 grammban:

Még arany ékszereket is keres 40 grammban! Íme néhány legújabb, antik tapintású dizájn, amelyet nem szabad kihagyni a gyűjteménybe.

1. Meenakari nyaklánc minták 40 gramm aranyban:

Meenakari nyaklánc minták 40 gramm aranyban

A Meenakari minták meglehetősen népszerűek, ha 40 grammos arany nyakláncot keresünk. A formatervezés közepes hosszúságú és szükséges szélességű, valamint dekoratív medál. Ha nehéz tervezőt vagy más típusú hagyományos kinézetű arany nyakláncot keres, akkor ez jó választás lesz szeretteinek.

2. Chandra Haram Hétsoros nyaklánc:

Chandra Haram Hét soros nyaklánc

A hagyományos és modern formatervezési minták ötvözete az arany hosszú nyaklánc minták 40 grammban, amelyek hét vonallal rendelkeznek a gyöngyös kivitelben. Többnyire azok, akik szeretnék vásárolni valami nagy költségvetésű arany nyakláncot 40 grammban, választhatják ezt a mintát gazdag megjelenésük miatt..

3. Nagas Peacock Design nyaklánc:

Nagas páva tervezésű nyaklánc

A páva kialakításával készült Nagas páva arany nyaklánc 40 gramm. A nyaklánc egy páva medálját kapja, szöges gyöngyfűzéssel. A páva mintájú nyakláncot a dél -indiai nők kedvelik, és manapság ez a minta a világon a nők kedvenc választéka

4. Pattahaar nyaklánc 40 gramm aranyban:

Pattahaar nyaklánc 40 gramm aranyban

Tiszta aranyból készült, ez a kialakítás enyhe laza nyaklánc fogást biztosít. A nyaklánc trio függő kialakítású, amelyben az első egy nagy medál, míg a többi kis formákkal van rögzítve. Az ilyen stílusú nyaklánc tervezői mintája klasszikus megjelenést kölcsönöz, és jó véleményeket fog kapni az ilyen típusú választásról.

5. Coin Charm nyaklánc:

Coin Charm nyaklánc

India déli részén egy népszerű dizájn 40 gramm arany felhasználásával készül, amely övszerű kialakítást biztosít a tetején. A nyaklánc alsó oldala lógó varázst kapott, amely hasonló az érmékhez, mint Lakshmi istennő kivitelezése. Ez egy szép választás lesz kedvenc alkalmaira, nagyszerű választás a közelgő fesztiválokra is.

6. Nyakkivágású arany nyaklánc:

Nyakkivágású arany nyaklánc

40 g -os arany nyakláncot keres! A nyakkivágású arany nyaklánc dizájn központosított levélkialakítást kap, amelyen virágmintából készült pont készül. Ez egy szép minta a nyakkivágású arany nyaklánc kollekciókhoz 40 grammban.

7. Virágmintás arany nyaklánc:

Virágmintás arany nyaklánc

A 40 grammból készült antik formájú nyaklánc virágmintás, középső medál, mindkét oldalán szármintákkal. Nehéz formatervezésnek tűnik, de klasszikus megjelenést kölcsönöz az öltözékének, szép választékot kínál a feleségének, szerezze be ezt az egyetlen egyedi ötletet egy nyakláncban, ajándékként a feleségének.

8. Finom pillangó arany nyaklánc:

Finom pillangó arany nyaklánc

40 gm arany nyaklánc kivitelben keresel valami divatosat! A pillangó gyémánt és arany nyaklánc tökéletes kombináció az Ön igényeinek kielégítésére. A nyaklánc szövött kivitelben készült, lepkékkel a közepén. A nyakláncnak ezt a formatervezését leginkább a fiatal lányok kedvelik, akik szeretnek aranymintás nyakláncokat használni 40 grammban.

9. Grandeur réteges nyaklánc 40 grammban:

Grandeur réteges nyaklánc 40 grammban

A réteges nyaklánc divatja a legdivatosabb, ha az arany hosszú nyakláncról van szó 40 grammban. A nyaklánc négy húrt tartalmaz, hasonló kialakítással és hasonló bájjal minden húr végén, ami miatt a nyaklánc hosszú és rövid.

10. Mango Design 40 Gm arany nyaklánc:

Mango Design 40 Gm arany nyaklánc

A gyümölcsök királya által ihletett szép dizájnt 40 grammos mangó nyakláncnak nevezik. A nyaklánc minden mangó közepén és a virágfüzéren is zöld kövekkel rendelkezik. Ez a minta Dél -Indiából származik, ez a formatervezett nehéz kinézetű nyaklánc fantasztikus megjelenést kölcsönöz a hagyományos viseletnek.

11. Jaipuri nyakkivágású nyaklánc kialakítása:

Jaipuri nyakkivágású nyaklánc tervezés

Smaragd, Kundan, gyöngy és 40 gramm arany – mindezek kombinációja ebben a kivitelben nyaklánc nyakláncot képez, más néven fojtót. A dizájn nyakra szerelhető, közepén rubin és antik faragással. Szép befejezés és szép megjelenést kölcsönöz a nők nyakának; próbáld ki ezt az egy dizájn nyakláncot a ghagra choli szezonális viseleten.

12. Kundan nyaklánc 40 grammban:

Kundan nyaklánc 40 grammban

A Kundan minták lenyűgöző arany nyakláncot biztosítanak 40 grammos kollekcióban, smaragddal, gyöngyökkel és gyöngyfűzéssel. A nyaklánc Patara formatervezést kapott, amelyben a vastag madzag medálszerű kialakítást is tartalmaz a közepén egy hasonló medállal együtt.

13. Nászutas 40 grammos nyaklánc:

Menyasszonyi 40 grammos nyaklánc

A 40 grammos menyasszonyi arany hosszú nyakláncot mindig kövekkel kísérték, hogy felemeljék megjelenését. A design nyakkivágással és hosszú nyaklánccal rendelkezik, Rajwada tapintással és hozzáillő fülbevalóval is.

14. Áthidaló arany nyaklánc 40 grammban:

Áthidaló arany nyaklánc 40 grammban

A 40 grammos nyakláncok legdivatosabb formája az áthidaló kialakítás, ahol az egyetlen medál három különböző húrt tartalmaz. A félkör alakú medál és egyéb varázsaik szintén a smaragdok hangulatát kölcsönzik.

15. Divatos arany nyaklánc 40 grammban:

Divatos arany nyaklánc 40 grammban

A tizenévesek széles körben választott divatos formája manapság a 40 grammos arany nyaklánc, amely apró dombornyomott szívvel és virágmintákkal van ellátva. Virágmintákat is ad apró gyémánt töltelékben.

Amikor a 40 grammos arany nyakláncokról van szó, manapság az emberek több mintát választanak, amelyek hagyományos megjelenést kölcsönöznek. A menyasszonyi viseletet nagyon inspirálja egy hasonló koncepció, mindenféle dekorációval, mint smaragd, kövek, gyöngyök stb..