Hogyan készítsünk Choker nyakláncot otthon – a legjobb 9

A nők és a lányok manapság a divatos kinézetű choker nyakláncokat viselik, és elegáns, hűvös boho stílusú díszeket, amelyek exkluzívnak és aranyosnak tűnnek bármilyen ruhával. Ellentétben a nyakláncokkal, amelyek alacsonyan lógnak a mellkas vonalához, a nyakláncokat a nyak körül úgy viselik, hogy az mindenütt érintse a bőrt. Vagy mondjuk, hogy szorosan illeszkedik a nyak körül. A chokerek sokféleképpen készülnek, és könnyen elkészíthetők otthon. Kapható nyakláncok, és bármilyen fémdarabból, gyöngyből, bőrből, csipkéből, csíkból és ruhából, például bársonyból készülhetnek, és horgolhatók vagy készíthetők olyan zsinórokkal, amelyek kifejezetten a pofagyártáshoz használhatók.

Hogyan készítsünk Choker nyakláncot otthon:

Nézzük meg a legjobb módszereket a nyaklánc készítésére.

1. Fekete rózsa függő csipke csukló:

Fekete rózsa függő csipke fojtó

Fekete rózsa medál, közepén fekete gyémánttal, a nyakméretű bársonycsík közepére ragadható. Az egyszerű bársony vagy más szövetből készült szíjjal ellátott fojtótekercs az egyik legegyszerűbb módszer arra, hogyan készítsünk otthon bárhol nyakláncot. Csak annyit kell tennie, hogy vesz egy bársonyos fekete pengét, és egy fekete rózsa varázst rögzít a közepére. A végekhez használhat zárláncot vagy horgot.

2. Velvet Choker Dainty Scrolls -szal:

Egy bársony pofázó finom finomságokkal

Amikor felmerül a kérdés, hogyan készítsünk fojtót, a legegyszerűbb ötlet lehet egy szalagokból vagy bársonycsíkokból készült choker, amelyet horgokkal és bilincsekkel, valamint néhány lánccal, amelyek a nyak hátsó részéhez akasztják, finoman görgetni lehet. A kalapács elkészítéséhez vágjon két egyenlő hosszúságú bársonyszalagot. Vegyünk egy ezüst gyűrűt, és kétszer hajtsuk be a szalagokat, amíg a szalag közepére nem kerül. Rögzítse a végeket kampókkal a nyitó és záró eszköz számára a másik oldalon is.

3. Nagy Pearls Choker:

Nagy Pearls Choker

A nagy gyöngyök vonzzák a legtöbbet, mint a kisebbek. Csatlakoztassa őket vastag ezüstdróttal a szélső végeken, és a barkácsfojtó készen áll a bájos viselésre a nyak vonalán. A finom, nagy gyöngyök ragyogóan fognak kinézni, stílusos stílusban a ruhádon. Ez az egyszerű fojtókészülék sterling acél nyakgyűrűvel, záróvégekkel és két hasonló méretű gyöngyökkel van ellátva a közepén.

4. Farmer pofázó:

Egy farmer csukló

A farmer barkács nyakláncok könnyen elkészíthetők kevesebb erőfeszítéssel. Csak tegyen két szorítót a nyak farmercsíkjának megfelelő végére, és akassza fel őket a nyak körül a csapokkal. A kék farmer megvilágítja a funky stílusát a hűvös farmerrel és a felsővel. Ezt az egyszerű fojtót úgy készítheti el, hogy a farmeréből kivág egy nyakdarab nyakméretet. A farmert mindkét végétől érdessé kell tenni, és a megfelelő rögzítéshez varrjon ki kampókat a hátulján.

5. Fonott bőr pofa:

Fonott bőr pofa

A fonott bőrből készült nyakláncok elég hűvösnek tűnnek ahhoz, hogy az öltözék merész képet kapjon. A fekete bőr fonott choker nyaklánc DIY ötlet könnyen kijelentő megjelenést kölcsönöz saját erőfeszítéseivel. Ennek a fogantyúnak az elkészítéséhez egyszerűen varrjon fonott bőr zsinórt a bársony nyakrészhez. Vessen el kellő mennyiségű viseletet, majd köthető a tökéletes illeszkedés érdekében.

6. Vastag pezsgőpofa:

Vastag Champagne Choker

A vastag pezsgős nyaklánc szintén az egyik legegyszerűbb egyszerű és józan nyaklánc, amelyet otthon lehet készíteni. Az ezüst pezsgős csipkéből choker készítése ugyanolyan egyszerű, és ugyanúgy, mint a bársonycsíkos choker. A choker elkészítéséhez szerezzen be egy kész pezsgődarabot a piacról. Vágja a nyak méretére. Egyszerűen rögzítse a horgokat mindkét oldalon.

7. Virágos csipkefojtó:

Virágos csipkefojtó

A fűzött nyakláncok fantasztikusnak tűnnek olyan esküvőkön, mint az esküvők. A gyönyörű virágos csipke a nyak körül rögzíthető csipkekapcsok segítségével, és nyaklánchatást kölcsönöz az ékszernek. A fojtókészülék fehér hálóanyagból vagy georgette anyagból készülhet az élmunkából történő vágással. Vágja le az adagot a nyak méretével. Csatlakoztasson húrokat mindkét végéhez, hogy szilárdan tartsa a nyakát.

8. Ezüst és türkiz gyöngyös pofázó:

Ezüst és türkiz gyöngyös pofázó

A gyöngyös fojtók a legegyszerűbb barkácsfojtók is, amelyeket bárki otthon elkészíthet. Egyszerűen csavarja le a gyöngyöket egy drótról, és csavarja be a huzal végeit, a végén pedig a szükséges láncokat. Ennek a fojtótekercsnek az elkészítéséhez drótot és több gyöngyöt kell szereznie ezüst és kék színben. Egyenként lépjen be az összes gyöngybe, és csatlakoztassa a végeket kapocs csomókkal a nyakon való rögzítéshez.

9. Suede Wrap Cord Choker:

Suede Wrap Cord Choker

A velúr csomagolású zsinórfojtó dinamikus és egyszerű, de hűvös minden lány számára. A choker -t kristályokkal is díszítheti az egész DIY chokerben, vagy bizsergések lóghatnak a chokerről. A zsinór láncja a nyak körül és a lógó végek, amelyeknek bizsergése van a végén, remekül néznek ki. Ennek az egyszerűen elkészíthető chokernek csak egy hosszú húrra van szüksége, amelynek végén két hasonló varázsa van. Tekerje be és kösse össze a vesztes csomót a divatos megjelenés érdekében.

A chokerek természetesen félelmetesen néznek ki a fekete színű mintákkal, mivel kiemelik a nyakukat, de az arany vagy más gyönyörű színek is pompásan néznek ki a megfelelő ruhákkal. Vannak olyan lányok is, akik imádják a fojtókat olyan húrok segítségével készíteni, amelyek csomókkal kötik össze őket, így exkluzív formatervezést készítenek. A horgolt fojtók könnyűek azoknak a lányoknak is, akik ismerik a horgolás művészetét. A horgolt nyaklánc fantasztikusan néz ki, és szinte teljes nyakát borítja pompás kivitelben.