Top 9 félelmetes 5 grammos arany nyaklánc minták Indiában

A nyakláncok nagyon izgalmasak lehetnek. Ezeket 5 grammban is beszerezheti egy nagyon költséghatékony vásárláshoz. Ezek a minták lehetnek modern stílusúak vagy hagyományosak, minden bonyolult részlettel. Az 5 g alatti nyaklánc -kialakítás kiemelkedő megjelenést kölcsönöz a nyakának. Nézze meg ezt az 5 grammos arany nyakláncok listáját, és vásárolja meg a tökéleteset magának.

A legjobb arany nyaklánc minták 5 grammban:

Néhány top 9 5 g -os arany nyaklánc -dizájn mutatkozik be itt,

1. Klasszikus nyaklánc:

Klasszikus nyaklánc

Szép 5 grammos arany nyakláncot kaphat, amely klasszikus és hagyományos. A nyaklánchoz fülbevaló is tartozik, amely azonos mintázatú. A design hosszú stílusú, lelógó fülbevalóval. Ez a dizájnkészlet a költségvetésből is elérhető.

2. Kötéllánc 5 g -ban:

Kötéllánc 5 grammban

Az egyik legnépszerűbb nyaklánc -dizájn a kötéllánc. Ez az 5 grammos arany nyaklánc tökéletes vétel mindennapi használatra. A lánc csillogónak tűnik a csavart kötél stílus miatt, ahogy csillog a fényben. Ez a fajta 5 g aranyból készült kötéllánc kényelmes megjelenést biztosít az esküvőkön is.

3. Tüske nyakék:

Spike Design nyaklánc

Itt egy megfizethető, de gyönyörű arany nyaklánc. Ez az 5 tola arany nyaklánc tökéletes alkalmakra, mivel az arany fényesen ragyog. A nyaklánc és a fülbevaló tüskéi nagyon vonzónak tűnnek. A különböző formatervezési minták mindig a legjobb választás a nők számára, ezt vegye be a következő partira.

4. Kábel nyaklánc:

Kábel nyaklánc

Ez egy modern felfogás a nyaklánc kialakításáról. Az 5 grammos arany nyaklánc apró, egymással összekapcsolt kábelekből készül. Remekül használható irodai használatra és mindennapi viseletre. A nyaklánc végén erős csattal is rendelkezik. A nők élvezhetik az ilyen típusú ékszereket irodai partijuk idejére.

5. Arany Mangalsutra:

Arany Mangalsutra

Szerezd meg ezt a gyönyörű mangalsutra dizájnt 5 g aranyból, és élvezd a mindennapi viseletet. A finom levélmintás medál tökéletes az egyszerű megjelenéshez. Ez az 5 grammos nyaklánc éppen az, amire szüksége van egy másik mangalsutrához. A férfiak ilyen különleges ékszereket ajándékozhatnak feleségüknek bármely különleges napon vagy valentin napon.

6. V alakú nyaklánc:

V alakú nyaklánc

Ezt a V alakú arany nyakláncot tökéletes vételként kaphatja meg születésnapjára vagy évfordulójára. A v alakú nyaklánchoz apró gyémántok kapcsolódnak. A nyaklánc azonos mintájú finom fülbevaló teljes megjelenést kölcsönöz. Bármilyen ruhán jól mutat, ha nyugati ruhákat szeretne viselni, akkor ez jó választás lesz.

7. Gyöngyös nyaklánc:

Gyöngyös nyaklánc

Ez a csodálatos háromszálas gyöngyös nyaklánc csodálatos módja annak, hogy felhívja magára a figyelmet. Minden szál különböző méretű gyöngyökkel rendelkezik, és ez nagyon elbűvölőnek tűnik. A fülbevaló is hasonló mintájú, mégis nagyon drámai.

8. Drop Link nyaklánc:

Drop Link nyaklánc

Itt van egy jó ejthető nyaklánc, amelyet mindennapi viseletre használhat. A drop link nagyon egyszerűnek és mégis nagyon stílusosnak tűnik. A nyaklánchoz medált is rögzíthet.

9. Kígyólánc nyaklánc:

Kígyólánc nyaklánc

Ez egy másik népszerű nyaklánc, amely kígyómintának tűnik. A nyaklánc nagyon erős és nehéznek tűnik. Ennek a kialakításnak a végén bilincs van.

Az 5 grammos arany nyaklánc finom és stílusos lehet. Különféle kivitelben kaphatja őket, az egyszerűtől a bonyolultig. A hagyományos és modern dizájn nagyon vonzó.