A 20 legjobb asztali óra dizájn képekkel Indiában

Az asztali óra kialakítás nagyon hasznos, ugyanakkor rengeteg felhasználási terület. Az Ön kényelme és választása érdekében az asztali órák között számos fajta található, amelyek alapján kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet. Az órák fehér, fekete vagy bármilyen sötét árnyékos számlapja van, amelyek nagyon könnyen olvashatók. Legtöbbjük könnyen felismerhető számokkal, háttérvilágítással. Az időkijelzőn kívül az asztali óra olyan információkat is biztosít számunkra, mint a dátum, a nap és a hőmérséklet.

Legújabb & Modern asztali óratervek Indiában:

Itt 20 aranyos és menő asztali óratervet vettünk fel képekkel. Vessünk egy pillantást rájuk.

1. Vintage Look Desk ébresztőórák:

Vintage Look asztali ébresztőórák

Ez a kis asztali óra ébresztési lehetőséggel rendelkezik, és tökéletes évjáratot ad, amely otthonának bármely asztalán díszíthető. Fényes vörös színű és 120 gramm össztömegű. Könnyen hordozható bárhová, és műanyagból készült.

2. 6 hüvelykes mozgó fogaskerék kerek asztali óra:

6 hüvelykes mozgó fogaskerék kerek íróasztal

Ez egy elegáns darab 6 hüvelykes mozgó fogaskerék modern asztali óra, amely kiváló funkcionalitással rendelkezik. Ez egy számozott asztali óra, amely vastag fekete arab számokkal rendelkezik, amelyek egy pillantással könnyen azonosíthatók. Mozgó fogaskerekeik vannak, és fémekből állnak. A második kéz piros árnyalatban készül. Kiválaszthatja, hogy ez egy asztali óra.

3. Fekete fa digitális asztali órák:

Fekete fa digitális asztali órák

A képen egy ideális irodai asztali óra látható, amely fekete fából készült. Ez körülbelül 6 számjegyű számot és egy ábécét jeleníthet meg, amelyekben LED -es ágy található. Ez egy kockás fa forma, digitális mechanizmussal. AAA elemet használ, és riasztó lehetőségekhez is használható.

4. Tömör fa négyzet alakú dekoratív asztali óra kialakítás:

Tömörfa négyzet alakú dekoratív asztali óra

Ezek a típusok tömör fából, amerikai dió stílusban készülnek. Az óra előlapja változatos, modern színekben kapható. Ez az egyedi asztali óra mérete 12 x 12 x 5 cm. Egyszerű analóg mechanizmusban jeleníti meg az időt, és nincs riasztási lehetősége. Minden kéz fehér árnyalatú.

5. Elegáns, tervezett fehér asztali órák:

Elegáns, tervezett fehér asztali órák

Ez egy fantasztikus kollekció hűvös asztali óráról, amely elegáns és stílusos megjelenésű. Kör alakúak és két AA méretű elemmel működnek. Analóg mechanizmusban működnek, és olyan funkciókkal rendelkeznek, mint a fényérzékelők és a szundi opciók. Fehér ABS műanyagból készült.

6. Kézzel készített fa asztali óra kialakítás:

Kézzel készített, fából készült asztali óra design

Fedezze fel a kézzel készített, fából készült, egyedi asztali órák szépségét, amelyek egyszerű mechanizmussal működnek. Egyedi fadarabból készült, amelyet simítottak és többrétegű lakkozással befejeztek, hogy ragyogóvá váljanak. Működik a kvarcmozgással akkumulátoros opciókkal, és könnyen beállítható.

7. Átlátszó kristály asztali órák:

Átlátszó kristály asztali órák

Ez egy átlátszó típusú kristály asztali óra, amely fogaskerekekkel rendelkezik, és közvetlen gravírozási anyagból készült. Ez a hűvös asztali óra homokfúvásos gravírozási módszerrel készült, matt lenyomatú színnel. Ez az optikai óra 6,75 hüvelyk magas, és a csontváz stílusát használja. Jobban illik egy rangos és dédelgetett ajándékhoz bárkinek, akit szeretsz.

8. Hatszög alakú ezüst asztali óra kialakítás:

Hatszög alakú ezüst asztali óra kialakítás

Ez az óra friss és antik megjelenést kölcsönöz az irodai asztalának, ha felette tartják. Mérete 4,25 ”széles és 2” mély, 5,25 magasságú. Ez a mini asztali óra üveg előlappal és AA méretű elemmel működik. Rozsdamentes acélból és alumínium anyagokból készül.

9. A kocsi arany asztali órái:

Carriage Gold asztali órák

Ennek a nagy méretű Seiko asztali órának a pontos mértéke az alap és a felső lemez, 2,2 x 3,2 hüvelyk. A teljes magasság 4,4 hüvelyk a fogantyúval felfelé, és 3,6 hüvelyk, ha a fogantyú lefelé van. Ez a díszes asztali óra aranyfémmel van bevonva, és hordozható. Egy AA méretű elemet használ. A kerek gomb is van a hátán, amikor megnyomja és húzza; készen áll a lehetséges felhasználási lehetőségeivel.

10. Analóg, fából készült csendes asztali óra kialakítás:

Analóg, fából készült csendes asztali óra kialakítás

Nézze meg ezt a hűvös asztali órát, amely fából készült, és a csendes asztali órák kategóriájába tartozik. Rendelkeznek riasztási funkcióval, amely fokozatosan, magasabb hangnemben szól, és a szundi idő körülbelül 5 perc. Csendesen dolgoznak ketyegő hang nélkül, amely biztosítja a zavartalan alvást éjszaka. Éjszakai fény van rajta, nagy számokkal.

11. Medál típusú Vintage asztali óra minták:

Medál típusú Vintage asztali óra minták

Kétségtelen, hogy ez lenne a legjobb asztali óra design a vintage sorozatban. Olyan, mint a vasútállomás függő órája, amely eleganciáját adja, ha az ágy mellett tartják. Ennek az órának a fekete váza szakszerűen, a legjobb és egyedi kivitelezésű fém felhasználásával készült. Az óra előlapja elefántcsont színű, és nagy római számokkal van ellátva.

12. Hét színváltó LED asztali óra:

Hét színváltó LED asztali óra

Íme a mini asztali óratervek, amelyek tökéletesen ideálisak hálószobákban és irodai asztali számítógépeken. Különleges jellemzőjük a színváltás, 7 különböző árnyalattal. Ezek a led világító asztali órák megjelenítik az időt, a dátumot, a napot és a hőmérsékletet. Ezek a kis digitális asztali órák riasztó funkcióval is rendelkeznek.

13. 5 hüvelykes iránytű sárgaréz tengeri asztali óra kialakítás:

5 hüvelykes iránytű sárgaréz tengeri asztali óra

Legyen ez az elegáns asztali óra, amely valóban olvasható és könnyen olvasható a tengeri órákkal. Masszív sárgarézből készült, és 5 hüvelykes iránytűvel rendelkezik a kerek tárcsázás alatt. Határozottan ideális ajándék lenne a hajózás szerelmeseinek és a navigátoroknak is.

14. Polaris márvány asztali órák:

Polaris márvány asztali órák

Fedezze fel ezt az aranyos asztali órát, amely szó szerint Polaris gyöngyházfehér árnyékos márványból készült. Ez az óra a legelegánsabb és élesebb megjelenést nyújtja bárhol, akár otthonában, akár irodájában. A márvány, amelyből készült, 6 x 4,75 hüvelyk méretű.

15. Arany lemez gravírozott asztali óra minták:

Arany lemez gravírozott asztali óra minták

Ez a csinos asztali óra az aranyozott gravírozás egyedi kialakításával rendelkezik. Bármilyen alkalomra ajándékozható, például nyugdíjas ajándéknak, esküvőknek és évfordulónak, valamint személyre szabott munkavállalói elismerésként. A klasszikus íróasztal golf lábtámasszal és aranylemezzel van gravírozva. Az óra teljes mérete 8 x 5 hüvelyk lenne.

16. Vintage Mantel Square asztali órák:

Vintage Mantel Square asztali órák

Most vessen egy pillantást erre a kis asztali órára, amely modern fából készült. Ez az óra négyzet alakú, vintage stílusú fa tokban fob stílusú fogantyúval. Fehér óralapja római számokkal van ellátva. Műanyagot is használ, és működéséhez AA méretű elem szükséges. Ha luxus asztali órát szeretne vásárolni, akkor ez lesz a megfelelő választás.

17. Hangvezérlő irodai asztali óra kialakítása:

Hangvezérlő irodai asztali óra kialakítás

Ha ideális irodai asztali órát keresett, akkor itt van. Ez a digitális asztali óra, amely élénk funkciókkal rendelkezik a hangfelismerő LCD háttérvilágítással, riasztóval és időjárási jelzésekkel. Két kalapácsos riasztási funkcióval szól.

18. Arany fogantyú márvány asztali órák:

Arany fogantyúval ellátott márvány asztali órák

Ha aggódik az órák összsúlya miatt, akkor könnyen választhat márvány asztali órákat. Ez a nagy asztali óra, amely szintén nehéz és csodálatosan kialakított, arany fogantyúval. AA méretű akkumulátort használ a Xavier kvarcmozgás mechanizmusával. Ennek az órának a mérete körülbelül 16 cm x 10 cm x 5 cm.

19. Fa kocka LED kijelző asztali óra minták:

Fa kocka LED kijelző asztali óra minták

Itt számos színválaszték áll rendelkezésre egyetlen elegáns asztali órával. Ez a fából készült asztali óra kocka alakú, és rendelkezik a digitális asztali óra összes lehetséges funkciójával. Képes megjeleníteni az időt, a dátumot és a hőmérsékletet minden egyes köbös oldalán. Ezenkívül megváltoztathatja a színét, és megjelenítheti az egyes funkciókat mindkét oldalon. Ez egy modern dekoráció, amely nagyon jól illik minden irodai asztalhoz.

20. Tolltartó ezüst asztali órák:

Toll állvány ezüst asztali órák

Használja az ébresztőórát álló állványként, amikor otthon vagy irodában tartja az asztalán. Ez az elegáns asztali óra ezüst árnyalatokkal. Mind az óra, mind a tolltartó rozsdamentes acélból készül. Ezzel a retro asztali órával elegáns és kifinomult megjelenést kölcsönözhet asztalának, amely szórakoztató és szervezett is. Csak egy 1,5 voltos elemet használnak, és segítenek tartani az idejét bárhová is megy.

Az asztali órák mindegyikének megvannak a sajátosságai és különleges jellemzői. Mindegyik egyedi modellel rendelkezik, valamint friss mintával, amely megfelel a modern modern világszerkezetnek. Különböző színválasztékok közül választhat, hogy a belső tér nem illeszkedjen egymáshoz. Különleges jellemzőkkel rendelkeznek, mint például az éjszakai háttérvilágítás, a ketyegő hang kikapcsolása bizonyos helyzetekben, kis vagy nagy méretű órák, fából készült órák és tükörrel megérintettek, valamint hajózási modelleknél. E 20 csúcsmodell mellett még mindig számos lehetősége van a legjobb választások megvizsgálására.