15 különböző típusú arany orrcsap minták Indiából

Az arany mindig is az emberek vonzerejének fémje volt. Az orr piercing rendkívül népszerű az egész világon, az orrgyűrűk pedig olyan ékszerek, amelyeket a nők viselhetnek az arcukon. Nincs annál stílusosabb és elegánsabb, mint az arany orrcsapok, amelyek hozzáadhatók egy gyönyörű archoz. Indiában kezdetben az orrgyűrűk eredetileg az aranyból készültek, bár ezek viselése nem túl kötelező. Ma szerte a világon a nők ezt az orrtűzöt viselték királyi díszként. És az arany orrcsapok nagy része gyémántkövekkel van ellátva.

arany orrcsapok

Függetlenül attól, hogy mely orrcsapokat választotta, mindig megkapja a lehetőséget, hogy bekeretezze az arcát, és szépen kiemelje vonásait. Az orrcsapok egyidősek az emberiséggel. Amikor a kultúrdarabokból láttuk, látható volt, hogy a harcos státusz, a gyermekvállalási segítség és a vallási utalások miatt viselték, vagy a nagykorú szertartások miatt.

Arany indiai orrcsapok minden arcformához:

Jelenleg különféle típusú és típusú arany orrcsapok állnak rendelkezésre, és a Septum egyike az arany csapoknak, amelyeket nem az orr oldalára helyeznek, hanem az orr középső partíciójára, amely bikagömbként jelenik meg. Ha online vásárol, különböző típusú orrtűket kaphat az itt felsoroltak szerint!

1. Tervező arany orrcsap gyémántkövekkel:

Tervező arany orrcsap gyémántkövekkel

Ez a 22 karátos tömör sárga arany orrtüske amerikai gyémántkövekkel volt kitűzve. Ez a legvonzóbb, mivel a pillangómodellben készült, amelyet a legtöbb női kategória kedvel. Ennek az orrtűnek a viselése extra szépséget kölcsönöz viselőjének.

2. Indiai nem piercing típusú orrgyűrű cirkonkövekkel:

Indiai nem piercing típusú orrgyűrű cirkonkövekkel

A fent bemutatott arany vermeil orrfenyő cirkónia kövekkel tűzdelve a többi nem áttört indiai orrgyűrű modell között ismerős. Az egyik kategóriába tartozó nőknek tetszeni fognak a nem átszúrható orrtüskék, és számukra ez lesz a legjobb választás.

3. 22K arany Vermeil cirkónium szöges orrcsap / piercing orrcsap:

22K arany Vermeil cirkóni szöges orrcsap / piercing orrcsap

A cirkónium kövekkel kitűzött 22K aranyból készült orrcsap egy olyan modell, amely a piercing modellekhez tartozik, ahol ez az orrtű mögött lesz a csavar, amelyet a viselő szükség esetén beállíthat. Ez a stílus különböző fajtákban fordul elő.

4. 22 kilóméteres aranyból készült nem piercing orrgyűrű:

22 kilométeres aranyból készült, nem piercing orrgyűrű

Vannak olyan nők kategóriái, akik imádni fogják azt az egyedi és stílusos dizájnt, amely a tömeg előtt áll, és számukra ez lesz a legjobb választás, mivel ez további szépséget kölcsönöz az arcnak. Ez mindenféle ruhához illik, akár hagyományos, akár divatos.

5. Fehér és rózsaszín orrcsap arany kivitel:

Fehér és rózsaszín orrcsap arany design

A nők természetüknél fogva mindig szeretni fogják a rózsaszín ékszereket, mivel ez lesz a legkönnyebb, mégis vonzó szín. Ez a fehér és rózsaszín vegyes kialakítás nekik szól, amelyek elegáns megjelenést kölcsönöznek nekik. Ez mindenféle ruhához illik, akár hagyományos, akár divatos.

6. Fekete virág indiai arany orrcsap kialakítása:

Fekete virág indiai arany orrcsap kialakítás

Annak ellenére, hogy az orrcsapok különböző színekben érkeznek, a fekete színt mindig szeretik, mivel ez a különleges hely a nők szívében. Ez a legjobban alkalmas a hagyományos formatervezéssel együtt való viselésre.

7. Kis Pearl Design arany orrcsap nőknek:

Kis Pearl Design arany orrcsap nőknek

A kicsi, gyöngyházból készült orrtüske 22 karátos aranyból készült, vonzó kivitel, amelyet minden ember könnyen viselhet. A gyöngyöket minden ékszerben mindig szeretni fogják, mivel vonzóbbá és stílusosabbá teszik őket.

8. Arany indiai dizájn orrcsap 22 karát:

Arany indiai dizájn orrcsap 22 karátos

Az összes többi orrtüske közül a tiszta aranyból készült indiai orrtű lesz imádnivaló, minden korosztályt vonzó nő. Ez minden méretben elérhető, és kiválaszthatja a legmegfelelőbbet.

9. Rózsaszín és piros kristály Lotus Gold 22-es méretű orrcsap kialakítás:

Rózsaszín és piros kristály Lotus Gold 22-es méretű orrcsap kialakítás

A rózsaszín és piros kristályok lótuszmintával ábrázolva, 22 karátos aranyból készültek. Ha divatos vagy, akkor ezt a formatervezést választod bölcs választásnak, mivel ez tükrözi a kilátásaikat.

10. 22 kt szilárd sárga arany & American Diamond Studded Half Moon orrcsap:

22 kt szilárd sárga arany & amp; Amerikai gyémánt szegecselt félhold orrcsap

Az amerikai gyémántokkal díszített, egyszínű sárga színű arany orrtüskék a félhold stílusára lettek tervezve és az aranyból készültek. A fej mérete körülbelül 8 × 5 mm.

11. Amerikai stílusú gyémánt kő orrcsap arany színben:

Amerikai stílusú gyémánt kő orrcsap arany színben

Az amerikai stílusú gyémánttüskés orrtüskével igazán egyedi lesz, mivel ez lesz a másik. Ez a tökéletes választás azoknak az orrtüskék szerelmeseinek, akik szeretnek stílusosan öltözködni.

12. Drót típusú indiai arany orrcsap tervezés menyasszonyi számára:

Drót típusú indiai arany orrcsap tervezés menyasszonyi számára

Különböző kategóriájú orrcsapok állnak rendelkezésre az interneten, és az egyszerű kereséssel olyan imádnivaló formatervezéseket kaphat, amelyek arra késztetnek másokat, hogy figyeljenek a megjelenésére, és szebbé tegyenek, mint valaha.

13. piercing arany orrcsap a teknős kivitelben:

Piercing arany orrcsap teknős kivitelben

Azok a nők, akik szeretik a piercing típusú arany orrcsapokat, személyre szabott megjelenést kapnak, ha ilyen típusú piercing arany orrcsapokat készítenek, teknősbéka kialakítással. Ez hosszú és tartós lesz, anélkül, hogy fényük megváltozna.

14. Tervező 22 kilós arany orrcsap csapszegezett gyémántokkal:

22 kilométeres arany orrcsipesz tervezővel, szegecses gyémántokkal

A tervezői stílusok mindig nagy hatást gyakorolnak az összes többi dizájnra, és ez az arany orrcsap arany az egyik, amely pompás megjelenést kölcsönöz viselőjének. Ez lesz a legjobb a több ezer rendelkezésre álló kivitel közül.

15. Piercing Gold és Diamond Studded Trillion orrcsap kialakítás:

Piercing arany és gyémánttüskés billió orrcsap kialakítás

A piercing arany és gyémánt szegecses orrtű a trillió kollekció közé tartozik, amelyek átkozottul aranyos megjelenést kölcsönöznek. Ha ezt az egy tűt viseli, az arc ragyogó lesz, és ezt főleg az esküvői és évfordulós ünnepségeken fogják viselni.

Ma a divat világában minden nő szerte a világon úgy tesz, mintha felöltözött volna ezzel az aranyból készült orrtűvel. Az arany orrtüskék kivitelén kívül számos más típusú orrtüske is létezik, amelyek ezüstből és fémből készülnek, a rárakott gyémántkövekkel. Azok a nők, akik nem szeretik ezeket az orrtűket piercingel viselni, mehetnek a klipekkel rendelkezőkhöz. Könnyebb lesz viselni, de nem mulasztja el hozzáadni a szépséget a viselő arcához.

A szokásos orrtüskék művészi tervezésűek lesznek, amelyek pompát adhatnak az arc alsó részének. Hagyományosan ennek az orrtüskének a viselése rendkívül drága lesz. Sokan az orruk mindkét oldalán hordják, és senki sem akar díszíteni egy orrgyűrűt, amely az alsó arcának csak a felét pólyálja, és az emberek sem akarnak gyémánttal burkoltat költeni..