15 különböző típusú gyémánt orrcsap

A drágakövek és ékszeripar nagyszámú gyémánt ékszert és kiegészítőt foglal magában, amelyek számos vonzó kivitelben kaphatók minden célra és alkalomra. Valóban, a gyémánt kiegészítők megfelelnek az emberek modern és hagyományos igényeinek is, és szépségük, ritkaságuk és kitartásuk miatt népszerűek lettek.

Az egyik ilyen ismerős és figyelemre méltó kiegészítő a „gyémánt orrcsapok”, amelyek csak érzelmi értéke miatt értékesek, mint piaci értékei. A gyémántok túllépték az orrtüskék által meghatározott határt, mivel ezek egy régi típusú testmódosítások voltak, amelyek több ezer évvel ezelőtt kezdődtek.

különböző típusú-gyémánt-orr-csapok

Az orrcsapokat a 16. században hozták a Közel -Keletről, és a bal orrlyukak voltak a közös helyek ezeknek az orrtüskéknek a viselésére, de mindkét orrlyukon átlyukasztottak. Ez az élőhely annak a hitnek az eredményeként jött létre, hogy a szúró orrkarikák szó szerint a nőstényekhez kapcsolódnak, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy könnyebben szüljenek. Manapság az orrcsapokat általában a szépség és a stílus kedvéért viselik.

A legújabb indiai orrcsapok a gyémántban:

A gyémánt orrcsapok nagyon jól működnek számos fémgel, például arany, ezüst, titán és így tovább. Ezeknek a lenyűgöző, új technikákkal vágott és berakott gyémántköveknek köszönhetően elérhetővé vált a fejlődő piacokon. A kiegészítők szinte végtelen választékaként ma gyémánt orrtüskék kaphatók lélegzetelállító kivitelben, több más drágakő kombinációjával, az alábbiakban felsorolva.

1. Gyémánt orrcsapcsap kék zafírral, 14K sárga fehér és rózsa arany kivitelben:

gyémánt-orr-csap-csap-kék-zafír-14k-sárga-fehér-és-rózsa-arany design1

Ez a darab gyémánt orrtű új darab a gyémánt orrcsap kollekcióban, és ez hat, 0,005 ct kör alakú, 1,3 mm átmérőjű gyémántból állt. A készlet közepén 0,01 kék zafír méretű.

2. Gyémánt orrcsap kék kő kialakítással:

Gyémánt orrcsap, kék kő kialakítással

Ez egy újabb csodálatos darab a gyémánt orrcsapok gyűjteményéből, amelyet számos ceyloni zafírral és körülötte minőségi gyémánttal hoztak létre. A gyémántok általában színtelenek és nagyon szikrázóak.

3. Gyémánt orrcsap 14 K sárga fehér és rózsa aranyban:

Gyémánt orrcsap 14 K sárga fehér és rózsa arany színben

Ez a gyönyörű orrtűs kivitel 14 k sárga hét kőfürtből készült, amely 20 méteres dróton helyezkedik el, közepén hat gyémántkővel körülvéve. Ezt a csapszeget viselve a nők olyan imádnivalóan fognak kinézni, és soha nem hagyják el a bókokat.

4. Gyémánt orrcsap csap 14K fehér orrcsap kivitelben:

Gyémánt orrcsap csap 14K fehér orrcsap kivitelben

Ennek a gyémánt orrcsapnak a végén a csavart tekercs lesz, amely lehetővé teszi a jobb vagy bal oldali csavarást. Ez a klaszterkészlet, ahol a tekercs 20 mérőeszközből áll. Testre szabható csontbeállítással és hátul L alakú kialakítással a felhasználó kényelme érdekében.

5. Kézzel készített gyémánt orrcsapcsap 14 K fehér tűs kivitelben:

Kézzel készített gyémánt orrcsapcsap 14K fehér tűs kivitelben

Ez a kézzel készített orrcsap hat gyémántkőből áll a dizájn körül, és ha Ön egy új és divatos dizájnt szeretne, akkor ez az orrtüskés stílus a legjobb választás, mivel minden típusú ruhához és ruhához illeszkedik.

6. Állítható gyönyörű gyémánt finom orrgyűrű:

Állítható gyönyörű gyémánt finom orrgyűrű

Ennek az állítható és gyönyörű gyémánt orrgyűrűnek számos további előnye van, mivel ez a tűkkel a felhasználói igényeknek megfelelően állítható. Ez minden méretben elérhető.

7. Pasziánsz gyémánt orrcsap gyémánt szegecses kivitelben:

Pasziánsz gyémánt orrcsap gyémánt szegecses kivitelben

A pasziánsz gyémánt orrcsap jól ismert az ékszerpiac köré szegezett kövekkel, mivel ez lesz az a díszítő dizájn, amely felkelti a nézők figyelmét. A színeket különböző színekkel díszítheti ízlésének és vágyának megfelelően.

8. Lenyűgöző Fiery Diamond Nose Pin Stud 14K 18K és Platinum Nose Pin:

Lenyűgöző tüzes gyémánt orrcsapcsap 14K 18K és platina orrcsapban

Ez az egyik kedvenc orrotű a nők számára, és nagyon egyszerű, de elegáns. Teljesen lenyűgöző lesz tüzes és szikrázó megjelenésével. Ez az a dizájn, amellyel az egész orrtű szerelmeseinek rendelkezniük kell, mivel ezt viselik, soha nem fogják felhívni a nézők figyelmét.

9. Gyönyörű csillogó kanári zöld gyémánt orrcsap:

Gyönyörű csillogó kanári zöld gyémánt orrcsap

A pompásan szikrázó Canary Green gyémánt szegecses orrtű gyönyörűen kézzel készült, és szikrázó megjelenést kölcsönöz. Eredeti zöld színű gyémántot használtak ebben a kialakításban, és elképesztően a világos színt valósították meg. Ez tökéletes választás azoknak, akik szeretik az intenzív csillogást, és káprázatos ragyogást kölcsönöznek ruhájuknak és stílusuknak.

10. 18 ct fehér arany gyémánt szív orrcsap:

18 ct fehér arany gyémánt szív orr csap

A gyémánt orrcsapok számos lenyűgöző kivitelben érkeznek, amelyek minden korú nőt vonzanak. Az ilyen típusú orrtű viselése abból a régi időszakból kezdődik, amikor az orrtű viselésének szokása keletkezett. Ha divatérzékeny, kezdje el viselni ezt a formatervezést.

11. 100% természetes gyémánt orrcsap kialakítás:

100% természetes gyémánt orrcsap kialakítás

Ez a 100% -ban természetes gyémánt orrtű 100% -ban természetes gyémánt kövekből készült, amelyek hosszabb élettartamúak. Ez az egyik olyan kivitel, amely hosszabb ideig tart, anélkül, hogy más használt kövek elhalványulnának.

12. Gyönyörű gyémánt vágott orrcsap:

Gyönyörű gyémánt vágott orrcsap

A gyönyörű gyémánt orrcsap gyémánt vágott kivitelben újonnan érkezik a gyémánt orrcsapok piacára, amely szépséget kölcsönöz viselésének módjának. Ezzel a dizájnnal hagyományos lesz, gyönyörű megjelenést kölcsönözve.

13. 14K sárga apró szív gyémánt ékezetes orrcsappal:

14K sárga apró szív gyémánt ékezetes orrcsappal

A fenti bemutatott orrtűs gyémánt 14 k apró sárga szívű gyémántkővel készült, amely kiemeli viselőjének megjelenését. Ma az emberek kipróbálják ezt a kialakítást, mivel elegáns és jó megjelenést kölcsönöz.

14. Gyönyörű Rajasthan stílusú páva orrcsap kialakítása:

Gyönyörű Rajasthan stílusú páva orrcsap kialakítás

Ez a páva kialakítású orrcsap Rajasthani stílusban készült, és ezt az esküvői szertartásokon fogják viselni, mivel ezt valami különlegesnek tartják. A radzsasztáni nők folyamatosan kipróbálják ezt az orrtűket, mivel ez a hagyományos indiai kultúra kialakításán alapul.

15. Gyémánt orrgyűrű sárga arany szilárd 14KT 3 mm -es orrcsap:

Gyémánt orrgyűrű sárga arany, szilárd 14KT 3 mm -es orrcsap

A sárga, egyszínű gyémánt orrtüskét 14 karátos arannyal gyönyörűen készítették a jól várt kézművesek, akik egy 2 -es méretű arany kemény drótból készülnek.

Amint fentebb már említettük, az orrgyűrűk széles körben elterjedtek az egész világon, és úgy vélték, hogy ezeknek a gyűrűknek a bal orrlyukán való átszúrása megkönnyíti a szülést. Ma rengeteg gyémánt orrcsap -kivitel állt rendelkezésre, amelyek segítenek megmutatni az állapotot, a vallási hivatkozást és sok más okból. A gyémánt orrcsapok kivitelezése nagyon kompatibilis az alkalmi összejövetelekkel, különleges eseményekkel, és nagyszerű ünnepi ajándékokat készíthet. A gyémánt orrcsapok ára jelentősen változik színük, vágásuk, tisztaságuk és karátos súlyuk alapján. Ezeket a gyémántból készült orrtűket ékszerkészletben fogják használni, drágább lesz, mivel különleges és értékes alkalmakra használható.

Elegáns és széles stílusválaszték állt rendelkezésre az indiai piacon, és a legjobb kereséssel megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbb stílust. Általánosságban elmondható, hogy a gyémántoknak nincs világpiaca, de a 4C -k szabványosítása és az árjelentések elérhetők lesznek, és ne felejtse el beszerezni vásárlás közben. Tekintse át az értékelést, hogy kiváló minőségű orrtűs gyémántmintákat kapjon, amelyek szépséget kölcsönöznek az arcnak.