9 Aranyos és stílusos tervek a szeptum orrgyűrűinek a trendben

A szeptumgyűrű az orrsövényen kopott. A septum orrgyűrűinek viselése érdekében át kell lyukasztania a puha foltot az orrsövény alatt. Vannak hamis szeptumgyűrű is. A szeptum gyűrű napjainkban széles körben fut. Még a hírességek sem maradnak le. Elterjedt trend az arc díszítése. A septum lyuk csak akkor látható, ha nincs rajta gyűrű. Orr ékszerekkel fejleszti arcod szépségét. Még a pasik is hordják ezt a fajta szeptumgyűrűt. A szeptum orrgyűrűje akár merésznek is tűnhet.

A szeptum orrgyűrűk legújabb és divatos mintái nőknek:

Nézzük meg a felső 9 szeptikus orrgyűrűt.

1. Egyszerű karika szeptum gyűrű:

Egyszerű karika szeptum gyűrű

Ez egy egyszerű septum orrgyűrű. Acélból készült, és nem irritálja a bőrt. Néha jobb az egyszerűség. Ez egy kicsi septumgyűrű, amely tökéletes a rendszeres viselethez. Csak akkor látható, ha valaki közel van hozzád. Az orrlyukára akasztják.

2. Septum gyűrű kék ​​kővel:

Szeptum gyűrű kék ​​kővel

Ez a szeptum piercing gyűrű között kék türkizkő domború. A kék kő mindkét oldalán három acélgolyó réteg található. Ez a kék kő szemet gyönyörködtető, és hasonlít a kő iránti szeretetedhez. A gyűrű és a golyó kissé vastag.

3. Patkó orrgyűrű szeptum:

Patkó szeptum gyűrű

Arany szeptumgyűrű, és olyan alakú, mint a ló cipője. A patkót szerencsésnek tartják. A lócipőhöz hasonlóan kerek és mindkét oldalán két kis gyöngy végződik. Ez a gyöngyterület a külső oldalon marad, és a gyűrűrész az orrlyuk közé kerül.

4. Rose Gold Nose Septum ékszerek:

Rózsa arany Septum gyűrű

Ez a gyűrű rózsaaranyból és két szem alakú gyémántból áll. Ez a rózsaszín arany septumgyűrű nyitva van, és elakad az orrlyukával. Úgy tűnik, gyémántok alszanak a gyűrűn. Ez a gyémánt felakasztva marad a felső ajkadon.

5. Aranyos gyémánt szegecselt szeptum gyűrű:

Gyémánt szegecselt szeptum gyűrű

Fekete szeptumgyűrű fehér gyémánt vonallal. Egy nagy gyémánt van középen, és öt kis gyémánt sora mindkét oldalon. Ezeket a fekete gyöngyöket be kell nyomnia az orrba, hogy közel legyen. A fekete szeptum fehér gyémánttal ritka kombináció.

6. Szeptum gyűrű vörös kővel:

Szeptum gyűrű vörös kővel

Ez két kör körüli septum gyűrű. Ennek a csinos szeptumgyűrűnek egy kis köre van középen, kerek vörös kővel felakasztva. És van egy nagyobb kör ezüst gyűrű összekapcsolva a kicsivel. Ez elég elragadóan néz ki az orrán, és először észreveszik.

7. Félhold szeptum orrgyűrű:

Félhold szeptum gyűrű

Ez a szeptumgyűrű félhold alakú. Belül gyöngyök vannak, amelyek a gyűrűt tartják. Ez az ezüst félhold kialakítás félelmetesnek és zavarba ejtőnek tűnik. Ez egy fesztivál témán alapuló design, mint Karwa Chauth vagy Eid. A Hold nagyobb jelentőséggel bír ezen a két fesztiválon.

8. Szeptum orr gyöngyös gyűrű:

szeptum orrgyűrűi

Aranyos szeptumgyűrű gyöngylánccal. Van egy sima arany gyűrű, kis aranygyöngyök láncolatával rögzítve. Ez a gyöngyös lánc Latkan marad, és mozogni fog, ahogy mozgatja az arcát. A gyöngyös lánc ennek a szeptumgyűrűnek a fénypontja.

9. Üveg szeptum orrgyűrű:

Üveg szeptum gyűrű

Ez az üveggyűrű egyedülálló szeptumgyűrű. Ezenkívül egy fekete szilikon golyó van közöttük. Az üveg színe kevésbé, és a viselése során fokozott gondossággal kell eljárni. Ha elromlott, akkor fájhat. Ebben a szeptumgyűrűben színes szemüveg is kapható.

A szeptum orrgyűrűje napról napra lendületet vesz. Egyetlen ember sem áll távol ettől. Van egy egyszerű szeptikus gyűrű, hogy finomnak és színesnek tűnjön, hogy merészebbé váljon. Akár naponta is megváltoztathatja, hogy megfeleljen az öltözékének. Akár szokatlan formatervezésű septumgyűrűt is kipróbálhat, és félelmetes megjelenést kölcsönözhet.