9 legfrissebb hamis orrcsap tervezés nőknek

A hamis orrgyűrű az orr kiegészítője, amelyhez nem kell fájdalmas piercing eljárást elvégezni. Használhatja lyuk nélkül. Ha klipszel van, akkor a gyöngytámasszal lehet. Ha csap, akkor ragasztóval kell ragaszkodnia az orrához. Az orrgyűrű szerelmesei piercing nélkül élvezhetik az ilyen hamis csapokat. Az ilyen dekoratív csapok használatával javíthatja megjelenését. Ez a modern kor igényeinek találmánya, ahol nem szeretik átszúrni az orrát, de mégis díszes orrcsigát akarnak viselni.

Gyönyörű és stílusos hamis orrgyűrűs csap a trendi lányoknak:

Nézzük meg a hamis orrcsapgyűrű 9 legjobb kivitelét képekkel.

1. Hamis orrgyűrű arany virággal:

Hamis orrgyűrű arany virággal

Ez egy arany színű orrgyűrű karika. Az orrgyűrű lenyűgöző virágmintával rendelkezik. Minden szirom alakja lenyűgöző és eredeti. Aranyosnak tűnik az orrkarikán. A rózsa dizájn nem érinti az orrát. Kicsit az orrbőr felett van.

2. Spirális hamis orrcsap:

Spirál hamis orrcsap

Ez a hamis orrcsap fantasztikusan néz ki spirális kialakítással. Ennek a csapnak nincs szüksége orrlyukasztásra. Úgy ragadt meg. A spirális kialakítás új és egyedi megjelenésű. Az aranyspirál vonzza az embereket vonzó kialakításával. Ez zavarba ejtőnek tűnik.

3. Hamis kristály orrcsap:

Hamis kristály orrcsap

Ez a menyasszony hamis orrkarikája, amelyet a házasság napján viselnek. A karika félvonal kristálykőből készült, arany gyűrűvel. Három aranygyöngy lóg a karika alatt, mint Jamar. A karika egy lánccal van rögzítve, amelyet a fül mögött kell csomózni. A menyasszonyi kiegészítő része.

4. Fake Snake Nose Stud:

Hamis kígyó orrcsap

Ez egy hamis orrcsap kígyó kialakítással. Van egy kis kerek forma, amelyet kígyószerű vonal folytat. Ez a lélegzetelállító kígyóminta felkelti az emberek figyelmét. Ez a kialakítás különbözik a tipikustól. Ez a rendkívüli hölgyeké.

5. Hamis dangle orrgyűrű:

Hamis dangle orrgyűrű

Ez orrgyűrű hamis, három szirom virág design. Ez az antik design fél virággal rendelkezik. Két kis ezüst érme lóg a karikán. Ez a lógó minta nem marad stabil. Dallamos zajt kelt, ha együtt üt.

6. Vallási hamis orrcsap:

Vallási hamis orrcsap

Ez hamis karika orrgyűrű vallási témával. Rajta van az „aum” szimbólum. Ez a kialakítás a törzsi terület hölgyeinek választéka. Az ilyen karika szerencsésnek tekinthető. Ez a minta kicsit nagynak tűnik, mint a normál kialakítás.

7. Íj stílusú hamis orrcsap:

Íj stílusú hamis orrcsap

Ez a hamis orrgyűrűs szegecs íj excentrikus kialakítású. Az örvénymintás huzal íj formájú. A design tökéletes és pontos. Ez a csinos orrcsap elképesztően néz ki, figyelemre méltó és kiemelkedő megjelenéssel.

8. Fake Turtle Nose Stud:

Hamis teknős orrcsavar

Ennek a hamis orrcsúcsnak furcsa mintája a teknős. Ez ezüst szegecses teknős minta. Ez a hamis teknős ragasztóval van ragadva az orrán. A teknős kialakítása jelentősen figyelemre méltó. Ez egy dolog sajátos jellemzője.

9. Hamis dupla orrgyűrű:

Hamis kettős orrgyűrű

Ez dupla hamis orrgyűrű fekete színben. A huzal kerek formát kapott, és kettőként kopott. A gyémánt orrcsap valódi és áttört. De a fekete orrgyűrű nem áttört és hamis. Ringatónak tűnik, és meghatározza a lány hűvös természetét.

A hamis orrcsavar világszerte népszerű és híres. Még a fiatal lányok és hölgyek is viselhetnek hamis orrgyűrűt kellemetlenségek nélkül. Könnyen viselhető és levehető. Különféle hamis méneseket kaphat a piacon. Ez teljesen átalakítja a megjelenését, és módosítja a stílusát. Ringató és stílusos természetét mutatja be. Meghatározza ultramodern személyiségét.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80