9 Legújabb klip az orrcsap mintákhoz hölgyek számára

A klip az orrtüskén egy kerek klipsz alakú orrtű. Ehhez nem kell szúrnia az orrát. Az orr két oldala rögzíti. Sok fajtát tartalmaz az orrcsipeszben. Ez nagyon szép a hölgyeknél. A klip az orrcsavaron nagyon híres a törzsi embereknél. Naponta hordják. Látva őket, népszerű lett a városi emberek körében. Az orrcsipeszt az egyetemi lányok is inkább használják. Szexi megjelenést kölcsönöz az arcuknak. Az úszók kötelezően használnak orrcsipeszt. És azoknak, akiknek szokásuk horkolni alvásban, nagyon hasznos számukra.

Stílusos és vonzó klip az orrgyűrűs mintákon a trendi fiatal lányok számára:

Nézzük meg a gyűrűk felső 9 orrcsipeszét.

1. Orrcsipesz türkizkővel:

Orrcsipesz türkizkővel

Ez csak kivételes klip az orrcsavaron. Nagyon szép ezüst minta készült ebben a kerek klipben. Sok kör alakot egyfajta pontokkal készítenek. Van egy türkizkő, kerek alakú kő, amely középpontban van. A kő ezüst borítást kapott.

2. Törzsi klip az orrcsapra:

Törzsi klip az orrcsapra

Ez egyfajta orrgyűrű -klip szent képekkel. Ezeket a mintákat a törzsi terület hölgyei viselik. Három különböző alakú klip található. Az egyik a szív alakja, az „om” felirattal. Az egyik kerek, néhány sugarakkal és körökkel. Harmadszor, van egy istennő képe.

3. Levélcsipesz az orrcsapra:

Levélcsipesz az orrcsapra

Elbűvölő klip fog kinézni az orrgyűrűn. Három levél ezüst színű. Ez a kerek klip rögzül az orr belsejében. Hagyományos dizájnja tökéletes az etnikai ruhájához, mint a choli. Egyszerű és figyelemre méltó az egyszerűségével.

4. Szívcsipesz az orrcsapra:

Szívcsipesz az orrcsapra

Ez az orrgyűrű -klip műanyagból készült, különösen gyerekeknek. Szív alakú, piros színű. A szív alakja alatt a drót meg van hajlítva, és kerek formát kap, amely az orrba kerül. A piros színű orrcsipesz azonnal felkelti a figyelmet. Aranyos orrcsipesz.

5. Gyémánt orrcsipesz:

Gyémánt orrcsipesz

Arany színű klip az orrgyűrű karikáján. Három csillogó gyémánttal van kirakva. Kettő a sorban, egy pedig a kettő alatt. A hölgyek jobban szeretik ezt a karika stílusú orrcsipeszt és a gyémántokat. A gyémánt és az arany keveréke mindig vonzó a hölgyek számára.

6. Menyasszonyi klip az orrcsapra:

Menyasszonyi klip az orrcsapra

Ezt a formatervezett klipet az orrkarikán menyasszony viseli különleges napján. Ez egy nagy karika, dombornyomott egy nagy piros kővel és számos kis fehér kővel. Egy lánc karikával van rögzítve, amelyet szőrszálaival kell rögzíteni. A lánc bizonyos réseken kis gyöngyöket tartalmaz.

7. Virágcsipesz az orrcsapra:

Virágos klip az orrcsapra

Ez egy virágos kivitelű klip orrgyűrű. Ezüst színű, bájos, virág alakú. Középen fehér kő található, szirmai kék kővel szegélyezve. Ez egy antik design, amely soha nem megy ki a divatból. A virágos kivitel örökzöld és vonzó.

8. Klip az orrcsapra úszók számára:

Rögzítse az orrcsapot az úszók számára

Ez az úszó orrcsipesz különleges alkotás az úszók számára. A hölgyek úszás közben viselhetik ezt az orrcsipeszt. Védi a vizet az orrba jutástól, és kényelmesen tud úszni. Rögzítve van az orra fölött, és mindkét oldalán három csap található.

9. Páva motívum orrcsipesz:

Páva motívum orrcsipesz

Ez egy csodálatos klip az orrgyűrűben páva motívummal. Úgy tűnik, hogy oxidált fém. Táncoló és boldog páva lény készül ezen az orrcsipeszen. A hölgyek örömmel látják a táncoló pávat. Ez az orrcsipesz vonzó kialakítású.

Amint láttuk, az orrgyűrűn lévő klipek sokféle és hasznosak is. Az úszók orrcsipeszének gyártásának ötlete ebből a hagyományos orrgyűrűből származik. A hölgyek kipróbálhatják ezt a különféle orrcsipeszt, és csábító arcot kaphatnak. Felpezsdítheti a napjukat.