9 legújabb mágneses orrcsap design a nők számára a divatban

A mágneses orrcsapok erős minőségű fémből készülnek. 2 db -ban kapható. Az egyiket be kell illeszteni az orrba, a másik része pedig kint marad. A belső rész mágneses felülettel rendelkezik, amely vonzza a külső részt, és megragad. Így piercing nélkül viselhet orrcsavarokat. Különféle színekben kapható. Ezzel elkerülheti, hogy az orrát átszúrja. Jelenleg a lányok nem szeretnek naponta orrgyűrűt viselni, és lyukat kapnak az orrán. Ez a mágneses orrcsap nekik szól, hogy csak néhány különleges napon viselhessék az orrgyűrűt.

A mágneses orrgyűrűk gyönyörű formái a trendi hölgyeknek:

Itt vannak a legjobb mágneses orrcsapok.

1. Mágneses kristály orrcsap:

Mágneses kristályos orrcsap

Ez a mágneses orrcsap fehér kristálykővel van domborítva. A fehér kristálykő öt különböző méretben kapható. Az orr méretének megfelelően kell választani. Acéllemezzel rendelkezik, amely vonzza ezt a kristálykövet, és orrcsapgá válik.

2. Egyedülálló mágneses orrcsavar:

Egyedülálló mágneses orrcsavar

Ez egy ritka kivitel az orr mágneses szegecsében, elefánt motívummal. Egy nagyon egészséges és aranyos elefánt kialakítás van az orrcsapban. Az orr belsejében egy kerek, nagy mágneses lemez található. Mintha elefánt mozogna az orrodon.

3. Gyöngy mágneses orrcsap:

Pearl mágneses orrcsavar

Ez az orrcsap háromféle gyöngyből áll. A rózsaszín színű mágneses orrcsap magas színvonalú. Ez a gyönyörű gyöngy elakad ezen a mágneslemezen. A gyöngy az orrcsavaron fantasztikusan néz ki, sima felülettel. A rózsaszín mellett más színek is elérhetők gyöngyház kivitelben.

4. Mágneses acél szívcsavar:

Mágneses acél szívcsavar

Ez egy romantikus hölgy választása. A mágneses orrcsap acélt tartalmazó szívet tartalmaz. Ezt az arany színű szívet ezüst kerek lemezre kell ragasztani. Egy hölgy ezen az orrtüskén keresztül vonzhatja az emberét. A szív dizájnja a szeretet szirmát mutatja az arcán.

5. Mágneses pezsgő orrgyűrű:

Mágneses csillogó orrgyűrű

Ez a lenyűgöző ezüst mágneses orrgyűrű. Két kerek gyöngy van egymással rögzítve mágnessel. A külső gyöngy fényes kővel van domborítva. Különböző színű kövek vannak. A gyűrűre ragasztott kő szeszélyes és vonzó szívvel néz a hölgyek elé.

6. Ezüst mágneses orrgyűrű kék ​​golyóval:

Ezüst mágneses orrgyűrű kék ​​golyóval

Ebben az orrgyűrűben belül mágneslemez van rögzítve. Ez az ezüst orrgyűrű égszínkék színű árnyékos golyóval rendelkezik. A labda mindkét oldalán két ezüst örvény van, hogy stabilan tartsa a labdát. Ez egy etnikai dizájn, és tökéletes a hagyományos ruhákkal.

7. Indiai stílusú nagy orrkarika:

Indiai stílusú nagy orrú Hoo

Ez egy indiai stílusú mágneses nagy orrgyűrű. Az arany orrgyűrűn csillag kialakítás található. Ez az orrgyűrű nagy, és folyamatosan lógni fog az arcán. Elképesztő dizájn csillogó csillaggal. Akár egy lánchoz is csatlakozhat, mint a menyasszonyi orrgyűrű.

8. Egyszerű mágneses orrgyűrű:

Egyszerű mágneses orrgyűrű

Ez egy antik ezüst mágneses orrgyűrű kis kör alakú kialakítással. A külső orron nyitott kör alakú mintázat látható. És a gyűrű bemegy, ahol van egy mágneslemez. Nagyon egyszerű és könnyen hordható naponta. Az egyszerűség az értéke.

9. Mágneses népszerű orrgyűrű:

Mágneses népszerű orrgyűrű

Ez hihetetlen mágneses orrgyűrű és híres is. Az orrgyűrű tetején fehér gyémánt található, és a gyűrű színe megváltozik. Ezzel a sokféle gyűrűs színnel illeszkedhet ruhájához. Ezek a fantasztikus orrgyűrűk vonzóerővel rendelkeznek.

A mágneses orrcsap és gyűrű jelenleg trendi. Hírnévre tett szert a nem szúró minősége miatt. Csodálatos és csodálatos inspiráló, kellemes hangulat. A mágneses orrcsapok ésszerűek, így tetszés szerinti mennyiségű lehet. Minden nap újat viselhet. Szinte minden hölgy szívesebben szeretné, ha feltűnő kialakítása miatt. Kényelmesebb.