9 lenyűgöző gyémánt orrgyűrű tervezés menyasszonyi számára

A gyémánt orrgyűrű olyan ékszer, amelyet a hölgyek viselnek az orrán. Korábban minden hölgy orrgyűrűt hordott. De most egyetlen lány sem visel orrgyűrűt. Sokféle változatban kapható, mint például India számos államának saját tipikus kialakítása az orrgyűrűben. Például a Maharashtra orrgyűrűjének mintája valami más. A hölgyek teljesen máshogy néznek ki, amikor orrgyűrűt viselnek, mivel nem mindennap. Van egy különleges orrgyűrű a menyasszony számára. A menyasszonyi orrgyűrű illeszkedik anélkül, hogy lyuk lenne az orrban. Úgy javítható, mint egy klip.

Orrgyűrűk gyémánttal:

Íme a 9 gyönyörű arany és ezüst fém gyémánt orrkarika.

1. Állítható arany gyémánt orrgyűrű:

Állítható gyémánt orrgyűrű

Ez egy gyönyörű és állítható gyémánt orrgyűrű. Állítólag állítható orrgyűrű, mivel a felhasználó igényeihez igazodik. Ez a haszna. A csap penészgombákat kap az orr belsejében. Minden méretben kapható. Ragyogó gyémánt van benne.

2. Oldalsó gyémánt orrgyűrű:

Oldalsó gyémánt orrgyűrű

Ebben az orrgyűrűben az egyik oldalon gyémántsorozat található. Mesésen néz ki oldalsó gyémántokkal. Az egyik oldalán gyémánt orrgyűrű felkelti az emberek figyelmét. Valódi arany fémből készült, és szikrával jól néz ki.

3. Valódi gyémánt orrgyűrű nőknek:

Valódi gyémánt orrgyűrű nőknek

Ez pasziánsz valódi gyémánt orrgyűrű. A pasziánsz gyémánt csillogó, mint bármi. Tiszta fehérséget tükröz a néző szemében. A pasziánsz jobban fog ragyogni a sötétben. Megkaphatja a választott színtónust és ízlést.

4. Virág alakú gyémánt orrgyűrű:

Virág alakú gyémánt orrgyűrű

Ebben az orrgyűrűben virág alakú gyémánt díszítés található. Ez a fajta design félelmetesen fog kinézni a házasságban és a funkciókban. Drága lesz, mivel sok gyémánt van benne. Vonzó és el fogja vonni az emberek figyelmét.

5. Marathi gyémánt orrgyűrű:

Marathi gyémánt orrgyűrű

Maharashtrában az orrgyűrűt Nath -nak hívják, és ez tükrözi hagyományukat. A maharashtrai hölgyek különösen a Nath -t hordják, miközben Lavani, marathi néptáncot csinálnak. A Nath általában nagy méretű, és jól néz ki a hölgyeknél. Shringaar Maharashtra hölgy hiányos Nath nélkül.

6. Orrgyűrű színes gyémántban:

Orrgyűrű színes gyémántban

Ebben a gyémánt orrgyűrűben gyönyörű, színes gyémántokat használnak. Ez egyedinek fog tűnni, mivel ritkán színes gyémántokat használnak az orrgyűrűben. Megfelelhet a saree és a gyémánt színének. A világos színű gyémántok elképesztően csillognak.

7. Gyémánt orrgyűrű szív alakban:

Gyémánt orrgyűrű szív alakú

Gyönyörű szív alakú gyémánt orrgyűrű. Egy nagy szív és egy gyémánt van közte. Valóban fantasztikusan néz ki fehér aranyban. Minden korosztályú nőket vonz. Ha divatérzékeny, akkor ez lehet a legjobb választás az Ön számára.

8. Aranyos arany orrgyűrű gyémánttal:

Aranyos arany orrgyűrű gyémánttal

Gyönyörű design gyémánt orrgyűrűvel. A viselő gazdagságát ábrázolja, mivel drága lenne. Gyönyörű, kerek csiszolású gyémántja van tiszta aranyból. Az emberek nem hagyják abba, hogy dicsérjenek téged ezért a dizájnért. Ez különbözik a megszokottól.

9. Tervező gyémánt orrgyűrű:

Tervező gyémánt orrgyűrű

Ez az orrgyűrű a tervező különleges kialakítása. Sárga és fehér arany kombinációjával rendelkezik. A tervező orrgyűrű mindig előkelő, és közvetlen vonzerőt kölcsönöz a hölgyek szívének. Elbűvölő kialakítású és páratlan a szokásos orrgyűrűvel.

A gyémánt orrgyűrű finom ékszer. Kicsi a mérete, ezért nagy odafigyelést igényel. Sokszor előfordul, hogy a kis gyémántot nem veszik észre. Bár a hölgyek gyémánt orrgyűrűt vásárolnak, de nem használják rendszeresen. Időnként szeretnek viselni. A mai lányok egyáltalán nem állnak készen a gyémánt orrgyűrű viselésére. Szeretik a funky dizájnokat.