9 új divatos orrgyűrű karika a napi viselethez

Ki nem szereti, ha mindig frissül a divatról? Manapság a nők és a férfiak folyamatosan tájékoztatják magukat a divatirányzatokról, stílusokról és divatkiegészítőkről. Az új gyorsan elkapó trend az orrcsapok, orrcsavarok és orrkarikák. A különböző arcvonásokkal és arcvágásokkal rendelkező nők választhatják ezt a szép orrtüskét, saját választása és igényei szerint.

Aranyos orrgyűrűk:

Itt megnézzük a top 9 orrgyűrű karikát a tizenéves lányok számára

1. Egyszerű kerek orrú karikák:

orrgyűrű karika

Ezek azok a fajták, amelyekkel minden nő rendelkezik, és amelyek alkalmanként vagy máskor is pompáznak, mert arany vagy ezüst színű minimalista kialakítású. Ez a sok hírességtől pompázó egyszerű kerek orr karika napjainkban mindenki figyelmét felkeltette. Ideális mindennapi viseletre irodában, munkában, egyetemen stb.

2. Gyöngyös orrgyűrűk:

Gyöngyös orrgyűrű

Tisztán etnikai és hagyományos viseletre szolgálnak ezek a gyönyörű megjelenésű gyöngyös orrkarikák. Ez illik leginkább a hagyományos indiai ruhákhoz. Ezt a mesés gyöngyös orrgyűrűs karikát esküvőkkel, családi funkciókkal stb. Össze lehet szerelni. Ezek azonban nem illik a nyugati ruhákhoz. A széles orrú nők stílusosan hordhatják ezt a megjelenést.

3. Gyémánt orr karikagyűrű:

Gyémánt orrgyűrű

Ki nem szereti a gyémántokat? Ezért helyénvaló a mondás, hogy a gyémánt a nő legjobb barátja. Az egyik legjobb ajándékozási lehetőség ezek a szuper aranyos gyémánt orrgyűrű karikák. Fiatal nők és tinédzserek könnyedén hordhatják le ezt a gyémánt karikát. Feltűnően különböznek és egyediek a hagyományos orrgyűrű karikáktól. A gyémántok lehetnek fehér aranyból, vagy lehetnek arany vagy fehér arany karikákkal díszített gyémántsorozatok.

4. Fekete orrú karikagyűrű:

Fekete orrú gyűrűkarika

Merészebbek és divatosabbak ezek az aranyos orrgyűrűs karikák fekete színben. Ezek ugyanazon a vonalon vannak, mint az arany vagy ezüst karika, de az arcon kiemelkedőbbnek tűnnek, mert a fekete szín kiegészítőként kiemelkedik. Párosíthatjuk nyugati ruhákkal, farmerrel, pólóval, vállrándítással stb. Fémből készült, ezek a fekete orrkarikák dupla gyűrűsek is lehetnek.

5. Klip az orrgyűrű karikákon:

Klipszel az orrgyűrűs karikákra

Ezek divatosak és nagyon divatosak. Ezek nem piercing orrkarika karikák, és az orr bármelyik oldalára vághatók, például balra, középre/ középre vagy jobbra. Arany, ezüst vagy rózsaarany lehet, színes kövekkel vagy gyémántokkal rajzolva a szépség és a divat érdekében. Rögzíthetők, így méretüknek megfelelően állíthatók. Szerezd meg ezt a boho elegáns megjelenést ezekkel a karikákkal.

6. Swarovski kristály karika orrgyűrű:

Swarovski kristály orrgyűrű karika

A karikák kézzel készíthetők és testre szabhatók az Ön igényei szerint. A Swarovski kristályok nagyon divatosak, és ezek csodálatosnak tűnnek, és klasszikus módon kiegészítheti a megjelenést. A színes Swarovski kristályok gyönyörűen használhatók orrkarikákban, és bármelyik ruhához passzolhatnak. Ezek hagyományosnak és nagyon indiánnak tűnnek. Ezek soha nem veszítik el a ragyogásukat, vagy soha nem sérülnek meg.

7. Orrgyűrű karika csillaggal:

Orrgyűrű karika csillaggal

A csillagok azok a szép tárgyak, amelyek szinte minden divatos kiegészítőben megtalálhatók, legyen szó karkötőről, varázslatról, medálról, fülbevalóról stb. Az éles vonásokkal rendelkező nők stílusosan büszkélkedhetnek ezzel a csillagos megjelenéssel.

8. Kundan gyöngyház orrkarika gyűrűk:

Kundan gyöngy orr gyűrű karika

A kundánok és a gyöngyök nagyon fontos ékszerek egy indiai menyasszony esküvői partiján. A menyasszonyi ruha megfelelő, nehéz és drága Kundan és gyöngy ékszereket tartalmaz a menyasszony számára, hogy teljessé tegye a menyasszonyi megjelenést. Egy nő ragyogóan néz ki, amikor a hagyományos Kundan gyöngyház nagy orrkarikákat viseli, és a karika miatt különleges báj van a megjelenésében. Az arany színű karika kundánokkal és gyöngyökkel van kirakva.

9. Ametiszt orrgyűrű:

Ametiszt orrgyűrű

Wow csak a szó erre a szépségre. Az orrkarika három ametisztkövekkel tökéletesen kirakva kincs a tartáshoz. A ragyogással, tisztasággal és az ametiszt kövek megkülönböztető színével ez az orrgyűrű minden bizonnyal nagy sikert aratott a fiatal nők körében, hogy új divatmegjelenésük új stílusú kiegészítője az orrgyűrűk legyenek..

A különböző formájú, mintájú és stílusú divatos orrgyűrűk azonnal szemet gyönyörködtetnek. Az orrcsapok, gyűrűk, csapok és karikák a mai divatok, szinte mindenki orr -kiegészítővel büszkélkedhet a hírességektől szinte minden híres személyiségig. A legjobb az egészben, hogy az orrkarikák minden ruhával a legjobban pompáznak.