9 új formatervezésű préselő orrcsap nők számára

Bármelyik normális indiai lánynak az orrát átszúrják, mielőtt férjhez megy. Az orrgyűrű viselése egyszerűen kiemeli az orrát. Ez az arc megfelelő egyensúlyához vezet. A piercing fájdalmas kínzásának megoldása az orrcsap megnyomása. Olyan, mint a fülbevaló kapcsja. Ugyanaz a megjelenés és stílus, mint a szokásos orrtű.

Gyönyörű és legújabb préselő orrcsapok a trendi hölgyek számára:

Nézzük meg a lányok préselő orrcsapjainak legjobb terveit.

1. Egyetlen gyémánt préselő orrcsap:

Egyetlen gyémánt préselő orrcsap

Egyetlen gyémánt préselő orr csap csak egy gyémánt és arany vagy ezüst gyűrű. A gyémánt az orron fekszik, és a gyűrű mögé megy. Finoman megnyomja. Nagyon klassznak és gyönyörűnek tűnik. Sok lány trendként viseli őket. Funk trend lesz. De akik gyors menekülést akarnak, akkor ez a legjobb dolog.

2. Több gyémánt préselő orrcsap:

Több gyémánt préselő orrcsap

Ha családi rendezvényre készül, és orrtüskét kell viselnie, akkor ez a legjobb megoldás az Ön számára. Több gyémánt préselő orrcsap gyémántkészlettel rendelkezik. Divatos megjelenésű. Könnyű is, így kicsit kényelmesebb. De a gyémántkészlet elegendő csillogást ad nekik a működéshez.

3. Menyasszonyi préselő orrcsapok:

Menyasszonyi préselő orrcsapok

Nem minden menyasszony akarja átszúrni az orrát csak egy esküvőre. Tehát egy okos ötlet a menyasszonyi préselő orrcsap viselésére került a piacra. Ezt a nehéz menyasszonyi orrgyűrűt csak egy nyomással viselheti. Ugyanúgy néz ki, és kényelmesebbnek és könnyebbnek érzi magát.

4. Aranyozott, préselt orrcsap:

Aranyozott, préselt orrcsap

Az orrcsapok valójában nem kerülnek sokba, de sok nő hajlamos sokat elveszíteni őket. Sok nő nem akar valódi orrtüskébe fektetni. Aranyozott, nyomott orrcsap megmenti a napot. Ezzel az orrtüskével nem kell sok pénzt költenie, és még mindig gyönyörűnek kell lennie minden fájdalom nélkül.

5. Ezüst préselő orrcsap:

Ezüst préselő orrcsap

Sokan közülünk kissé ragadósnak és fényesnek találják az arany viselését. Az ezüst préselő orrcsap teljesen ezüstből készül. Ezt a kialakítású orrcsapot leginkább fiatal egyetemi lányok viselik. Nagyon divatos, a tényleges piercing fájdalma nélkül.

6. Dupla nyomású orrcsap:

Dupla megnyomású orrcsap

A dupla nyomású orrcsap az orr mindkét oldalán kopott orrtüske. India egyes részein látható. Az orr mindkét oldalán átszúrás okozta traumák elkerülése érdekében a dupla nyomású orrcsap egyszerű és ízléses. Ez leginkább virágtervezés.

7. Etnikai préselő orrcsap:

Etnikai préselő orrcsap

A trend most Indiába megy. Mindent szeretnénk, aminek etnikai és hagyományos vonása van. Még az orrcsapban is. Az etnikai préselő orrcsap egyszerű, hagyományos kialakítással rendelkezik, amely nyomásra viselhető. Nagyon klassz stílus. Egyszerű, de biztosan felkelti a figyelmet. Többnyire ezüstből készült.

8. Maharaštri préselő orrcsap:

Maharaštri préselő orrcsap

Maharashtra saját egyedi kultúrával és öltözködési stílussal rendelkezik. A Maharashtrian préselő orrcsapját „Nath” -nak hívják. Gyöngy és kövek vannak benne. Úgy néz ki, mint egy hold. Nagyon stílusos, és sok színésznő látta rajta világszerte.

9. Északkelet -indiai préselő orrcsap:

Északkelet -indiai préselő orrcsap

Az északkelet -indiai préselő orrcsap a legegyedibb orrtű. Ez hatalmas. Olyan, mint egy nagy kerek karperec, az oldalán körvonalakkal. Ez a maga fajtái közé tartozik. Ez egy kicsit nehéz. Az orrcsap kis gyakorlása után viselheti.

Az orrcsapok megnyomása a közelgő trend. Megmenti a piercing fájdalmát, és ugyanakkor jól néz ki. Meg kell próbálnia egyszer, mielőtt tényleges piercingre megy. Ez azt az érzést kelti, mint a valódi orrtű. A préselő orrcsapokat mindenki viselheti. Nincs szükség orr átszúrására. Munkába is hordhatod. Neked sem kerül sokba. Élvezze ezt a fájdalommentes trendet, és továbbra is szép legyen.