A legjobb 9 csodálatos orrgyűrű, amelyek felkapottak 2021 -ben

A lenyűgöző ékszermintákhoz férfiaknak és nőknek egyaránt arany és arany árnyalatok. A megjelenés javítása érdekében csak arany ékszert kell viselni, és a megjelenés teljesen megváltozik. Az arany tisztaságot, jólétet, ünnepeket és kedvező alkalmakat jelent. Felvesz bármilyen ékszert vagy kiegészítőt, és ott van arany színben; legyen szó láncokról, gyűrűkről, fülbevalókról, karkötőkről, nyakláncokról, bokákról, karperecekről stb. Soha nem tévedhet, ha ruháit arany ékszerekkel egészíti ki. Az orrgyűrűk vagy az orrtüskék gyorsan felzárkózó trendek, a fiatalok pedig fitogtatják őket és kísérleteznek is. Indiában a régi hagyományoknak is orrgyűrűi voltak, hogy részei legyenek egy nő megjelenésének.

Arany orrgyűrűs minták különböző gyűjteménye:

Itt megnézzük a legjobb 9 arany orrgyűrűt.

1. Kerek arany orrgyűrű:

Kerek arany orrgyűrű

A kerek arany orrgyűrűk gyémánttal egy klasszikus orrgyűrű, amelyet nők díszítenek. Ez híressé vált, mivel Sania Mirza ász teniszsztár pompázik ebben a gyűrűben. Ez nem olyan nagy, és ezért aranyosnak tűnik a viselő személyen. Tiszta aranyból készült, gyémántokkal félköríves mintázatú. Ez egy klasszikus 0,09 karátos orrgyűrű.

2. Arany orrgyűrű lánccal:

Arany orrgyűrű lánccal

Ez az egyik hagyományos arany orrgyűrű az indiai menyasszonyok számára esküvőkre. Az aranygyűrű ebben az orrgyűrűben meglehetősen nagy, és arany lánccal rendelkezik, amely a hajhoz van rögzítve. Ezenkívül a gyűrű kövekkel van ellátva az extra ragyogás érdekében ebben az egyedi menyasszonyi kiegészítőben. Ezenkívül a gyűrű alján kis aranygyöngyök vannak félkör alakban.

3. Gyémánt orrgyűrű:

Gyémánt orrgyűrű

A legnépszerűbb orrgyűrűk ezek a gyémánt orrgyűrűk. A csillogó gyémántok finom vágásokkal és tisztasággal, 18 karátos vagy 14 karátos aranyba rögzítve csodálatosnak tűnnek viseléskor. Csillogásuk csak fokozza az arc megjelenését és szépségét. Ezt a megjelenést bármely korosztályú nő büszkélkedhet, mivel ez a gyémánt orrgyűrű bárkin jól néz ki.

4. Szív alakú arany orrgyűrű:

Szív alakú arany orrgyűrű

Mivel a Valentin -nap a sarkon van, meglepheti partnerét/férjét/barátját ezekkel az aranyos kis szív alakú arany orrkarikákkal. Az aranyból készült, arany színű orrgyűrű minták szív alakúak, és gyönyörűen néznek ki a fiatal nőkön. Ezenkívül ez tökéletes ajándék lehet feleségének/barátnőjének vagy partnerének is.

5. Virág orrgyűrű:

Virág orrgyűrű

A virágminták gyakoriak a medálokban, medálokban, karkötőkben stb. A virág orrgyűrű arany színű, arany horoggal díszített formái csodálatosak viseléskor. A virágok szirmai fényes, fényes gyémántokkal vannak szúrva, és a virág közepén is van egy gyémánt. A virág orrgyűrű a legjobb ajándék is. A virágos orrgyűrűk mindenkinek megfelelnek.

6. Sárga golyós orrgyűrű aranyban:

Sárga golyós orrgyűrű arany színben

Ez az orrgyűrű nagyon népszerű Dél -Indiában. Ez az egyik első orrgyűrű, amelyet egy lány vagy egy fiatal nő visel először, amikor átszúrja az orrát. Tiszta aranyból készült, és úgy néz ki, mint egy kis golyó, amelyet sárga fémből készítettek. A gyűrű kialakítása az arcától és jellemzőitől függően a nagyon kis mérettől a közepes méretű orrgyűrűkig terjedhet.

7. Égi orrgyűrűk:

Égi orrgyűrűk

Az égi orrgyűrűk olyanok, mintha valóban az égből szálltak volna le. Ennek három orrgyűrűje van; csillag, félhold és nap. Ezek bármelyikét a nap tónusának és hangulatának megfelelően viselheti. A növekvő sorrend ezekben a gyűrűkben valóban észrevehető, kezdve azzal, hogy a legkisebb csillag, majd a félhold és az utolsó a nap.

8. Arany orrgyűrű gyöngyökkel:

Arany orrgyűrű gyöngyökkel

A gyöngy szinte minden ékszerben olyan lehet, mint bárhol. A gyöngyök az osztályt és a stílust tükrözik. Aranyos színű gyöngyök tökéletesen aranyszínű orrtűkkel tűzdelve tökéletes ajándék lehet minden nő számára. Ezek olyan orrgyűrűk, amelyeket minden nap viselni lehet.

9. Fancy arany orrgyűrűk:

Divatos arany orrgyűrűk

A tizenéves lányok és a fiatal nők inkább kísérleteznek az orrkarikák tekintetében. Ezek a szép, színes kő díszes orrgyűrűk arany színben egészen újak és különbözőek. Ezek nem igényelnek piercinget, mivel csak az orrához igazíthatók és meghúzhatók. Az arany gyűrű kilenc -tíz színes kövekkel van ellátva, amelyek friss megjelenést kölcsönöznek az arany orrgyűrűnek.

Az arany a fényes, fényes sárga fém és az ékszerek legelőnyösebb eleme. A divatos, aranyszínű orrgyűrűk lehetnek azok a különleges apróságok, amelyeket azonnal észrevesznek. Mivel az arany rugalmasságát és képlékenységét kínálja, bármilyen ékszer formává alakítható, az arany orrgyűrűk lenyűgözően néznek ki kövekkel, gyémántokkal, mintákkal, variációkkal stb..

Meta-d-Ha utolérjük a legújabbakat, és mindennap új külsővel kísérletezünk, tökéletes lehet, ha az ember sok választási lehetőséget kínál az orrgyűrűkben. Kezdje el ezt az új orrgyűrűs trendet, és szerezzen új külsőt magának.