Kis méretű orrgyűrűk – 9 lenyűgöző dizájn most felkapott

A nők szeretnek kísérletezni a megjelenésükkel, és folyamatosan frissítik magukat a legújabb divatirányzatokkal. Az egyik ilyen új trend, amely gyorsan felzárkózik, a divatos orrtüskék, orrgyűrűk stb. Fitogtatása. Régi szokás volt az orrgyűrű viselése is. A nők új külsőt kapnak az orrgyűrűk vagy az orrtüskék pompázásával.

Legújabb és stílusos legkisebb méretű orrgyűrűs minták képekkel:

Itt megvizsgáljuk a top 9 mintát a kis orrkarikákban a mindennapi viselethez.

1. Kis arany orr karika:

Kis arany orr karika

Ezek az arany orrkarikák gyönyörűen néznek ki fiatal nőkön és tinédzsereken. Ezek az igazán apró arany gyűrűk, amelyek jól néznek ki, és bármilyen ruhához passzolhatnak. Ezek lehetnek sima kis arany gyűrűk, vagy rajzolatuk is lehet tetszés szerint. Ezek az arany karikák tökéletesek a mindennapi viselethez.

2. Kis macska orrcsap:

Kis macska orrcsap

Fantasztikusan néznek ki ezek a fiatal nők. Ezek a kis macska formájú orrméretek ezüstből. Az ezüst orrgyűrűk manapság divatosak. Az ezüst elegánsnak tűnik és kellemes tapintású az ékszerekhez.

3. Kis gyémánt orrgyűrű:

Kis gyémánt orrgyűrű

A gyémánt a nő legjobb barátja. A kis arany orrgyűrűben lévő gyémántok elegánsnak és csodálatosnak tűnnek, ha viselik. Ezt a kedves kis gyémántot minden korosztályú nő pompázhatja. Az apró gyémánt fénye gyönyörűnek tűnik, mert az apró gyémántok ragyogása és csillogása ragyogónak tűnik.

4. Kis szív orrgyűrű:

Kis szív orrgyűrű

A szív mindig sláger a nők körében, romantikus elemekkel ezekben az aranyos apróságokban. A szív egy közös medál vagy medál, amellyel minden nőnek élete egy szakaszában feltűnőnek kell lennie. Ezek az aranyos kis arany szívű orrgyűrűk eltérnek a normál orrgyűrűktől, és elbűvölőnek tűnnek az arcon. Menj előre, és pompázd az orrodon ezt a szívet.

5. Apró virágos orrgyűrű:

Apró virágos orrgyűrű

A virágok és a virágminták annyira gyakoriak manapság a kiegészítőkben. A virágos orrgyűrűk kis arany karikával gyönyörűek és nagyon etnikusak is. Ezek a virág orrgyűrűk jól mutatnak a hagyományos viseleten. Az orrgyűrű virágmintásán három apró gyémánt található, amelyek az arany karikához rögzített virághoz vannak rögzítve. Ez a virág orrgyűrű része lehet a menyasszonyi ékszereknek is.

6. Arany kis orrgyűrű:

Arany kis orrgyűrű

Az egyik legnépszerűbb orrgyűrű ezek az apró, tiszta aranyból készült orrgyűrűk. Olyan aprók, hogy valójában annyira ragaszkodnak a bőrhöz, hogy néha láthatatlanok. Tényleg apró méretűek, és bármilyen ruhához jól illeszkednek. Minden aranykorú nő egyformán hordhatja ezt az arany kis orrgyűrűt.

7. Apró csillagászati ​​orrgyűrűk:

Apró csillagászati ​​orrgyűrűk

Ezek olyan mennyei kinézetű orrkarikák. Három orrgyűrű van ebben a csillagászati ​​orrgyűrű kombinációban. Az egyik egy apró csillag, egy apró hold és egy apró nap. Csak kísérletezhet, és pompázhat ezekkel a csillagászati ​​testekkel, mint új, divatos orrcsavarokkal. Ez egy kiváló ajándék fiatal nőknek és tizenéves lányoknak.

8. Kis gyöngy arany orrgyűrűk:

Kis gyöngy arany orrgyűrűk

A gyöngy szinte minden ékszerben megtalálható. A gyöngy valóban tükrözi az ember osztályát és stílusát. A gyönyörű színes gyöngyök vagy a sima rózsaszín vagy törtfehér édesvízi gyöngyök tökéletesen aranyszínű orrtűkkel tűzdelve tökéletes ajándék lehet minden nő számára. Ezek tökéletesek a mindennapi viselethez.

9. Kis ezüst orrcsavar:

Kis ezüst orrcsavar

Manapság az ezüst ékszerek a trendek. A kis ezüst orrcsavarok etnikai és földi megjelenésűek. Ezek a szép kinézetű kis ezüst orrcsavarok egy kis nagy ezüst dolgot tartalmaznak, kis ezüstgolyókkal a kerületükön. Ez egy csodálatos ajándék lehetőség.

A különböző mintázatú és stílusú divatos orrgyűrűk mindenki figyelmét felkeltik. Az orrcsapok, a gyűrűk és a csapok a mai divatos dolgok, szinte mindenki orrheggyel büszkélkedhet a hírességektől más híres személyiségekig. A nők ezüsttel, gyémántokkal, gyöngyökkel, különböző formákkal, színekkel, stb.