Pearl Nose Pin Designs – 9 gyönyörű és divatos kollekció

Az orrtű egy olyan ékszer, amelyet a nők az orrán viselnek. Olyan sokféle változatban kapható. Az egyik gyöngyház orrtű. Ebben az orrtüskén gyöngyszegecseket talál. A gyöngy olyan puha tapintású. A nők divat-tudatos természetéhez hasonlít. Az orrtű világszerte híres. Aranyból készült. A fülekhez hasonlóan szúrnia kell az orrát. Korábban egyetlen hölgy sem volt orrtű nélkül. Hagyomány volt. De most inkább divatmegnyilatkozásként fogadják el.

A legújabb és stílusos gyöngyház orrgyűrű minták a divatban lévő nők számára:

Nézzük meg a 9 legjobb orrcsap -mintát a gyöngy ékszerekben.

1. Maharashtra stílusú gyöngyös orrcsap:

Maharashtra stílusú gyöngyös orrcsap

Ez egy Maharashtrian stílusú orrtű. Ez a gyöngyház orrtű rózsaszín és piros kővel rendelkezik. A gyöngysor fölött minden gyöngyhöz nagyon kicsi aranygyöngy van. Ez a fajta kialakítás az orr felét takarja. Leginkább a Lavani -t előadó nők viselik.

2. Egy gyöngyös orrcsap:

Egy gyöngyös orrcsap

Ez a gyöngyház orrgyűrű egyetlen gyöngyöt tartalmaz. Ezüst és nagyon egyszerű kialakítású. Ezt a gyűrűt rendszeresen, minden nehézség nélkül viselheti. A gyöngy mérete olyan, hogy mindenki könnyen észreveheti. Ettől igazságosabban fog kinézni.

3. Divatos stílusú gyöngyház orrcsap:

Divatos stílusú gyöngyház orrcsap

Ez a gyöngyház orrmester indiai stílusban, latkánnal. Van egy kis gyöngy, vörös és lila színű kővel. És akkor két aranygolyó lóg lent. A házassági funkcióban viselve kiválóan fog kinézni. Ez az orrcsap színesnek tűnik.

4. Háromszirmú gyöngyös orrcsap:

Háromszirmú gyöngyös orrcsap

Ez a gyöngyház orrtű három gyöngyszemmel van elrendezve, úgy tűnik, mintha a rózsaszirmokat megtartanák. A gyöngyök között van egy kis aranygolyó. A gyöngyök biztonságosan rögzíthetők arany csipeszekkel. A középső aranygolyó úgy néz ki, mintha a csokoládét arany csomagolásban tartanák.

5. Gyöngyös orrcsap arany levéllel:

Gyöngyös orrcsap arany levéllel

Ez egy csodálatos orrtű. Van egy kétlevelű minta arany színben. És egy moti lóg a két levelet összekötő horog segítségével. Ez egy csodálatra méltó dizájn, és imádnivaló is. A gyöngy ragyog, és nagyon szép árnyalatú a levelek.

6. Lekerekített gyöngyház orrcsap:

Lekerekített gyöngyház orrcsap

Ez egy ezüstből készült gyöngyház orrgyűrű. Van egy gyűrű alakja, amely az orr belsejébe kötődik. Az ezüstre virágmintázat van bevésve. Ezen kívül sorban kis gyöngyök vannak rögzítve. Olyan lenyűgöző kialakítású, hogy leköti valakinek a teljes figyelmét.

7. Gyöngy és tükör orrcsap:

Gyöngy és tükör orrcsap

Ez az orrcsap más és szép. Van egy tükörmű is gyöngyökkel. Ennek az orrtüskének kerek, körte és négyzet alakú tükre van. Az egész csap gyöngylánccal van ellátva. A csap alatt három gyöngy lóg. Az akasztás lebilincselőnek tűnik.

8. Virágcsipesz gyöngy orrcsap:

Virágcsipesz gyöngyház orrcsap

Ez a gyöngyház orrcsavar aranyból készült napraforgó kialakítással rendelkezik. Nagyon szép napraforgó jön létre itt. Ezzel a napraforgóval egy csomó gyöngy lóg, és minden gyöngy aranygyöngyökkel van rögzítve. Ez a gyöngyös orrcsap gyönyörűen néz ki.

9. Gyöngyös orrcsap színes kővel:

Gyöngyös orrcsap színes kővel

Ez egy lenyűgöző gyöngyház orrgyűrű színes kövekkel. Van egy kerek csillogó kő, fehér, zöld és piros színben. Sok gyöngy lóg karikával. Minden karika két gyöngyöt tartalmaz. Ez a varázslatos gyöngy és kövek kombinációja vonzónak tűnik.

A gyöngyök orrcsapjai jó kialakításúak, és csinosan néznek ki a hölgyeken. Az orrcsap hűvös hozzáállást kölcsönöz a hölgyeknek. Tartósítja a kiegészítők legújabb stílusát. Örökzöld megjelenésű, ellenállhatatlanul néz ki. Funky stílusban is kapható. Fiatal lányok választják azokat a funky orrcsapokat, és megteremtik elképesztő arculatát.