10 felkapott dizájn a Levis övekből, hogy ismerje stílusát

A Levi’s a kiválóság színtere, aki 1853 óta biztosította alkotásainak abszolút értékét, divatbarátai érdekében. Élvezze a prémium kivitelezést a Levi teljes minőségi öveivel. A Levi’s az innováció szinonimája, így minden egyes dizájn egyedi. A Levi látványosan lenyűgöző övei segítenek stílusosan felépíteni öltözékét. A Levi’s úgy véli, hogy az ember érzéseit a stílus és a divat fejezi ki a legjobban, tehát összhangban van vele. Ezek az övek továbbra is világszerte elismert támaszai minden formatervezésnek. Ez egy új generáció választása. Levi’s a töretlen törekvés a tökéletességre, kérdezd meg azt a férfit, akinek ez a tulajdonosa. A tartozékok portfóliójának elengedhetetlen kelléke. Minek ünnepelni egy alkalmat, amikor minden nap Levi öveivel ünnepelhet. Induljon stílusosan a munkától a szabadidőig ezekkel az övekkel.

A Levis övek kollekciójának divatos modelljei férfiaknak és nőknek:

Nézzük meg a Top 10 Levi övét képekkel és férfiakkal.

1. Levi megfordítható öve:

Levi megfordítható öve

Ez a Levi megfordítható öv valódi bőrből készült, antik sárgaréz kivitelű fémcsattal díszítve, emelve nőiességét. Ez a bőröv megfordítható, hogy kettős formázási lehetőségeket jelenítsen meg. Az öv hegyén márkajelzés található, és kifogástalan megjelenést kölcsönözhet hivatalos és alkalmi öltözékének. Tűvel és állítható lyukakkal rendelkezik, amelyek stílusos megjelenést biztosítanak.

2. Levi plakk öv:

Levi plakk öv

Levi fekete öve klassz megjelenést kölcsönöz kedvenc figuraölelő farmernadrágjának. Teljes bőrből és Levi’s övcsatból készült. Állítható szabású. A tervező művészi hajlama látható az öv esztétikai kialakításából. A márka híres egyedi stílusáról, magas szintű kényelméről és hatalmas választékáról. Ez a vizuálisan vonzó öv nagyon kívánatos. Azonnal vonzóvá teszi a tervezőt.

3. Levi vászonszíja:

Levi vászonszíja

Ez a Levi fehér öve fémcsattal segít még stílusosabbá tenni megjelenését. A divat és a trendek új meghatározását határozza meg. Ez az öv segít az alkalmi hangulat és a mindennapi megjelenés összehangolásában. A márka bestseller övkategóriája, és a leginkább elérhető. Fenntartja a magas divat méltóságát, amelyben hisz. A dombornyomott márkájú csat lenyűgöző.

4. Levi 501 öve:

Levi 501 öve

Ez a Levi fekete öve állítható szabású, ezüst színű csattal, 501 és márkanév dombornyomással. Ez a Levi bőröv stílusosan felépíti a hivatalos öltözéket. Az öv finom bőrből készült. Páratlan kényelmet és eleganciát garantál, ezáltal tökéletesen ötvözi a hagyományt a modernséggel. Kísérje bármilyen hivatalos nadrággal, hogy elérje ezt a csodálatos megjelenést.

5. Levi barna öve:

Levi barna öve

A Levi’s hozza a legjobb stílust a legjobb hozzáállással; ez a Levi barna öve példa erre. Ez a barna öv, amely a legfinomabb bőrből és ezüst tónusú fémcsattal készült, tartósságáról és minőségéről ismert, ezáltal szélesítve a divat horizontját. A Levi’s tudja, hogyan kell egyszerűvé tenni a férfiak öveit.

6. Levi tűs öve:

Levi tűs öve

A Levi öve teljes odafigyeléssel készült a részletekre, csak a legjobb minőségű anyagok felhasználásával. Gyűjteményük elbűvölő, báját és kifinomultságát tükrözi. Ez megváltoztatta a divat szemléletmódját. A Levi’s a világon, különösen Indiában sokféle márka után áll. Ez a finom, bőrből készült öv rozsdás csattal minden szükséges ahhoz, hogy tökéletes legyen az elegáns megjelenés

7. Levi fonott öve:

Levi fonott öve

A Levi’s szokatlan volta és kreativitása segített abban, hogy erős pozíciót szerezzen magának a divatpiacon. Ez a Levi barna öv állítható szabással rendelkezik, figyelembe véve a kényelmet és a stílust. Az öv valódi bőrből készült, és ezüst tónusú metál csat, amelyet legjobban az Ön által választott farmer kísér. Ez az öv kiemelkedik a többi közül. Büszkélkedjen stílusosan és magabiztosan.

8. Levi’s Tan Belt:

Levi barnító öve

Ez a cserzett öv egyedi varrott hurokkal rendelkezik, teljes bőrrel. Évekig készült, minősége biztosítja a tartósságot. Világosítsa meg alkalmi megjelenését ezzel a finoman kidolgozott Levi barnás övvel. A készítés során alkalmazott kivitelezés megkülönbözteti és valóban páratlan.

9. Levi alkalmi öve:

Levi alkalmi öve

Ezek az övek elviselik az idő és a trendek próbáját. A drámai gyűjtemény páratlan ragyogással provokál. Ezek a Levi’s alkalmi övek klasszikus darabok, időtlenek és elegánsan gyönyörűek, hogy stílusban örökké tartsanak. Ezek az övek annyira lenyűgözőek, hogy azonnal feldobhatnak minden ruhát. Teljesen szemcsés bőrből készült öv antik sárgaréz csattal. Megvilágítja alkalmi ruhásszekrényét.

10. Levi Albert öve:

Levi Albert öve

A Levi’s az eleganciára és a finom anyagokra összpontosít, így a csúcskategóriás termékek jelentik a kimenetet. Ez a Levi Albert öv nagyon kényelmes és saját személyiséggel rendelkezik. Tökéletes kiegészítő, hogy mindenkit irigykedjen. Szarvasmarha valódi bőrből és négyzet alakú csatból készül, nagy tartóssággal rendelkezik. Minden farmernak szüksége lesz erre az övre.

Lenyűgöző, feltűnő és fenomenális dizájn jellemzi a Levi’s -t. A leginnovatívabb, mégis furcsa terveket testesíti meg. Ez a cikk a Levi övek kategóriájáról szól, ezáltal a márka kollekcióját fedezi fel a különböző Levi’s öveken keresztül. Ebben a cikkben 10 övmintát fedeztünk fel, amelyek a legjobbak a tartományukban, az anyaggal és a csat részleteivel együtt. A Levi’s elengedhetetlen kelléke a ruhásszekrényednek; Minden részletet úgy alakítottak ki, hogy karaktert adjon a megjelenésedhez. Ha érdekesnek és relevánsnak találta ezt a cikket, írjon nekünk. Kérjük, adja meg észrevételeit és visszajelzéseit, ossza meg másokkal is.