9 Felkapott ezüst övek a nők számára a divatban

A hölgyek szeretnek órákat gyűjteni, a szandálok, és a lista folytatódik, ebben a listában vezetik a szekrények övgyűjteményét. Ez az egyik fő elem, amelyet általában nem részesítenek elsőbbségben az öltözködésben, de a megfelelő hatalmas különbséget tesz minden ruhában.

Az ezüst övek legújabb és legjobb modelljei hölgyeknek képekkel:

Tehát a csúcsminőségű megjelenés érdekében ide hozzuk a 9 legjobb ezüst övet, ami segít hozzáadni az öv jó gyűjteményét a női jótáskákban!!

1. Női ezüst bőr övek:

Női ezüst bőr övek

Egy farmer, bármilyen színű bőrövvel és közepén ezüstcsattal, mindig trendi. Ez a leglátványosabb ruha, amelyet nők és fiatal lányok viselnek. Az öv vizuálisan kellemesebbé tételéhez legalább 4 mm vastagságú és közepes méretű ezüst színű vagy sima csattal kell rendelkeznie. Ez a fajta ruha ajánlott hivatalos viselet.

2. Rugalmas öv ezüstcsattal:

Rugalmas öv ezüst csattal

A ruha legelőnyösebb öve, akár alkalmi, akár parti viselet, egy rugalmas öv. Ez a fajta öv kényelmesebb viselni és hordozni. Rugalmassága miatt könnyen beállítható és cinkos megjelenésű (széles derékú rugalmas övek, vagy keskenyek, ha rövid derékra való). Az ezüst csatok mindig bármilyen színű rugalmas övhöz tartoznak. Mivel ezüst színű, bármilyen színű jelmezhez használható, ellentétben az arany vagy más színű csatokkal. A csatok felcserélhetők is.

3. Keskeny ezüst öves nők:

Keskeny ezüst öv Női

A vékony ezüst öveket sok fiatal lány és hölgy szereti, elegáns megjelenést kölcsönöz, és érdekes ruha fölött vagy A-vonalú szoknyás ingek fölött viselni. A vékony öv készülhet ezüst csatos bőrpántból, vagy az egész öv fémből, középen saját tervezésű szimbólummal, amely lehet ezüst színű bevonattal vagy a középső kivitel ezüst színű. amelyet leggyakrabban parti viselethez használnak

4. Ezüst csatos deréköv bőrből:

Ezüst csatos deréköv bőrből

Az intelligens deréköv, amely összekapcsolja a különálló ruhákat, és egy darabból álló ruhát kölcsönöz a nőknek, azt kívánják, ha felsőt és nadrágot visel. Ez megvásárolható egy egyszerű derékövvel, amely deszkaöv a keskeny derékvonalhoz, vagy puha bőröv a széles derékvonalú nők számára, amely kényelmesen illeszkedik. A deréköv általában bőrből készül, vagy a keskenyen fogyó nők számára fém szíjszíjat is használhat, közepén ezüst színű csattal.

5. Ezüst csípőöv:

Ezüst csípőöv

Az alkalmi csípőviselet trendi, és főleg fiatal lányok használják alkalmi ruhákhoz. Ezt a fajta övet póló vagy hosszú felső tetején hordják, kigombolt kabáttal. A csípő ezüst övek széles rexin vagy bőr anyagból készülnek, ezüst csatdal, amely az öv körül lóg. Ez a fajta öv jól áll a vékony lányoknak, mivel felhívja a fedélzeten lévő csípő figyelmét. Az alma alakú hölgyeknek figyelniük kell azokra a stílusokra, amelyek aszimmetrikus vagy V alakú csatokkal és közepesen megvastagodott övekkel rendelkeznek. Ha a lányok hosszúnak akarnak látszani, akkor viseljenek övet, amely megfelel a viselt ruha színének.

6. Női texturált ezüst övek:

Női texturált ezüst övek

Az ilyen típusú texturált övben, ahol az állati nyomatot használják, a környezet védelme érdekében a tényleges állatbőrt nem használják, ehelyett a lenyomatos bőr textúrát eladják a piacokon. A legtöbb kedvenc állatnyomat a kígyó, a zebra vagy a gepárd. A texturált öv ezüstcsattal ellátott csíkját a hölgyek preferálják.

7. Fém ezüst övek nőknek:

Fém ezüst övek nőknek

Ez a 80 -as évek stílusára emlékeztető divat. Lehet széles vagy vékony, életre kelt egy egyszerű sima farmert, fekete színű ruhát vagy világos nyári ruhát. A fényes fémes heveder ezüst egyszerű csattal kiemeli a fémes színt.

8. Kéttónusú ezüst öv:

Kéttónusú ezüst öv

Ez a fajta öv csillogó megjelenést kölcsönöz az öltözéknek, a tökéletes öltözet kihúzásához a derékvonal kivonatának mérése szükséges. A két tónusú szín kiválasztásának erősnek kell lennie, hogy bármelyik színhez illeszkedjen a viselt ruhához. Két szín nyújtása ezüstcsattal általában egyszerű csattal a díszes kialakítású csatok helyett.

9. Női ezüst lánc övek:

Női ezüst lánc övek

Ez az egyik legnépszerűbb hagyományos kiegészítő az indiai fesztiválok során. Az ezüst láncszíj nem merev ékszer, hanem egy laza lánc, akasztóval, amely a derékvonalnak megfelelően állítható. Laza, hagyományos viseleten vagy fekete ruhán viselik, hogy a csípő környékén tartsák.

A nők derékvonalának kiemelése és alakjának kiemelése érdekében az öv határozottan tartozék, és a legjobb minőségű öv mindenképpen jó befektetés. Az ezüstcsat színének és textúrájának évekig való megőrzése nagyon fontos szempont, amelyet figyelembe kell venni. Ezüst polírozószer használata és a csat letakarása kendővel, hogy megakadályozza az igazi ezüst oxidációját, ami segít megőrizni az ezüst textúrát.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80