9 különböző típusú női láncöv képekkel

A láncöveket az extravagancia képének tekintik, mivel az általában egyszerű ruhákhoz hozzáadnak lelkesedést, beleértve az árnyékolást, a felületet és az osztályt. A láncöveket sikeresen viselheti ruhákkal és felsőkkel, hogy díva legyen.

Egyszerű és szép derék lánc övek hölgyeknek:

Az alábbiakban felsorolunk néhány tippet az Ön számára, amikor fontolóra veszi a hozzáférhető derék láncok széles választékát.

1. Vintage Chanel hármas lánc öv:

Vintage Chanel hármas lánc öv

Ez a női lánc öv egy a három övből, ami azt jelenti, hogy egyetlen öv, három övréteggel, amelyek gyönyörűvé és vonzóvá teszik. Egy hossza is van egy kampóval, amely eléri a combját. Párosítsa fekete vagy fehér ruhájával, hogy csillogást varázsoljon.

2. Gyémánt nikkel derék lánc öv:

Gyémánt nikkel derék lánc öv

Ezek az ezüst láncú övek divatos övek, amelyek szoknyán vagy ruhán viselhetők. Az öv nikkel színű és ötvözetből készül. Fém csillogó hevederével imádnivalónak tűnik, ha bármilyen bulira vagy összejövetelre viselik. A csat típusa bepattintható horog, és minden testreszabható színben kapható.

3. Arany fém öv lánccal:

Arany fém öv lánccal

Ez az öv egyedülálló. Ez az öv széles, arany színű fémszalaggal rendelkezik, amelyhez a csat pontján lánc van rögzítve. Ez a lánc szépséget kölcsönöz ennek a láncnak. Párosítsd ezt az aranymetál zenekart bármilyen színű ruhával, és légy a stílus díva.

4. Kapcsos láncszíjak:

Kapcsos láncszíjak

Abban az esetben, ha beleszeretett a kapcsokba, válasszon egy kapcsos övet. Ezüst és arany színben fedezi fel őket. Míg a szokásos csat nagyjából olyan, mint a virágszerű formájú láncok, a kapocsok esetében többféle döntés is létezik. Ezeket arany láncú derékövekben, bronz középső övekben, valamint ezüst és réz árnyalatokban kapod.

5. Ezüst lánc öv körökkel:

Ezüst lánc öv körökkel

Ezek a láncszíjak szépséget kölcsönöznek ruhájának, ha megfelelően viselik. Ezekre van kereslet a piacon. Ezt az övet körökkel tervezték, ami megkülönbözteti a többi övetől. Ez az öv nikkelmentes és tervezői darab.

6. Funky övek:

Funky övek

Minden felületen elképzelhető, ékszerkövekkel, hallucinogén nyomatokkal, szórakoztató, hűvös formákkal – lényegében a kreatív képesség megvadult, és megérkezett a hasadra. Ezek olyan magyarázó darabok, amelyek az esetek túlnyomó többségében összetartanak egy ruhát, és reflektorfénybe kerülnek.

7. Láncszíjak:

Láncszíjak

Ha erőforrásokat kell elhelyezni egy övben, hogy díszítse a ruháit, akkor lánc öveket válasszon. Rendszeresen kiegészítő láncoknak tűnnek, és egymáshoz hasonló vagy eltérő formájúak lehetnek. Ezeket a fekete láncszíjakat fiatal hölgyek és hölgyek használhatják.

8. Halványsárga zománcozott lánc öv:

Halványsárga zománcozott láncszíj

Az öv az 1960-70-es évekre emlékeztet, amikor az övet leginkább használták. Fémből és zománcozott anyagból készül, és azok viselhetik, akiknek a dereka 27-31 között van..

9. Szív alakú övek:

Szív alakú övek

Ezek az övek manapság minták. Ezeknek az öveknek a szíve csábítónak tűnik, ha a sima ruhát viselik. Menjen ezekhez az övekhez, hogy stílusossá tegye a szekrényét.

A láncszíjak akkor tűnnek a legjobban, ha a legjobb minőségű anyagból készülnek, a legújabb divat jegyében. Ha ezeket az öveket választja, nagyon kényelmesen fogja érezni magát, és az ideális női öv bevonásával a legjobban öltözöttek összegyűjtésébe taszít. Ha ezt a lehetőséget kapja, hogy benyomást keltsen, viseljen elegáns láncszíjat.