9 legjobb férfi és női nyújtó öv modell

Ha összekeveri a derékövét a megfelelő ruházattal, az nemcsak kényelmet biztosít, hanem stílusmegjelenést is teremt. A megfelelő ruha és a megfelelő tartozék kiválasztásával személyiségének mércéje lesz. Ez nemcsak a gondolkodásodat határozza meg, hanem a saját stílusodat is. A férfiaknak minden alkalomra készítsenek övgyűjteményt, és a feszítő öveknek közöttük kell lenniük.

A legújabb nyújtható övtervek férfiaknak és hölgyeknek képekkel:

Az alábbiakban tárgyaljuk a 9 legjobb női és férfi feszítő öv típusát, amelyek lenyűgöző megjelenést kölcsönöznek minden ruhának.

1. Női feszített öv:

Női kivágott nyújtó öv

Ezek a női nyújtható övek kivágott kivitelben. Az öv fémből készült, rajta a mintázat. A közepén arany színű csat található az öv két vége között. Ha magas derekú ruhát viselsz, ragyogni fogsz. Megfelelő megjelenést kölcsönöz ruhájának; Próbáld ki ezt a mintát minden buliban vagy alkalmon.

2. Férfi nyújtóöv bőr füllel:

Férfi nyújtóöv bőr füllel

Ez a fekete nyújtható öv rendszeres használatra készült. Bőrfülekkel és acélcsipesszel rendelkezik az öv megkötésére. Az öv vége a bőr fülébe kerül, hogy méretének megfelelően illeszkedjen. A fekete öv bármilyen színű ruhával illeszkedik. Ezt a farmerhez is használhatja, szerezzen karcsú farmert, és próbálja ki ezt az övet a vonzó megjelenés érdekében.

3. Kőből készült, feszített öv:

Kőből kitűzött nyújtó öv

Ebben az övben a csaton strasszos kő található. A fémhez hasonló érmék egymáshoz vannak rögzítve az övön, és középen egy téglalap alakú csat van rögzítve. Van egy kis gyémánt, szintén a közepén. Ha egy kicsit más mintát keres, akkor ez a legjobb mindig.

4. Feszített öv pillangóhoroggal:

Nyújtható öv pillangóhoroggal

Ez a barna nyújtható öv elasztikus, és pillangószerű íjjal van kialakítva. Három íjat tartanak egymás felett, különböző méretűek. Mindegyikük olyan, mint egy pillangó. A fiatal lányok szeretik kipróbálni ezt a kialakítást ezekben az övekben.

5. Gyöngyös nyújtóöv:

Gyöngyös nyújtó öv

Mindezek különböző formájú és színű gyöngyös stretch övek. Között egy fából készült csat. Különféle formatervezéseket végeznek ezzel a négyzetekből, cikcakkból készült stb..

6. Szőtt nyújtóöv:

Szőtt nyújtható öv

Ebben az övben a nők személyisége megerősödik. Az öv szövött, bőr fülekkel rendelkezik. A világosbarna színű húr egymásra szőtt, és gyönyörű formatervezést készített belőle.

7. Leopard Club Stretch Belt:

Leopard Club Stretch Belt

Félelmetes dizájn a női övekben, fekete övvel, és a csat mellett néhány részt leopárdbőr díszít. Puzzle-szerű aranylemezek vannak rögzítve, amelyek ragyogást kölcsönöznek a leopárdbőrnek.

8. Arany kígyó nyújtó öv:

Arany kígyó nyújtó öv

Van egy kígyószerű kivitel egy arany nyújtó övben, mint egy lánc. Között egy téglalap alakú csat apró fehér gyémántokkal gyöngyözve. Van egy sor gyémánt vízszintesen és függőlegesen a csat felett. Ez az öv a mai nők szenvedélyéről kapta a nevét. Ezért tartson legalább egyet a ruhatárában, hogy különleges eseményeken viselje.

9. Fekete csipke nyújtó öv:

Fekete csipke nyújtó öv

Ez egy csipke formájú női öv, fekete színben. A fehér ruha feletti fekete csipkeöv fokozza a ruha szépségét. Az öv egyszerű megjelenésű, de egyszerűségével szívét ragadja meg.

A nyújtható öv megváltoztathatja megjelenését és stílusát, mivel nem csak a nadrág tartása. Ez egy fontos kiegészítő, amely csillogást kölcsönöz megjelenésének. Szerezze be a ruhaszekrényben a feszítő öv fajtáit a fenti listából, és tegye stílusának részévé.