9 stílusos kék öv férfiaknak és nőknek a legújabb formatervezésben

Az övek férfiak és nők kiegészítői a derék körül. Ez egy rugalmas szalag, amelyen lyukak vannak az elülső oldalon, ahol rögzítheti az övet. Támogatja a ruháját a derék környékén. Korábban csak férfiaknak készült tárgy volt. Az idő előrehaladtával a nők is használják. Az öv szorosan tartja a nadrágját, és katonák számára fegyvereik tartására szolgál. Az övek a gyermekek számára is rendelkezésre állnak, hogy hűvös megjelenést biztosítsanak. A férfiaknál az öv kialakítása egyszerű és józan. De a nőknél az övek különböző kivitelben készülnek.

A legjobb kék övek férfiaknak & Nők:

Nézze meg a 9 legjobb kék övet férfiaknak & Nők különböző formákban. Válassza ki a legjobbat az alábbi listából.

1. Férfi kék bőr öv:

Férfi kék bőr öv

Ez egy férfi kék öv sima bőrrel. Ez nagy lyukakat tartalmaz, acél gravírozással. Az öv két menetes vonallal rendelkezik az egész övön. A bőrcsík nem túl vastag, és javítja a nadrág színét. Ez egy józan minta az övben.

2. Fém piramis kék öv:

Fém piramis kék öv

Ez egy szép sötétkék öv férfiaknak. Egyedi dizájnt tartalmaz egy övben. Széles övön fém piramis van. Az övön három réteg van a fémpiramisból. Ez a minta új és felkelti a figyelmet. Ez a kialakítás vállalja az összes többi övet.

3. Menetes kék öv:

Menetes kék öv

Ez a férfi kék öv cérnával van díszítve. A gyönyörű vonalvarrás fehér cérna segítségével történik. Fel és le két vonalterv, középen pedig szinguláris vonal látható. Kellemes formát kapott az öv szélén.

4. Nyitott munka kék öv női:

Nyitott munka kék öv Női

Ez egy csodálatos női kék öv. Egyszerre úgy tűnik, mintha csipke alkotná. De valójában ez egy bőröv. Az övön áttört virágmintás látható. A nagyon vonzó mintát az övre vésték, és mindegyik forma csodálatosnak tűnik.

5. Kék öv pontozott mintával:

Kék öv pontozott mintával

Ez a királykék öv pontozott kialakítású. Hat pöttyös vonal látható az övön. Ez a minta elképesztően jól néz ki. Bőr helyett szilikon öv. Ez a pöttyös kialakítás elbűvölővé tesz néhány napig. A sima mellett a férfiak akár kipróbálhatják ezt a mintát is, hogy némi változás történjen.

6. Kék karate öv:

Kék karate öv

Karate közben ezt a sötétkék övet használják. Egyszerű szövetből készült, és rugalmas. Ennek az övnek nincs rögzíthető kapcsja. Ezt az övet össze kell kötni. Csomózáskor íjszerű alak jelenik meg elöl. Ez egy sima szövet.

7. Kék szövött öv:

Kék szövött öv

Ez a világoskék női öv gyönyörű dizájnnal rendelkezik. Világoskék cérnával szövik, spirális kivitelben. Ez az öv kézzel készített, és megragadja a hölgyek szívét. Ez a világos szín nyugodtnak tűnik, és megfelel a csinos nők megjelenésének.

8. Kék csat öv:

Kék csat öv

Ebben a fényes kék övben a férfiak csillogni fognak a szépségtől. Ez az öv csillogó bőrrel rendelkezik, csattal. A csaton valami teremtmény van. Ez az arany csat kék övvel világít. Ez az öv a hűvös és ringató férfiak választéka.

9. Kék halas öv:

Kék halas öv

Ez egy kettős árnyékolt kék öv, sötét és világoskék színnel. A középső világoskék árnyékban sokféle hal található. Ebben a női övben a halak mérete változó. Ez az öv máshogy fog kinézni, és vonzónak tűnik.

A kék színű öv egy széles körben elterjedt szín. A Navy Blue bőröves férfiaknak számos feltűnő vonzerejük van, hogy szem előtt tartsák. Bármilyen színű nadrághoz illik. Hatalmas tervek érkeznek a női övekbe. Annyi mintát fog kapni a kék színű övön. Egyes tervek annyira lebilincselőek, hogy ellopják a szívedet. A nadrágon lévő öv teljes formai megjelenést kölcsönöz.