A 9 legjobb modell a márkás luxusövekért férfiak számára

Az övek világszerte a férfiak kedvenc kiegészítői voltak. Legyen az alkalmi öltözék vagy hivatalos, mindig hordanak övet, hogy módosított megjelenést biztosítsanak. Korábban az övek egyszerű megjelenést kaptak, bőrövvel és egyszerű, csat nélküli akasztóval. De a divatirányzatok változásával a férfiak kiegészítőiben az övtervek is minden alkalommal új megjelenést kaptak.

luxus övek

Különböző típusú férfi márkájú övek:

Nézzünk néhány luxus férfi övmintát márkákkal:

1. Bőröv farkcsattal:

Bőröv Farkascsattal

A farkasarc csatjával tervezett luxusöv erőteljes megjelenést kölcsönöz viselőjének. A Gucci márka tervezte, ez az elsődleges választás azoknak a férfiaknak, akik harcosok. Az egyszerű fekete bőröv eredeti bőrből készült, arany farkas arccsattal.

2. Ezüst és nyomtatott öv:

Ezüst és nyomtatott öv

Az öv kialakítása, amely a vállalati kezdőbetű ezüst ábécéjét és a vállalati nyomatokkal tűzdelt bőrövet tartalmazza, fantasztikusan néz ki farmer és egyéb alkalmi viselet esetén. A MUM Belt Company által tervezett luxus öv férfiaknak a kollégák választása a partikra.

3. Koponyacsat öv fekete színben:

Koponyacsat öv fekete színben

A horror elem izgat! Akkor tetszene az Alexander McQueen Company legújabb luxus övmárkája. Egy egyszerű fekete bőröv félelmetes megjelenést kölcsönöz arany koponyacsattal. Általában tematikus bulikon, díszes kirándulásokon vagy kocsmákban stb.

4. Fehér és ezüst luxusöv:

Fehér és ezüst luxus öv

A férfi luxusöv -dizájn, amely tartalmazza a cég logóját vagy nevét, a viselő fényűző oldalát mutatja. Egy egyszerű fehér bőröv módosított megjelenést kap, ezüst csatdal, amely tartalmazza a márka nevét, Moschino. Lenyűgözően néz ki alkalmi és hivatalos formákban is.

5. Leveles öv kialakítás:

Leveles öv kialakítás

Divatos dolgokat keres egyedi megjelenéshez! Szerezzen be egy természet ihlette leveles öv dizájnt alkalmi vendégei számára. Az egyik luxus övmárka, a Gucci bemutatta ezt az övet, amelyet az utazók és a kollégák nagyra tartanak a piknikekhez és dzsungeltáborokhoz..

6. Rugalmas, színes öv:

Rugalmas, színes öv

Az elegáns öv dizájn az alkalmi ruhákhoz funky öv kialakítással érhető el. A szép színekkel és rugalmas anyaggal, a Harry Rosen által tervezett luxus övekkel a férfiak számára kezd terjedni a fiatalok körében. Egyszerű csatjával igazolja az alkalmi viseletet, akár farmert, akár rövidnadrágot.

7. Korona tervezett öv:

Korona tervezett öv

Keresek valami királyi kiegészítőt egy magas társadalmi társasághoz! Ott van egy luxus öv kialakítás, amely a csatot tartalmazza, koronával. Az eredeti barna bőröv királyi csatot kapott, amely fényűző vagy királyi megjelenést kölcsönöz az öltönyöknek. Az öv színe is változhat az öltözék és a választás szerint.

8. Lócsatos övek:

Lócsatos övek

Szeretsz versenyezni és lovakkal foglalkozni! Itt egy tartozékkal illik a lovakkal kapcsolatos szenvedélyéhez. Egy normál bőröv uralkodó megjelenést kölcsönöz a futó ló csatjának az ábécé H. rései között. A luxus férfi öv bámulatosan néz ki alkalmi alkalmakkor, hogy elbűvölő tapintást kölcsönözzen személyiségének.

9. Sas öv:

Sas öv

Szeressen viselni márkás kiegészítőket alkalmi viseletéhez! Itt vannak a luxus övmárkák, amelyeket a férfiak nagymértékben kiválasztottak egy luxus személyiség érdekében. Az Armani övtervezői olyan remekművet adtak sascsattal, amelyen a cég kezdeti logója található, egyszerű bőr fekete övvel. Gazdag megjelenést kölcsönöz az alkalmi ruháknak.

A luxus övmárkák most kísérletezni kezdtek a csatok új trendjeivel, amelyek az idei nyári és vintage viselet divatbemutatóin láthatók. Az új szívszaggató mintákkal a férfiak luxusövekbe is fektetnek, hogy ikonikus megjelenést kapjanak.