A 9 legnépszerűbb széles övmodell nőknek a trendben

Az öveket a divatipar szépségnövelő kiegészítőjének tekintik, ami messze a találó leírás, amit a nők valaha is gondolhatnak. Manapság a divatos, csavarodó vékony csípőövek viselési koncepcióját széles övekkel egészítették ki, amelyek nemcsak a nadrágot támogatják, hogy a csípő- vagy derékrész környékén maradjanak, hanem az öv szélességén és alakján is felülmúlják a formatervezést.

A legjobb és divatos széles övek hölgyeknek képekkel:

Ismerkedjünk meg többet a 9 legszélesebb övtípussal, amelyek kétségtelenül minden hölgyet inspirálni fognak egy ilyen vásárláshoz!!

1. Háromszoros csat sima fekete női széles övek:

Háromszoros csat egyszerű fekete női övek

Ennek az övnek a szélessége több mint 4 mm, három megkülönböztető csatdal, amelyeket a kontrasztos színű kihajlási rendszer tesz kiemelkedővé. Ez a sima fekete széles bőröv a csípő környékén viselhető egy ruha vagy egy felső tetején. Ez egy tökéletes széles öv a nők számára.

2. Fekete gyöngy Shell Design női széles övekkel:

Fekete gyöngy Shell Design női széles övekkel

Mivel a fekete univerzális szín, az öv készítéséhez használt gyöngyök fekete színűek, és ezután bármilyen színes ruhával kombinálhatók. Ezek a gyöngyök egyenletes sorokban vannak ragasztva, középső héjjal kialakított csattal. Kiemelkedő színes csat kialakításának köszönhetően ezt a típusú övet széles övként használják a ruhákhoz.

3. Fonott barna bőr széles övek nőknek:

Fonott barna bőr széles övek nőknek

A barna bőrt elegáns és gazdag anyagnak tekintik, amelyet mindenféle kiegészítő készítéséhez használnak, beleértve ezt a széles övet egyedi kialakítással. Ez a női széles öv úgy lett megtervezve, hogy az anyagot csavarva fonott formát képez, középen kontrasztos színű csattal.

4. Barna Faux Cinch széles deréköv:

Barna Faux Cinch széles deréköv

A műbőr a szintetikus anyag, amely hasonlít a tiszta bőrre, de a tiszta bőrből készült műszáras anyagtól eltérően gazdaságos és könnyen elkészíthető a dizájner kiegészítő. Ezt szem előtt tartva a tervezők a széles öv készítésénél fordultak elő, amely szélességének és csipkecsatlakozási rendszernek köszönhetően görbe hatású.

5. Kígyóbőr tervező széles gesztenyebarna bőröv:

Kígyóbőr tervező széles barnás bőr öv

Az állatnyomtatás nem csak a ruhatervezésre korlátozódik, hanem egyedi, divatos széles öv készítésére is használták, amelyek tiszta barna színű bőrből készültek. Mivel tiszta anyagból készül, ezek az övek a drága oldalon vannak. Ebben a kialakításban vastag, széles övpánt, kígyónyomással és az öv hegye aranyszínűre van festve, középen vékony arany szíjcsattal, amely eltér a szokásos öv kialakítástól.

6. Rugalmas széles övek:

Elasztikus széles övek

A szokásos bőr- és műszalagváltás érdekében a tervezők találtak egy másik érdekes ötletet a középső csatrendszerrel ellátott rugalmas szalag használatára, amelyet úgy terveztek, hogy a derék környékén viseljék. Jelenleg számos tervezés készült ebben a széles rugalmas pántban, dekoratív csat alakú és kialakítású.

7. Elülső fém ezüst lemez széles övek:

Elülső fém ezüst lemez széles övek

A sima félköríves vagy ovális alakú, fényes és tükörszerű tulajdonságokat, amelyek a fémben láthatók, középső díszítőelemként használják széles rugalmas övben vagy vékony, széles bőrruhában. Ennek az övtípusnak a csatja nem a közepén van, hanem inkább az öv nyelvrészén, ami az öv hegye.

8. Perforált fekete bőr széles öv:

Perforált fekete bőr széles öv

Ezt az egyszerű kialakítású széles övet gyakrabban használják hivatalos viseletként. Ennél a kialakításnál az öv szélessége széles a közepén, és fokozatosan csökken a szélessége az öv hegyén, fémcsattal és lyukasztott lyukkal az öv megkötéséhez.

9. Boho stílusú széles övek:

Boho stílusú széles övek

A törzsi stílusú öveket általában a csípő alatti részen viselik, ami jól illik egy hosszú szoknyához és egy felsőhöz. A boho dizájnban színes kerek gyöngyök lógnak, mint egy lánc, amelyet vastag szálból és fémrúdból készült övhez rögzítenek. Az egész kialakítás szélesebbé és kissé nehézzé teszi az övet, ezért csak különleges alkalmakra és partikra ajánlott viselni.

Nem minden jelmez illik széles övhöz, a megfelelő jelmez típus és a tökéletesen kiegészítő széles öv kiválasztása meglehetősen időigényes feladat. De ha megtudja ezt a trükköt, akkor könnyen zsonglőrködhet más típusú széles övekkel a megfelelő ruházattal. Ha megpillantja ezt a cikket, mindenképpen segít a hölgyeknek a megfelelő mérkőzés kiválasztásában.